אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

בשמים אהובים עליכם ועל אחרים

איתר​(נשלט)​{דייאנה}
לפני 9 חודשים • 20 באפר׳ 2025

בשמים אהובים עליכם ועל אחרים

לא באמת קשור לכלום פה אבל אני סתם מעוניין בזמן האחרון בבשמים אז רציתי לשמוע מה הבשמים המועדפים פה בקהילה

איזה בשמים אתם אוהבים עליכם?
איזה על אנשים אחרים?
איזה בושם אתם חושבים מתאים קצת יותר לנשלט או לשולטת אם יש כזה דבר בכלל?
ואיזה בשמים את שונאים לגמרי ולמה?
עננית​(קינקית)
עננית​(קינקית) • 20 באפר׳ 2025
אני ממש אוהבת את הבשמים של דיור לנשים
יש את דונה קארן גוד גירל, שאני ממש ממש אוהבת לנשים, ואת המקבילה שלו לגברים עוד יותר
לא ממש ממש מכירה של גברים מעבר לכך

חוצמיזה רוצה להגיד משהו לא שגרתי: שמן ארומתי ורד+לונדר= ריח חלומי! יש גם ילאנג ילאנג ויסמין (בדכ נמכר בחוחובה, גם הוורד), ואם לוקחים שמן קוקוס ושמים בו שמן וניל...גם חלום איכותיicon_smile.gif
* התנסיתי בבשמים מסופר ובבישום בשמנים ארומתיים, ולאחרונים יש יתרון עפ הראשונים, משום שלבישום אלכוהולי יש ריח מאוד מאוד מלאכותי, וכשהאף מתרגל לשמנים הארומתיים, זה ממש ניכר
bondman​(נשלט)​{FLR}
bondman​(נשלט)​{FLR} • 20 באפר׳ 2025
עלי ועל אחרים
אני אוהב בעיקר בשמי יוניסקס.
דוגמאת CK1.

גם ב bdsm זה מתאים לכולם.
איתר​(נשלט)​{דייאנה}
לפני 9 חודשים • 21 באפר׳ 2025
bondman כתב/ה:
עלי ועל אחרים
אני אוהב בעיקר בשמי יוניסקס.
דוגמאת CK1.

גם ב bdsm זה מתאים לכולם.

את האמת שאני אותו דבר
אני אוהב גם את הבשמים הגבריים אבל רוב הבשמים באוסף שלי הם יוניסקס
הבושם היחיד שאני מאוד אוהב שאפשר להגיד שהוא בעיקר גברי הוא Imagination מ Louis vuitton
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)חשבון מאומת
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)חשבון מאומת • 21 באפר׳ 2025
אוהבת בשמים שמבוססים על צמחים או פירות.
פחות מעניין אותי מותגים.
זה יכול לעלול 300 שקל או 59.90 העיקר שזה יריח כמו אגסים, תפוחים, קקאו או וניל. (כן כן וניל זה צמח ממשפחת הסחלבים) וזה "יושב עלי" מדהים.
Anastasia Steele
Anastasia Steele • 21 באפר׳ 2025
קודם כל אברך על כך שזו שאלה מצוינת. גיליתי בשביל עצמי את העולם הזה לפני כמה שנים, ואני די מרותקת ממנו. זה גם הזכיר לי פוסט שכתבתי, כשעוד הייתי בחיתולים פה (למי שמשעמם ויש דקה פנויה): https://thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=71396&postid=383783
את בושם הסיגנטור שלי אשאיר לעצמי, אני לא אוהבת להריח המוני icon_smile.gif
אני כן אגיד אבל, שיש לי אהבה ישנה ומאוד שנויה במחלוקת: Angel של Mugler. כבר קיבלתי עליו מחמאות בעבר, ומצד שני הכרתי מישהי בעבודה בזמנו שלבשה(?) אותו קבוע לעבודה, והעובדות שלה שנאו אותו. או אישה מבוגרת ממני בהרבה שנדפה ממנו עם התנהגות בלתי נסבלת, שיצא לי לראות באתר סקי והיתה בטוחה שהמלצרים ובעצם כל המסעדה על ראש ההר עובדת אצלה. בקיצור, יש לו נוכחות שאי אפשר להתעלם ממנה - או שאוהבים או ששונאים. זה בושם שממלא חדר וזה אחד כזה שמתאים רק לימי חורף קרים. אז אני משתמשת בו רק בערב וכשאני רוצה להשיג את מירב תשומת הלב מהנוכחים.
אני יכולה לומר שבושם של גברים שמאוד מוצא חן בעיני הוא Noir Extreme Parfum של Tom Ford. אני גם יותר חושבת שזה מכוון לגברים שאוהבים שנשים נופלות לרגליהם. קניתי אותו לאיש שלי, אבל הוא לא עף עליו (אולי כי זה פחות קולע לאופי שלו, ואולי כי הוא לא באמת טרח לנסות להתאהב בו). זה בושם שמדיף ניחוח של עור, כזה שמצייר תמונה של גבר שיושב במועדון וינטאג', על כורסת עור , לבוש חליפה ומעשן סיגר (סטייל Mad Men). אם זה האימאג' החביב עליכם, זה לגמרי הבושם הנכון.
Marcus Wright
Marcus Wright • 21 באפר׳ 2025
אחלה שרשור.
יש לי פרארי, מרצדס ויגואר.
בשמים "של" יצרני מכוניות ספורט ויוקרה וזה מצחיק כי לרוב המחיר שלהם זול.
strightleather
strightleather • 21 באפר׳ 2025
The Hedonis של Ex nihilo

תודו לי אחרי זה 😊
טוטאלוס​(שולט)חשבון מאומת
טוטאלוס​(שולט)חשבון מאומת
טוטאלוס​(שולט)חשבון מאומת • 21 באפר׳ 2025
ניחוח של סקס, סשן, ואפטר קייר מהולים זה בזה.
    התגובה האהובה בשרשור