![]() |
![]()
לפני שבוע •
20 במרץ 2025
?..never have i ever
לפני שבוע •
20 במרץ 2025
devil's baby(נשלטת) • 20 במרץ 2025
מה עוד לא עשיתם והייתם רוצים ומה לא עשיתם וגם לא תעשו
משעמם לי ואני סקרנית אם בכלל יענו על זה |
2
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
20 במרץ 2025
לפני שבוע •
20 במרץ 2025
Master Bruce • 20 במרץ 2025
נסיון יפה, משטרת ישראל!
|
15
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
20 במרץ 2025
לפני שבוע •
20 במרץ 2025
devil's baby(נשלטת) • 20 במרץ 2025
Master Bruce כתב/ה: נסיון יפה, משטרת ישראל!
😂😂😂 |
0
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
20 במרץ 2025
Re: ?..never have i ever
לפני שבוע •
20 במרץ 2025
Blue Puppy(נשלטת) • 20 במרץ 2025
devil's baby כתב/ה: מה עוד לא עשיתם והייתם רוצים ומה לא עשיתם וגם לא תעשו
משעמם לי ואני סקרנית אם בכלל יענו על זה לחבק אותך לפגוע בך ❤️ |
3
|
Nayna Nettles |
![]()
לפני שבוע •
20 במרץ 2025
לפני שבוע •
20 במרץ 2025
Nayna Nettles • 20 במרץ 2025
לי אין ניסיון בשיט
![]() כל פעם שאני נתקלת או ממלאת רשימת העדפות לקינקים, בכל שורה שנייה יש הרגשה של "הו! זה מעניין!" דברים שאני רוצה לעשות נכון להיום: סשן דוליפיקציה. אורטיקציה (Urtication - הצלפה עם סרפדים), פיגינג (מוצלח! היה לי ניסיון אחד שלא עבד :/ ) או צמחים פעילים אחרים. בוק צילום אירוטי או משחק בפורנו בהפקה מקצועית. "Riding The Horse" - מתקן עינוי שנראה מעניין. דברים שלא עשיתי ואני לא רוצה לעשות: Ballbusting Sounding שיאפרו עלי או יכבו עלי סיגריות. |
2
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
20 במרץ 2025
לפני שבוע •
20 במרץ 2025
Kodama(נשלט) • 20 במרץ 2025
שיבארי
פעם לא הבנתי מה מעניין בזה אבל בזמן האחרון זה מהדברים שאני הכי רוצה לנסות. |
1
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
נימרייה(שולטת){sub num} • 21 במרץ 2025
עוד לא עשיתי ואני רוצה:
פורסד בי לא עשיתי ולא אעשה ממגוון רחב של סיבות(אבל פנטזייה ממש רצינית שלי): סירוס סטייל ימי הביניים, לקשור את הביצים ברצועת עור חזק חזק, לפתוח את שק האשכים, לחתוך את הביצים ולאחות את החתכים עם ברזל לוהט. |
3
|
![]() |
![]()
לפני 3 ימים •
28 במרץ 2025
לפני 3 ימים •
28 במרץ 2025
iamsun • 28 במרץ 2025
מה לא עשיתי והייתי רוצה לעשות...
שלישייה, אולי שיבארי מתישהו, פט פליי 😼 כולל ללכת עם קולר כששולטת מושכת אותי בו. מה לא עשיתי ולא אעשה.. מחטים. |
1
|
![]() |
![]()
לפני 3 ימים •
29 במרץ 2025
לפני 3 ימים •
29 במרץ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 29 במרץ 2025
דברים שלא עשיתי והייתי רוצה.
(כנראה כבר לא יקרה ) להיות קוקהולד לאשתי. לגמור מפגינג. סשן גאנג-באנג של יריקות. (למי שלא מכיר, דמיינו נגיד עשרה בנות שיורקות עליכם בפנים ובפה תוך השפלה ו״מאלצות״ אתכם לבלוע.) לא עשיתי ולא אעשה. מחטים. סאונדינג. |
1
|
![]() |
![]()
לפני יומיים •
29 במרץ 2025
לפני יומיים •
29 במרץ 2025
masoul • 29 במרץ 2025
נימרייה כתב/ה: לא עשיתי ולא אעשה ממגוון רחב של סיבות(אבל פנטזייה ממש רצינית שלי): סירוס סטייל ימי הביניים, לקשור את הביצים ברצועת עור חזק חזק, לפתוח את שק האשכים, לחתוך את הביצים ולאחות את החתכים עם ברזל לוהט. איך פספסתי את השרשור הזה? ובמיוחד את התגובה הזו? הערכה רבה על התגובה הזו נימרייה. לפני הרבה שנים ראיתי סרטון כמעט כזה. יפני. היפנים הכי אכזריים. בסרטון היא עושה לו חתך בשק האשכים, מוציאה אשך החוצה, מלטפת את האשך ומשחקת בו, ואז מכניסה חזרה לשק האשכים ותופרת אותו חזרה, אם אני זוכר נכון. כל זה על הרצפה בלי הרדמה ובלי סביבה רפואית. נטו כאקט בדסמי. את הסרטון הזה אין לי יותר. סרטון אחר, שמראה סירוס כנראה אמתי, אבל תחת הרדמה ובסביבה רפואית, שמראה באמת פתיחה של שק האשכים וחיתוך האשכים והסרה שלהם. ברנדינג לא היה שם, אם אני זוכר נכון 2 נשים ביצעו את הפעולה, בחלוקי רופאה וסביבה רפואית. הסרטון הזה צריך להיות לי איפה שהוא על איזה דיסק קשיח. צריך לחפש. נושא שלא מדברים עליו הרבה. תודה לנימרייה. |
2
|