![]() |
![]()
לפני שבוע •
20 במרץ 2025
בדסמ וחרדות
לפני שבוע •
20 במרץ 2025
SinEma{❤️ʕ•ᴥ•ʔ❤️} • 20 במרץ 2025
שלום,
מה דעתכם/ן? אם אתה מתמודד עם חרדות, אתה יכול להיות נשלט, אבל לא שולט? כי...יש כביכול ציפייה משולט, ובכן....לשלוט בעניינים. להיות לכאורה "ברזל". ולא "לאכול סרטים". להזדקק לכתף. |
0
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
20 במרץ 2025
לפני שבוע •
20 במרץ 2025
רנדי • 20 במרץ 2025
חחח מצחיקים כל ה"שולטים" האלה שמטפחים לעצמם איזה דמות של כל יכולים, אין מגוחך מזה.
מערכת שליטה לא מבוססת על כך שהשולט/ת הוא כל יכול ואלוה כל יכול, זה פנטזיה, בטחון בשולט לא מתבטא בכוחות על. כולנו בסופו של דבר בני אדם. לפני הכל. מעל הכל. וכן, לבני אדם יש חרדות, וזה לא גורע מהיכולת שלהם להעניק ביטחון לאחרים. ולא, שולט ממש לא אמור להסתובב כל היום כמו מפ בטירונות, זה לא קיים המציאות הזו ואם היא כן קיימת אז זו מערכת יחסים לא בריאה שלא תעניק בטחון וכנראה מבוססת שקרים מניפולציות והרבה רעל, מערכת יחסים הרסנית. לדעתי אין שום סתירה ![]() |
16
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
TinkerBella • 21 במרץ 2025
בתור מישהי עם חרדות לדעתי יותר קשה להיות נשלטת עם חרדות.. כי אז את צריכה לתת אמון גדול באדם אחר שלו כביכול יש את הכוח במערכת היחסים וזה לא קל.
|
9
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
Kali Mudra(שולטת) • 21 במרץ 2025
אין קשר
אנחנו לפני הכל ואחרי הכל בני אדם היום במשך שעה פרקתי לעבד שלי. בכיתי ושיתפתי בכל מה שעובר עלי והוא היה שם כחבר להקשיב ולחזק אם אתה פוגש מישהו שלא מפסיק לשחק את המשחק, תברח ! |
11
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 21 במרץ 2025
לא חושבת שיש קשר. שולטת זה תפקיד, לא אישיות.
אני כן מרגישה שקשה לי יותר לעשות סשן בזמן חרדה, כי אז אני מרגישה פחות סקסית ודעתי יותר מוסחת ויש פחות חשק וכל זה. קשה להשתחרר ולזרום. בסבב הלחימה הקודם היה לי נורא קשה להתחיל משהו כשברקע יש מחשבה על כך שתכף תהיה אזעקה. זה מוריד מוטיבציה ומוריד את היכולת להיות בכאן ועכשיו. אבל זה מרגיש לי כמו משהו כללי כזה שלא ממש משנה אם שולטת/נשלטת. אני מרגישה די אותו הדבר בכל תפקיד, מהבחינה הזאת. |
7
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
נימרייה(שולטת){sub num} • 21 במרץ 2025
שולטים הם בני אדם, גם להם יש רגשות קשים ולפעמים חרדות ולא רק חרדות, דיכאון, פוסטראומה וכדומה.
מה שכן אם אני מרגישה בהתקף כלשהו של רגשות קשים אני נמנעת מלבצע סשנים בעיקר כאלו בהם הנשלט חסר אונים כי זה לא אחראי מצידי לא להיות מרוכזת בו 100%. |
7
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
Bluecollar(שולטת) • 21 במרץ 2025
מפליא אותי איך יש אנשים שמאוד חשוב להם להדגיש כמה הם לא נשלטים בחיי היום יום. כמה הם חזקים ומובילים ואדם שלם.
אבל לתפוס את השולט/ת כבן אדם לא מושלם זה כבר מוגזם. |
9
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
--Nir-- • 21 במרץ 2025
אפשר להיות הכל ואני מניח שאין קשר בין נטיות מיניות לבין חרדה.
לגבי ההנחה שאם יש לך חרדות אז הגיוני שתהיה נשלט - באמת? לתת לאדם אחר לקשור, להצליף, להגביל ולהיות בתוך הסיטואציה בלי לחשוב על כמה היא יודעת מה היא עושה ברמה הרפואית, האם היא שפויה ולא יכולה פתאום להתהפך, האם היא זוכרת מה ביקשתי לא לעשות, אחרי -דוגמה מהעבר המאוד רחוק שלי ומניח שיש עוד שחוו כאלו - שכבר ניסו בכוח לעשות לך אקט מסוים שממש הבהרתי שאני לא בקטע שלו בכלל והייתי צריך להשתמש בכוח פיזי (מוגבל כי היא חיכתה שאהיה קשור), כדי להרחיק אותה, ועדיין להכניס את עצמך שוב לסיטואציה דומה. ולחשוב מה קורה אם את אישה נשלטת שגם להתנגד פיזית לא תהיה לך אפשרות במצב שנפלת ליד של בנאדם חרא. אני לא אדם חרדתי לשמחתי, ולא שלהיות השולט בסיטואציה זה קל, ברור שיש צדדים מורכבים יותר בכל צד של השוט, אבל ההנחה שלהתמסר הולך חלק עם חרדות היא קצת מופרכת לדעתי. |
2
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
Sinister(סדיסט) • 21 במרץ 2025
שולט טוב לא חייב להיות עשוי מברזל. לשלוט זה לא אומר שאין לך חרדות — זה אומר שאתה יודע להחזיק את ההגה גם כשהידיים רועדות. שולט שלא מזהה מתי הוא מאבד את זה, הוא לא חזק — הוא מסוכן.
|
3
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
ArchAngel(שולטת) • 21 במרץ 2025
אם לא הייתי מתמודדת עם חרדות (ודגש על המילה מתמודדת ולא סתם רק סובלת מהן) ככל הנראה שלא הייתי שולטת.
|
2
|