בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מילת ביטחון

Slave XX​(נשלט)חשבון מאומת
Slave XX​(נשלט)חשבון מאומת
לפני 9 חודשים • 21 באפר׳ 2025

מילת ביטחון

Slave XX​(נשלט)חשבון מאומת • 21 באפר׳ 2025
אשמח שתשתפו האם השתמשתם בה בעבר?
אם כן, כמה פעמים, במידה ואתם זוכרים?
ומה התחושה שבדרך כלל אתם מרגישים לאחר שהשתמשתם בה?
הרץ במבוך​(שולט)
הרץ במבוך​(שולט) • 21 באפר׳ 2025
אני אהבתי את קולנוע, אפשר לעשות איתה הרבה טיזינג עם מילים קרובות/דומות למרות שיש כאלה שזה לא הקטע שלהם משחקים כאלה
devil's baby​(נשלטת)
devil's baby​(נשלטת) • 21 באפר׳ 2025
בהנחה ואנחנו מדברים על זו שעוצרת הכל
ולא הורדת הילוך וכאלה

בהתחלה בתור "ילדה סתומה" חוויתי תסכול מזה שאני לא מצליחה להיות מספיק טובה ולעמוד בזה והרבה פעמים הגעתי לקצה היכולת שלי בלי לעצור וזה היה לא טוב

עד שלמדתי שזה טוב וזה בסדר שאני מרגישה בנוח להגיד אותה וזה לא עושה אותי פחות נשלטת פחות מתמסרת או פחות מספקת

כשראיתי כמה ביטחון זה נותן לי שהכל יעצור ויעטפו אותי ברגע שאגיד
זה בעצם איפשר להגיע רחוק יותר ולהיות טובה יותר בעיני
אז זה עשה טוב

לא השתמשתי בה הרבה אבל גם לא חוויתי המון בכללי
אני עוד בייבי בתחום🙈
    התגובה האהובה בשרשור
Maze the Kawaiit​(נשלטת)​{Pain}
devil's baby כתב/ה:
בהנחה ואנחנו מדברים על זו שעוצרת הכל
ולא הורדת הילוך וכאלה

בהתחלה בתור "ילדה סתומה" חוויתי תסכול מזה שאני לא מצליחה להיות מספיק טובה ולעמוד בזה והרבה פעמים הגעתי לקצה היכולת שלי בלי לעצור וזה היה לא טוב

עד שלמדתי שזה טוב וזה בסדר שאני מרגישה בנוח להגיד אותה וזה לא עושה אותי פחות נשלטת פחות מתמסרת או פחות מספקת

כשראיתי כמה ביטחון זה נותן לי שהכל יעצור ויעטפו אותי ברגע שאגיד
זה בעצם איפשר להגיע רחוק יותר ולהיות טובה יותר בעיני
אז זה עשה טוב

לא השתמשתי בה הרבה אבל גם לא חוויתי המון בכללי
אני עוד בייבי בתחום🙈

מקסימה שאת! איזו תגובה נהדרת שדורשת מלאאא אומץ לשתף אותה. נושא שלא מדברים עליו מספיק וחשוב. תודה ששיתפת!
טוטאלוס​(שולט)חשבון מאומת
טוטאלוס​(שולט)חשבון מאומת
טוטאלוס​(שולט)חשבון מאומת • 21 באפר׳ 2025
יש שיגידו שהם "נגד" מילת בטחון.
יש שיטענו שתקשורת טובה מייתרת את השימוש במילה.
יהיה מי שיאמר שאם נשלטת משתמשת במילת בטחון אז זה סימן לחולשה, או כשלון של השולט שלא זיהה בזמן את המצוקה.

אבל זה כל כך חשוב בעיני.
הידיעה שלא משנה מה. אפשר לעצור. וזה בסדר. וזה מקובל. וזה לא נורא.

שלא תטעו, זו תחושה איומה להגיד ולשמוע מילת בטחון, בטח כשצד אחד נמצא בשיא ההתלהבות.

אבל גם מעמדת השליטה זה כל כך חשוב הידיעה שהיא מסוגלת לעצור כשלא טוב לה באמת.

אפילו אמליץ, שקשרים בדסמים בתחילת דרכם ממש יתרגלו את זה.
"תגידי XXXX, ותראי איך אני מפסיק"
שוב. ושוב.
לתת לשני הצדדים את הבטחון הזה. הבטחון הזה שמאפשר לעוף ביחד ולהשתחרר.
Hominis
Hominis • 21 באפר׳ 2025
מבחינתי זה חובה, ואני משתמש ברמזור - מירוק וצפונה מבחינתי זה מילת ביטחון, השאלה אם עוצרים למנוחה והערכת מצב או לחלוטין.
נכון שאדום יכול להיות מבאס אם הוא זרק אותנו החוצה מה״זון״ מוקדם מדי, אבל עדיף ככה. יין אדום טוב, כרבול, שיחה - ומתקדמים לפעם הבאה.
השתמשו בה רבות, אני אוהב לחקור דברים חדשים - עבורי או עבור בת הזוג, כך שזה קריטי שאדע מה קורה. לוקח גם קצת זמן עד שההבנה מתבססת, והמחוות / קולות מקבלים את הפירוש הנכון. עד אז, (וגם אחרי) מילת ביטחון מדוברת או בסימנים היא מבחינתי יהרג ובל יעבור. וזה כבר הציל כמה נפשות טובות, בייחוד את שלי.
באנו לחוות ולהנות, לא לעשות נזקים 😌
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 21 באפר׳ 2025
אחד הייתרונות הגדולים של שיטת הרמזור בעיני היא שהרבה יותר "קל" לנשלטות\ים להשתמש ב"צהוב". אף אחד לא צריך להרגיש שהוא מאכזב אף אחד או לא עומד באיזה שהוא "אתגר" או משהו שכזה.
fatiefairy
fatiefairy • 21 באפר׳ 2025
אני גם משתמשת בשיטת הרמזור ומזכירה לפרטנרים שלי מיליון פעם לפני מה השיטה (למרות שהם יודעים), כמה חשוב להשתמש בה (למרות שהם משערים) וכמה אני רואה את זה חלק בלתי נפרד מכל סשן שאי פעם עשיתי ואעשה.
זה ממש חרא לשמוע או להגיד אותה אבל זה באמת קריטי וחובה שיהיה. זה גם נותן לנו לעשות הערכת מצב באמצע (אם מגיעים לצהוב) ולשפר עמדות icon_smile.gif
Ashenn​(שולט)​{nomii}
לפני 9 חודשים • 22 באפר׳ 2025
Ashenn​(שולט)​{nomii} • 22 באפר׳ 2025
שיטת הרמזור נהדרת מכל הסיבות שאמרו פה
נותנת מפלט לנשלט.ת מלהרגיש ש"לא עומדים באתגר"
בצהוב אפשר להוריד קצת הילוך ולעבור לפעילות טיפה אחרת, לתת זמן לנשום

בנוסף, בתור שולט, אני חושב שזה חשוב שהשולט יבדוק בעצמו עם הנשלט.ת איפה הם במהלך הסשן. לשאול "באיזה צבע אנחנו?" לדוגמא
חשוב לתת לנשלט.ת, שאולי לא רוצים להרגיש שהם "מפריעים", את האפשרות והמקום להביע איך הם מרגישים.
זה לא בסדר פשוט לתת מילת ביטחון ולזרוק מישהו למים העמוקים, מילת ביטחון שאולי בלהט הרגע הם לא יזכרו.
יולי Yuli​(לא בעסק)​{טדי}
לפני 9 חודשים • 22 באפר׳ 2025
השתמשתי במצבי cnc כשהייתי צריכה להגיד משהו ברצינות כגון לבקש הפסקת שירותים או לעדכן שנרדמה לי היד או משהו כזה.

לא זכור לי מקרה שהשתמשתי בגלל מצוקה חריפה, יש מצב שזה בגלל שלא נהגתי לערבב cnc עם אימפקט קשוח אלא רק עם קשירה ומשחק תפקידים וכאלה. עם אימפקט אני פשוט אומרת כשנהיה לי קשה ולא קרה לי שמישהו התעלם מזה וניסה לקחת אותי לקצה.

זה גם היה לפני שהכרתי את שיטת הרמזור אז הייתה לי סתם מילה. בדיעבד נראה לי שהרמזור ממש אחלה ומכסה מגוון מצבים וגם יותר קל לזכור.

וכל זה היה מזמן כי עם בעלי לא יצא לי להשתמש. היא קיימת אבל לא הגענו למצבים שהיה צורך. הוא ממש נזהר עלי, לפעמים בהגזמה, אז יוצא שתמיד יש איזו עצירה או האטה לפני שאני ממש זקוקה לזה.