|
|
לפני 10 חודשים •
10 באפר׳ 2025
נזק נפשי
לפני 10 חודשים •
10 באפר׳ 2025
unknownme • 10 באפר׳ 2025
מעניין אותי מאוד אם יש מחקרים או מהחוויה שלכם. מלכות שעושות את זה בשביל כסף, כלומר סשנים בתשלום. מה החוויה שלהן? זה דומה לסבל שעוברות הנשים בתעשיית המין או שזה שונה? ומה בקשר לof?
|
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
11 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
11 באפר׳ 2025
נימרייה(שולטת){sub num} • 11 באפר׳ 2025
בגלל שהאתר פה לא הכי "מדעי" מאמינה שיש מחקרים בנושא פשוט לא כאן. בגלל שמין/שליטה בתשלום אסורים פה לא ניראה לי שיהיה פה אנשים שיחלקו את החוויית שלהם/ן
|
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
11 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
11 באפר׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 11 באפר׳ 2025
אין בידי מחקר ספציפי, אבל אני יכולה לומר לך שבתור אישה, רובם המכריע של הגברים הזרים שנשים יפגשו במרחבי הכרויות בכלל, ובאתרים קינקים בפרט, יהיו מרוכזים בעצמם, יראו בנו אובייקט להגשמת פנטזיה מינית.
חלקם יהיו גם ממש אלימים, לא מסוגלים להתמודד עם "לא", או יהיו בטוחים שאת חייבת להם משהו כי שילמו כ-20 ש"ח על קפה ומאפה בדייט שבסופו התחרטת. אתה יכול לדמיין לעצמך את הזעם שיהיה בגבר כזה, כשהוא שילם כמה מאות על הסשן, כשבאמצע כבר לא בא לך עליו? כשאת איתו בחדר סגור, כשאין לאן לברוח. הרי אין דייטים לפני סשן בתשלום, כל הקונספט הוא לדלג על בניית קשר ישר אל הגשמת הפנטזיה. באופן כללי אנחנו צריכות לחפש בפינצטה גבר שאנחנו מתחברות אליו, יכולות לסמוך עליו, שרואה אותנו ורוצה בנו כפרטנריות ולא כאוביקטיות לספק את עצמו דרכנו. וספציפית לגבי נשלטים- קשה מאוד למצוא נשלט שנשלט לא רק ליצרים של עצמו. זאת תהיה דרך ארוכה ומייאשת מלאה בדייטים כושלים, או שלמען האמת נגמרת עוד הרבה לפני הדייט כי כבר בהתכתבות המקדימה נדלקות נורות אדומות. אבל מה? הגברים האלו הם לא מקור הפרנסה שלנו, אנחנו לא תלויות בהם כדי לשלם חשבונות ולקנות אוכל בסופר. לכן אנחנו יכולות להפעיל את המסננים שלנו עד שנמצא את האחד שכן מתאים לנו. אנחנו יכולות להגיד "לא" כשמישהו מרגיש לנו הזוי מדי, מבלי לפחד שעכשיו איבדנו כסף שיכל לשמש אותנו לשכר דירה או לחוג לילד. אם הגברים האלו היו לקוחות שלנו, מקור ההכנסה שלנו, היינו צריכות להתפשר הרבה ולהסיר מלא גבולות. אני חושבת שכל שולטת פה יודעת שהקצב שבו היא מכירה גבר נשלט שהיא יכולה לסמוך עליו ומרגישה בנוח להיפגש איתו בחדר סגור הוא בסביבות האחד-שניים לחודש (וזה במקרה הטוב, יכולות להיות תקופות יובש ארוכות). זה טבעי ואנושי, אבל לגמרי לא רווחי מבחינה כלכלית. כשהופכים את זה לעסק חייבים להוריד את הרף של הגבולות שלך כדי להרחיב את קהל הלקוחות, ויש לזה משמעויות. ובנינו? תמיד יש סיבה מאחורי גבר שלא משיג יחסים עם נשים בחינם, שלא גורם להן לחשוק בו מרצונן. וזה לא בהכרח כי מדובר במישהו כה טוב לב אבל פשוט נכה מסכן. לרוב, הדבר נובע מכך שעבורו אישה אינה אלא אוביקט למילוי פנטזיה שהוא רוצה להשיג כמה שיותר מהר, מבלי לטרוח להכיר אותה ולהתחשב בה, והתשלום הוא קיצור דרך, והזונה/מלכה בתשלום צריכה לספוג את היחס הזה שנשים אחרות פסלו אותו בגללו. בכל פעם שפנו אלי נשלטים מהסוג של רוכשי השליטה בתשלום, הם ניסו לקנות אותי בכסף כי הם מאמינים שמיניות וקינק זה שירות שהם שוכרים וכל הנשים מוצעות למכירה מבחינתם. הם התנהגו אלי בצורה לא אנושית ומבזה כבר מההודעה הראשונה, כאילו הייתי מוצר. גם אם מתעלמים מההצעה גסת הרוח לשלם לי על מיניות, כל היחס שלהם היה כאילו מגיע להם משהו כאן ועכשיו ואיך אני בכלל מעיזה לא למהר להגשים את זה. מהר חסמתי אותם, ויכולתי לנשום לרווחה. אבל זה היה חתיכת פחד אלוהים אם הייתי צריכה להיפגש איתם, ולא רק עם אחד מהם אלא כמה וכמה בכל יום, לאורך כל היום. בטוח הייתי יוצאת עם נזק נפשי מהעניין הזה. מיניות זה לא משהו שאפשר לעשות באופן מכני עם אנשים שאתה לא נמשך אליהם, או שאתה לא מרגיש איתם בטוח, מבלי שזה ישבור אותך נפשית. ועם כמה לקוחות מלכה בתשלום כבר מרגישה משיכה וחיבור? ברגיל אנחנו מרגישות ככה רק עם בודדים, אז הן מרגישות ככה עם עשרות ואף מאות לקוחות? ואם זה המצב, למה הן צריכות שכר טרחה על כך? עם כמה מהם הן ימשיכו להיפגש אם מחר יגידו שהם לא משלמים להן יותר? נשים שבאמת מתרחמנות מגבר וחושקות בו לא צריכות לקבל משכורת כדי להיות מיניות איתו. אין נשלטות כאלו, גם לא וניליות כאלו. ואם הן בוחרות בזנות, זה בגלל שהן צריכות את הכסף ולא כי הן מעוניינות בגבר שמאחוריו. אבל בזנות נשים מבינות שזה די "התחתית", בעוד את עולם השליטה בתשלום יותר קל לשווק עם "אבל את המלכה והנה אפילו יש לך שוט ביד אז את שולטת פה בהכל, איזה כסף קל קלי קלות"- אבל זה לא מדויק, יש לקוח ששכר אותך כדי תגשימי לו צורך מיני. זה שהצורך המיני שלו לא ונילי, ומחרמן אותי לקרוא לך "מלכה" לא אומר שהוא באמת מכבד ושלא תצאי מזה מצולקת. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
11 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
11 באפר׳ 2025
DrDirty • 11 באפר׳ 2025
הכרתי פעם מישהי שהיה לה קינק
החליטה לעשות ממנו ביזנס ועשתה לא מעט כסף בהתחלה הייתה מבסוטית מזה מאוד ודיברה בשבח העניין בצורה מרשימה ומשכנעת. פגשתי אותה כמה שנים אחרי, הזכרתי לה את שיחתנו והיא נשמע אחרת לגמרי.... היה פחות קסם ... |
|
|
| הטופר המפשר |
לפני 10 חודשים •
11 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
11 באפר׳ 2025
הטופר המפשר • 11 באפר׳ 2025
שאלה מעניינת. אני מדבר רק מנקודת המבט שלי כנשלט, ואין לי יומרות מעבר לזה. באתר הזה יש הרבה יותר אפור בכל התחום הזה. כלומר, אולי אסור לשולטת אסור לכתוב בפרופיל שלה "מלכה בתשלום" וכו', אבל יש לא מעט שכותבות שהן מחפשת "עבד כספומט"
אף אחת לא תגיד לך את זה בהודעה הראשונה, אבל מהר מאוד אתה מגלה במה מדובר. לרוב אני לא ממשיך את זה כי לרוב מצליח לזהות את זה כבר בשלבים מוקדמים. נכון, משער שיש נשים שממנו את התואר שלהן במדעי המחשב \ עריכת דין וואטאוור בעבודות "בתעשיית המין" , ואחר כך הפכו להיות נשות קריירה מוצלחות. אבל לעניות דעתי זה דיי נדיר. ואולי יש גם כאלו שדווקא מתאים להן לסשן מישהו שמוצא חן בעיניהן וגם לקבל על זה כסף, יכול להיות. אבל.. מהנסיון שלי, אם זה כן יוצא מהמדיה הוירטואלית ומגיע לכדי מפגש במציאות, אז לרוב אתה מהר מאוד מגלה שמאחורי "השולטת" שמחפשת "עבד כספומט", בסה"כ מסתתרת איזו ילדה אבודה עם ערך עצמי ברצפה או מישהי שבאמת זקוקה לעזרה ותמיכה, חומרית (כלכלית) וגם נפשית. לי באופן אישי אין ממש מוטיבציה להמשיך את זה או לשלם על זה. זה פשוט לא מה שאני מחפש. לא כיף לי שמישהי עושה משהו רק כי שילמתי לה. זה דיי מוריד מכל הסיטואציה, זה פשוט לא אותנטי. וגם ,כן זה מרגיש ממש ניצול לעשות משהו כזה, כשאתה קולט שהבנאדם פשוט זקוק לעזרה נפשית \ כלכלית. אני לא לגמרי יודע מה החוויה שלהן וגם לא מתיימר לדעת. אולי יש כאלה שזה דווקא נראה להן דרך "נחמדה" לייצר איזו הכנסה צדדית, אבל משער שבגדול דיי חרא, במידה והיא מודעת למצב שלה ולמה היא בדיוק עושה. זה נובע בעיקר ממצוקה ומעט מאוד מהנאה מיחסי ב.ד.ס.מ בתשלום. בנוסף נכון 80% בערך היא קורבן אבל יש עוד 20% של מקרבן וזה החלק של ההסתרה והטשטוש של העניין הזה. זה בטח לא תורם להרגשה הטובה ממה שהיא עושה... עד כאן הרהורי לשעת לילה מאוחרת... |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
12 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
12 באפר׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 12 באפר׳ 2025
הטופר, אני חושבת שיש הבדל מהותי בין "פינדום"/"עבד כספומט" לבין ממש להיות מלכה בתשלום.
בשני המקרים הראשונים האישה מחפשת כסף קל, גבר שיביא לה כסף, לפעמים אפילו מבלי להיפגש איתו פיזית בכלל, שלאחר התשלום ילך לדרכו מבלי שהיא תצטרך להתעסק במיניות שלו יותר מדי בתמורה לכסף שיתן. בעוד מלכה בתשלום ממש נשכרת כדי להגשים את התסריט המיני שהלקוח דורש, היא חייבת לתת תמורה מינית (וכן, קינק הוא מיני) בתמורה לתשלום כי זה ההסכם ביניהם. אז זה שיש נשים שנהנות מהמחשבה שיקבלו כסף קל, לא אומר שהן היו נהנות לספק שירות מיני לגבר. תנסה להגיד לכל מחפשות "עבד כספומט" שהן צריכות לבצע בתמורה אקט בדס"מי כלשהו ולהיות בקרבה פיזית עם נשלט שהן בסבירות גבוהה לא נמשכות אליו ורק רוצות כסף ממנו, והן יגעלו מהמחשבה. מלכה בתשלום לא נגעלות מהם פחות (אין מצב שהן נמשכות לכל לקוח וגם לא לרובם, נשים צריכות חיבור ספציפי עם גבר כדי לממש איתו מיניות וזה לא קורה לנו עם כל אחד שרק מציע את עצמו), פשוט זו גרסאת הזנות שהן מרגישות שהיא הכי פחות גרועה עבורן כי עוטפים את זה בכך שהן "מלכות". אבל יש סיבה שרובן המוחלט סוגר את העסק המצליח אחרי פרקי זמן קצרים יחסית, למרות שהוא "הפנטזיה שלהן". הן נשחקות מזה די מהר. |
|
|
| הטופר המפשר |
לפני 10 חודשים •
12 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
12 באפר׳ 2025
הטופר המפשר • 12 באפר׳ 2025
► ArchAngel כתב/ה: הטופר, אני חושבת שיש הבדל מהותי בין "פינדום"/"עבד כספומט" לבין ממש להיות מלכה בתשלום.
בשני המקרים הראשונים האישה מחפשת כסף קל, גבר שיביא לה כסף, לפעמים אפילו מבלי להיפגש איתו פיזית בכלל, שלאחר התשלום ילך לדרכו מבלי שהיא תצטרך להתעסק במיניות שלו יותר מדי בתמורה לכסף שיתן. בעוד מלכה בתשלום ממש נשכרת כדי להגשים את התסריט המיני שהלקוח דורש, היא חייבת לתת תמורה מינית (וכן, קינק הוא מיני) בתמורה לתשלום כי זה ההסכם ביניהם. אז זה שיש נשים שנהנות מהמחשבה שיקבלו כסף קל, לא אומר שהן היו נהנות לספק שירות מיני לגבר. תנסה להגיד לכל מחפשות "עבד כספומט" שהן צריכות לבצע בתמורה אקט בדס"מי כלשהו ולהיות בקרבה פיזית עם נשלט שהן בסבירות גבוהה לא נמשכות אליו ורק רוצות כסף ממנו, והן יגעלו מהמחשבה. מלכה בתשלום לא נגעלות מהם פחות (אין מצב שהן נמשכות לכל לקוח וגם לא לרובם, נשים צריכות חיבור ספציפי עם גבר כדי לממש איתו מיניות וזה לא קורה לנו עם כל אחד שרק מציע את עצמו), פשוט זו גרסאת הזנות שהן מרגישות שהיא הכי פחות גרועה עבורן כי עוטפים את זה בכך שהן "מלכות". אבל יש סיבה שרובן המוחלט סוגר את העסק המצליח אחרי פרקי זמן קצרים יחסית, למרות שהוא "הפנטזיה שלהן". הן נשחקות מזה די מהר. לעיתים הפער בין "מלכה בתשלום" למלכה שמחפשת "עבד כספומט" הוא מדרון חלקלק.... |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
12 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
12 באפר׳ 2025
סביר להניח שזה מדרון חלקלק, כי אין באמת גבר שהפנטזיה שלו היא לשלם וזהו.
התשלום מגיע בעקבות גירוי מיני שהם מרגישים כלפי מושא התשלום. אם זה לא היה ככה, הם היו משלמים גם לגברים או לקשישיות נזקקות, אבל הפלא ופלא- עושים את זה רק כלפי נשים שמחרמנות אותם. בהחלט שמתי לב שמבקשות הפינדום באתרים שבהם זה מתאפשר כמו פטלייף וטוויטר, מבינות די מהר שלא מספיק רק להגיד "תביאו לי כסף" ומיד יתחילו להעביר להן אותו, אלא צריך לספק סיבה כלשהי בעד התשלום הזה. אפשר ממש לראות איך מפרופיל שהסתכם בלכתוב "תביאו לי כסף יא נשלטים נחותים" לאט לאט הן ממלאות אותו ביותר תוכן שמנסה לתפוס תשומת לב, איך לאט לאט הן מתחילות לעלות תמונות יותר ויותר מיניות שלהן כדי שנשלטים לא ידפדפו הלאה מהן. מה לעשות שאותה תמונת כף רגל שיש גם לכל היתר לא מעניינת במיוחד, צריך להציע משהו ניכר יותר... ואז מתחילות גם לעלות עירום, ומגלות שגם עירום יש אצל כל היתר וצריך לספק משהו ניכר אף יותר, וזה מגיע למימדים של החצפה טוטאלית ולגמרי סיפוק של שירותי מין, גם אם וירטואלים, בתמורת לכסף. וגם לא מתרחק היום שמישהו יציע להם קצת אקסטרא כדי שיגשימו לו את הפנטזיה גם במציאות. אין כסף קל, על כסף קל משלמים ביוקר. מה שמרגיז הוא שמנסים לשווק את זה לנשים כאיזה משהו קליל נטול סיכונים, רק לבוא ולקחת "מה יש לך להפסיד"- כשמסבר שהרבה. כשלא מקבלים את זה שהגבר המשלם לא באמת מעריץ שלך שסוגד לך אלא משלם על סיפוק מיני שמנסה להשיג מהעניין, לא מציבים גבולות בזמן. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
12 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
12 באפר׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 12 באפר׳ 2025
► ArchAngel כתב/ה: סביר להניח שזה מדרון חלקלק, כי אין באמת גבר שהפנטזיה שלו היא לשלם וזהו.
התשלום מגיע בעקבות גירוי מיני שהם מרגישים כלפי מושא התשלום. אם זה לא היה ככה, הם היו משלמים גם לגברים או לקשישיות נזקקות, אבל הפלא ופלא- עושים את זה רק כלפי נשים שמחרמנות אותם. בהחלט שמתי לב שמבקשות הפינדום באתרים שבהם זה מתאפשר כמו פטלייף וטוויטר, מבינות די מהר שלא מספיק רק להגיד "תביא לי כסף" ומיד יתחילו להעביר להן אותו, אלא צריך לספק סיבה כלשהי בעד התשלום הזה. יש כאלה. לא הרבה אבל יש. זה לא מספיק להחזיק את תעשיית השליטה בתשלום ולכן מהר מאוד הן מציעות יותר מכך. אבל אכן קיים הקינק לשלם לאדם זר לחלוטין, אישה, בלי שום אינטראקציה עבור הריגוש וההנאה בכך. האם זה נפוץ? ממש לא האם חושבים שזה נפוץ? כן, כי גברים מציגים את עצמם ככאלו בעוד הם רוצים יותר מכך ונשים מתחילות משם ולאט לאט הולכות במסלול שתיארת. וקצת מוזר לי שטוענים פה בשמן כל מיני דברים. כן, יש סיכונים ושחיקה במקצוע הזה, אבל אם אין לנו פה מישהי שהייתה שם לאורך שנים, ומישהי ששם עכשיו - איך נוכל לדבר בשמן על החוויה? בעיני, יש הבדל מהותי בין קשרי הבדסמ שלי לשלהן, ולכן אני לא יכולה לדעת מה ההשלכות הנפשיות של הקשרים שלהן. אני כן יודעת להגיד שבתחילת דרכי כשולטת נפגשתי עם לא מעט נשלטים שהולכים לשולטות בתשלום, וגילתי שזה זוועה עבורי ותחושה של אונס נפשי ופיזי. אני משערת שעבורן זה אחרת, כי הן עושות זאת לאורך תקופה ושנים. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
12 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
12 באפר׳ 2025
אולי לא הייתי שולטת שמבקשת כסף כדי להבין את החוויה שלהן, וגם לא דיברתי עליה אלא על החוויה שלי מולי נשלטים "פיננסים" והתבוננות על הדינמיקה שהם גוררים אליה נשים.
במשך מעל עשור נתקלתי בנשלטים כאלו שטענו שפינדום וכל אופן אחר של שליטה בתשלום עושה להם את זה, וטענו שכמובן שהכל בשם "סגידה והערצה". אבל לא נתקלתי באחד שבאמת רצה נטו לשלם מנדבנות, הכל סבב סביב צורך מיני שהיה להם והיחס היה בהתאם, כמו של עסקה שסוגרים, כמו אל אוביקט שמצפים שיניב להם תמורה. והם מתייחסים ככה לכל אישה, כמו שאמרת- החוויה מולם היא כמו של אונס, שאת חייבת להם משהו. רק שמישהי בתשלום גם צריכה לספוג את מה שאנחנו יכולות לסנן ביותר קלות, ואמורה לרצות את הגחמות שלהם כי שילמו לה בדיוק על זה. ממה שאני ראיתי, שולטות בתשלום בסוף תמיד פורשות מזה ולא בגיל פנסיה. הנוכחות שלהן נעלמת אחרי חודשים- גג שנים בודדות, ואני משערת שזה בגלל השחיקה מחשיפה לגברים כאלו. (וכן, ברור לי שגם בטח יש יוצאות דופן שנהנות מכל רגע, אבל אני מדברת על הבדרך כלל). |
|
|