| chupu(נשלט) |
לפני 9 חודשים •
29 באפר׳ 2025
חיים סודיים
לפני 9 חודשים •
29 באפר׳ 2025
chupu(נשלט) • 29 באפר׳ 2025
מי מהסביבה הקרובה שלכם יודעים על הנטיות הבדסמיות ועל הפטישים שלכם?
אני מוצא את עצמי הרבה פעמים מתוסכל מחוסר היכולת שלי לדבר על זה עם החברים הקרובים שלי, הייתי מת לשתף אותם בתחושות ובמחשבות שלי ובדברים שאני עובר עם עצמי ובתוך הזוגיות בעקבות הנטיות שלי, אבל אני פשוט לא מסוגל לדבר איתם על זה. זה מחסום שאני לא מצליח להסיר. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
29 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
29 באפר׳ 2025
Master Bruce{©} • 29 באפר׳ 2025
כולם יודעים עלי הכל. אני אחד האנשים הכי פומביים והכי פחות בארון שאני מכיר. משפחה, עבודה, חברים, וכן הלאה.
בהתחלה יש בזה משהו מפחיד, אבל בשלב מסויים זה הופך למאד משחרר. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
29 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
29 באפר׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 29 באפר׳ 2025
יש לי חברים בדסמים שאיתם אני מדברת על כמעט הכל
יש לי כמה חברים ונילים שקצת מכירים אבל בלי לשתף יותר מידי, משלל סיבות וזהו. אין סיבה בעיני שהמשפחה או מקום העבודה ידעו מהנושא. לא מרגישה בארון או משהו |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
30 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
30 באפר׳ 2025
devil's baby(נשלטת) • 30 באפר׳ 2025
אולי 1- 2 יודעים לעומק על הצד הבדסמי
מצד אחד מסתכל מצד שני וואלה בעולם של כלכך הרבה דעות קדומות לגבי מיניות ןבכלל מיניות בדסמית לא כזה דחוף לי שידעו חחחחח |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
30 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
30 באפר׳ 2025
Master Bruce{©} • 30 באפר׳ 2025
תוספת לגבי התגובה הקודמת שלי: ברור לי שלהיות ככה מחוץ לארון זו פריוולגיה שיש לי כגבר סטרייט. עבור נשים ולהט"בים הנושא מורכב הרבה יותר, ואני לגמרי מבין את כל מי שמעדיפים לא לחשוף את עצמם.
|
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
30 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
30 באפר׳ 2025
Aristotle(נשלט) • 30 באפר׳ 2025
מה זה נותן לי בעצם שאנשים אחרים ידעו?
מה הערך המוסף מבחינתי? דיברתי על זה אולי עם חבר טוב אחד כשרציתי לשתף בכל מיני דילמות זוגיות (היא אחלה והכל, אבל....) |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
30 באפר׳ 2025
Re: חיים סודיים
לפני 9 חודשים •
30 באפר׳ 2025
ivy sweet(נשלטת) • 30 באפר׳ 2025
► chupu כתב/ה: מי מהסביבה הקרובה שלכם יודעים על הנטיות הבדסמיות ועל הפטישים שלכם?
אני מוצא את עצמי הרבה פעמים מתוסכל מחוסר היכולת שלי לדבר על זה עם החברים הקרובים שלי, הייתי מת לשתף אותם בתחושות ובמחשבות שלי ובדברים שאני עובר עם עצמי ובתוך הזוגיות בעקבות הנטיות שלי, אבל אני פשוט לא מסוגל לדבר איתם על זה. זה מחסום שאני לא מצליח להסיר. יכולה להגיד לך שזה עובר, הצורך הזה לשתף את הסביבה הקרובה. בשנים הראשונות זה תסכל גם אותי… היום זה בכלל לא מעניין אותי, אבל זה בעיקר הודות לפלטפורמה הזו ולאנשים שהכרתי דרכה אבל כנשלט, באופן כללי, מניחה שיותר קשה לך להיחשף. לעומת נניח שולט/ת ואפילו נשלטת |
|
|
| chupu(נשלט) |
לפני 9 חודשים •
30 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
30 באפר׳ 2025
chupu(נשלט) • 30 באפר׳ 2025
► Aristotle כתב/ה: מה זה נותן לי בעצם שאנשים אחרים ידעו?
מה הערך המוסף מבחינתי? דיברתי על זה אולי עם חבר טוב אחד כשרציתי לשתף בכל מיני דילמות זוגיות (היא אחלה והכל, אבל....) מקום לפרוק בגדול, אני אוהב לשתף ולדבר על דברים שעוברים עליי וקשה לי שיש לי עולם שלם של מחשבות שאין לי עם מי לדבר עליו. מניח שאם היו לי חברים מתוך הקהילה לא הייתי מרגיש צורך לשתף גם את שאר החברים, פשוט די חדש פה ועוד לא יצא לי להכיר כאן אנשים. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
30 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
30 באפר׳ 2025
Aristotle(נשלט) • 30 באפר׳ 2025
► chupu כתב/ה: ► Aristotle כתב/ה: מה זה נותן לי בעצם שאנשים אחרים ידעו?
מה הערך המוסף מבחינתי? דיברתי על זה אולי עם חבר טוב אחד כשרציתי לשתף בכל מיני דילמות זוגיות (היא אחלה והכל, אבל....) מקום לפרוק בגדול, אני אוהב לשתף ולדבר על דברים שעוברים עליי וקשה לי שיש לי עולם שלם של מחשבות שאין לי עם מי לדבר עליו. מניח שאם היו לי חברים מתוך הקהילה לא הייתי מרגיש צורך לשתף גם את שאר החברים, פשוט די חדש פה ועוד לא יצא לי להכיר כאן אנשים. תן לזמן לעשות את שלו. תכיר אנשים ותקבל בדיוק את מה שאתה מחפש 😊 |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
30 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
30 באפר׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 30 באפר׳ 2025
הסיבה היחידה שאני לא בארון כמו פעם כי אני נשואה לבעל שלא רוצה שידעו עליו, לכן אם אדבר על עצמי בפומבי כמו פעם זה ישליך עליו ואני מכבדת.
כשהייתי רווקה? אם הנושא עלה דיברתי עליו, ואף לא התרגש יותר מדי. ואני אגיד לך משהו מהחוויה הזו- אין באמת "אנחנו והם". ונילים לא עושים סקס רק בתנוחה המסיונרית ורק כדי להביא ילדים לעולם, הם משלבים מלא אלמנטים קינקיים גם מבלי לכנות את אלו ואת עצמם בכותרות וכינויי8 מפוצצים. אף אחד היום לא חושב שאתה חולה נפש כי אתה אוהב ספנקים, קשירות, משחקי תפקידים. הכל מנורמל היום. יש חמישים גוונים וכל הדברים האלו שדחפו את למיינסטרים. המיניות שלך פחות נתפסת חריגה ממה שנדמה לך, והיא פחות מעניינת אנשים ממה שנדמה לך. רוב הסיכויים שאם תגיד לחברים שלך שכיף לך שבחורה קושרת אותך במיטה הם יגידו "נו, ו...?" ולהגיד את זה במשפחה או במקום העבודה סתם מעיד על חוסר יכולת להשתמש בכישורים חברתיים, ולא על דחייה שלך כבדס"מי. כי הרי במשרד או בארוחת שישי אתה לא תדבר גם על מה שהזין שלך עשה הסופ"ש בתוך בת הזוג שלך. זה פשוט עניין של נורמות חברתיות. בקיצור, חבל שתעשה מהבדס"מ ביג דיל שגורם לך להרגיש איזה סוטה וחריג. אתה לא.אתה פשוט צריך לקרוא את השטח ולדעת מול מי ומתי לדבר על זה, בדיוק כמו עם מיניות ונילית. |
|
|