צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

משחק מחשב חדש המדמה אונס

כרוב קיילחשבון מאומת
כרוב קיילחשבון מאומת
לפני שבועיים • 12 באפר׳ 2025

משחק מחשב חדש המדמה אונס

כרוב קיילחשבון מאומת • 12 באפר׳ 2025
No mercy
עכשיו
המפתחים של המשחק אומרים שמעו, יש אנשים שזה הפטיש שלהם ובלה בלה בלה. אבל, זה משחק שכל המטרה שלו זה לאנוס נשים בברוטאליות. זה לא cnc בסופו של דבר. גם הוא אונס את אמא שלו כאילו זה לא role playing, ואין הכנה וכלום לפני אל תגידו לי זה cnc זה לא.
אשמח שאנשים שהתנסו בפרקטיקות cnc יגיבו את דעתם שאני מקווה שתהיה שלילית על המשחק הזה ולעזאזל איך נותנים לזה לגיטימציה.
Sunna סאנה​(שולטת)
Sunna סאנה​(שולטת) • 12 באפר׳ 2025
פשוט מאוד
בעיני זה לא בסדר
זה באמת באמת כן גורם להכללה לחוץ, וגורם לאדם להיות מסוגל יותר בקלות להגמיש את התפיסות שלו ולפגוע
לא משנה כמה יגידו שזה קתרזיס או בולישיט כזה, מחקרים מראים שקתרזיס לא באמת עובד ורוצים ועוד ועוד
זה פשוט
בולשיט
מכעיס ומפחיד אותי לדעת שזה דבר
    התגובה האהובה בשרשור
Masheu
Masheu • 12 באפר׳ 2025
כששומעים אונס שומעים אי הסכמה, כשמנתחים אונס מגיעים למסקנה שלאנס / האדם שמלכתכילה נמשך לרעיון שלא בחסד (אי הסכמה, כפיה) הוא פונטציאל לאנס. משחק כזה הוא הרבה יותר מלא מוסרי שמאפשר לא.נשים רבים, אנסים בפונטציאל ללמוד את עצמם באמצעותו. לדעתי זה הרבה יותר ממשחק bdsm שעלול להכווין את האנשים הלא נכונים לדברים הלא נכונים. אין כאן מוסר או אתיקה.

ה"סיבה" היחידה לתת למשחק להתקיים היא שיש אונס כפנטציה מינית, ואונס מציאותי שלא נובע מתוך מיניות אלא מתוך צורך בשליטה וכוח (אספק מחקר אם תראו לנכון)
aum
aum
aum • 12 באפר׳ 2025
היה כזה כבר פעם, קראו לזה Rapelay
של חברה יפנית בשם mobygames
https://www.mobygames.com/game/28746/rapelay/
mads​(נשלט)
mads​(נשלט) • 12 באפר׳ 2025
המשחק הזה הוחרם מרוב הפלטפורמות המערביות, באסיה נראה לי פחות.
אבל אני חושב שיש פה שאלה מעניינת על ההבדלים בין אונס לרצח במשחקי מחשב ובתרבות בכלל.

על פניו שניהם אסורים ופוגעים באנשים אחרים, אבל התגובה שלנו למשחקי אונס (ובצדק) היא כמעט חד משמעית מזועזעת ובאמת משחקים כאלו מוחרמים.
לעומת רצח, שזה משהו נורמטיבי ומוטיב בהרבה משחקי מחשב, ובמדיה.

ניסיתי לחשוב על זה ונראה שזה קשור לעומק ההזדהות עם הדמויות ולחומרת הסבל והטראומה לקורבן.
אונס הוא אקט אלים, אישי, ומתמשך, שמתרחש בקרבה פיזית מאוד אינטימית. מה שמייצר תחושת הזדהות חזקה עם דמות האנס והקורבן, וגורם לתחושב זעזוע חזקה.

רצח לעומת זאת הוא לרוב מהיר וללא סבל מתמשך, אל מול דמויות אנונמיות שיעלמו מהמסך עוד שתי שניות, ובהרבה מקרים יש מאחוריו הצדקה כזו או אחרת

אני חושב שיש פה עוד עניין שבמשחקים האלה האונס הוא המוטיב המרכזי וזה מרגיש שמשחקים כאלו באים לעודד התנהגות כזו גם מחוץ למשחק, אונס הוא גם אונבירסלי לא משנה מה זאנר המשחק, האונס הוא אונס.
רצח לעומת זאת הוא בדר"כ אמצעי למטרה, ובסביבה לא מציאותית שכנראה לא נוכל להזדהות איתה, להרוג מפלצת, או מאפיונר למשל.
painslut lover​(סדיסט)חשבון מאומת
painslut lover​(סדיסט)חשבון מאומת
לפני שבועיים • 13 באפר׳ 2025
painslut lover​(סדיסט)חשבון מאומת • 13 באפר׳ 2025
המרחק בין אונס למשחקי אונס הוא שנות אור.
אני בכלל לא בעד לנרמל מחשבות מסוכנות ותמיד לגשת, במיוחד לפנטזיות כאלה, בצורה אחראית.
ראיתי כמה סצנות מהמשחק- ויזואלית משעמם, אל תטרחו.
anyzeany
anyzeany • 13 באפר׳ 2025
אונס, הוא אונס, הוא אונס.
אפשר "ליפות" את המעשה ולטעון שזה "רק משחק מחשב". אבל האדרנלין, יגרום למי שמשחק לחפש אונס אמיתי.
אסור לנרמל אונס בשום צורה או פלטפורמה לדעתי ומתוך הטראומה שלי.
DrDirty
DrDirty • 13 באפר׳ 2025
יש ספרות על הנושא של צריכה של פורנוגרפיה מסוגים שונים. פעם אחרונה שהצצתי היה לפני הרבה שנים. אבל המסקנות היו שיש קבוצה שהצריכה מגבירה סיכון להתנהגות. אני משער שהדבר לא שונה במשחק, שמטשטש עוד יותר גבולות ובעיני הדבר שונה מcnc.
Master Bruce
Master Bruce • 13 באפר׳ 2025
נו באמת
לא עברנו את העידן של "משחקי מחשב גורמים לאלימות"?

יש מלא משחקים שבהם רוצחים אנשים חפים מפשע
במשחקים המקוריים של gta הייתם מרוויחים יותר נקודות ככל שההיתם דורסים יותר אנשים
במורטל קומבט אחרי שמביסים מישהו אפשר לרצוח אותו בצורה גרפית ו"נכונה אנטומית" בצורה שמתאימה לסרטי אימה
יש המון משחקים שבהם משחקים ראשי ארגון פשע / סוחרי סמים/ ודברים בסגנון הזה
הז'אנר הכי נפוץ של משחקים הוא משחקי יריות

ואני באמת יכול להמשיך עם זה עד אינסוף.

אנחנו יודעים שעבור רוב מוחלט של האנשים משחקים אלימים דווקא *מורידים* את הסיכוי לאלימות בחיים האמיתיים, שכן הם מהווים מפלט בטוח. ב30 שנה האחרונות לא יצא אפילו מחקר רציני אחד שמראה שמשחקים אלימים תורמים לסיכוי לאלימות במציאות.

אז חלאס. כן, יש משחקים שבהם אפשר לאנוס.

האם זה הסגנון שלי? לא. אותי זה לא מעניין, כי זה לא הקינק שלי.

אבל לחשוב שזה אוי ואבוי שיש את המשחקים האלו זו מחשבה ילדותית שלא מסתדרת עם המציאות.
כרוב קיילחשבון מאומת
כרוב קיילחשבון מאומת
כרוב קיילחשבון מאומת • 13 באפר׳ 2025
Master Bruce כתב/ה:
נו באמת
לא עברנו את העידן של "משחקי מחשב גורמים לאלימות"?

יש מלא משחקים שבהם רוצחים אנשים חפים מפשע
במשחקים המקוריים של gta הייתם מרוויחים יותר נקודות ככל שההיתם דורסים יותר אנשים
במורטל קומבט אחרי שמביסים מישהו אפשר לרצוח אותו בצורה גרפית ו"נכונה אנטומית" בצורה שמתאימה לסרטי אימה
יש המון משחקים שבהם משחקים ראשי ארגון פשע / סוחרי סמים/ ודברים בסגנון הזה
הז'אנר הכי נפוץ של משחקים הוא משחקי יריות

ואני באמת יכול להמשיך עם זה עד אינסוף.

אנחנו יודעים שעבור רוב מוחלט של האנשים משחקים אלימים דווקא *מורידים* את הסיכוי לאלימות בחיים האמיתיים, שכן הם מהווים מפלט בטוח. ב30 שנה האחרונות לא יצא אפילו מחקר רציני אחד שמראה שמשחקים אלימים תורמים לסיכוי לאלימות במציאות.

אז חלאס. כן, יש משחקים שבהם אפשר לאנוס.

האם זה הסגנון שלי? לא. אותי זה לא מעניין, כי זה לא הקינק שלי.

אבל לחשוב שזה אוי ואבוי שיש את המשחקים האלו זו מחשבה ילדותית שלא מסתדרת עם המציאות.

יש הבדל בין האקט האלים של רצח במשחק מחשב, לאונס שבמשחק הספציפי הזה. גם רצח של דמויות במשחק מחשב מגיע בשביל להשיג מטרה, כמו בדוגמאות שנתת, להשיג מטבעות, או לגבור על יריב או וואטאבר. לעומת המשחק הזה שלאנוס זאת המטרה. אתה מבין את ההבדל?