בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

חדש צעיר - איך מתחילים?

pony boy
לפני 8 חודשים • 1 במאי 2025

חדש צעיר - איך מתחילים?

pony boy • 1 במאי 2025
היי אני בן 19 ואני חדש מאוד בתחום
אני יודע שאני נמשך לזה אבל לא התנסתי ואני לא מכיר הרבה
איך מתחילים?
אביב נעורים
אביב נעורים • 1 במאי 2025
נוהגים בנימוס.
בהצלחה.
Lady Hightower​(נשלטת)
Lady Hightower​(נשלטת) • 1 במאי 2025
תרחיב אופקים, תקרא, תכתוב ותתייעץ כאן.
לדעתי זה חלק כיפי בפני עצמו icon_smile.gif
ממליצה מאוד על הפודקאסט "סימנים" בעיקר בתור התחלה.
בהצלחה! וברוך הבא
masoul

Re: חדש צעיר - איך מתחילים?

masoul • 1 במאי 2025
pony boy כתב/ה:
איך מתחילים?

היי פוני, ברוכים הבאים.
העצה שלי כנראה פחות תשמח אותך היום,
אבל אני מאמין שבעוד עשר שנים או שתגיד תודה עליה,
או שתצטער שלא שמעת בקולה.

איך מתחילים?
לא מתחילים.
ככה פשוט.

אז מה כן?
מוצאים אישה צעירה ונפלאה בגילך, ונכנסים למערכת יחסים.
לומדים זוגיות ביחד, לומדים אהבה ואמפטיה ודאגה ועטיפה וחום, וסקס. סקס קרוב ומסעיר ומטורף ונהדר.
זה הבסיס. בלי הבסיס הזה כלום לא עומד. בלי הבסיס הזה יחסים בדסמים יהיו חרב פפיות. תמיד.

ועם האישה הצעירה והנפלאה הזו, בגילך,
אפשר לגלות עולמות, אפשר לשתף צפונות לב, אפשר לגלות שאולי גם לה יש כל מיני פנטזיות,
ואולי לאט ובזהירות ובאהבה, הפנטזיות שלך מדברות אליה מספיק ועושות לה מספיק בשביל שתרצה לגעת בהן,
להתנסות בהן.

לא הדעה הכי פופולרית.
אבל נדמה לי שאני כבר מבוגר מספיק לשתף בדעה הזו ממקום שאומר זה הנסיון שלי, ולא רק הדעה שלי.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה ובטוב.
    התגובה האהובה בשרשור
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת

Re: חדש צעיר - איך מתחילים?

StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 1 במאי 2025
pony boy כתב/ה:
איך מתחילים?

ברוך הבאicon_smile.gif
בדסמ זה כיף.
בסוף בסוף, גם כשמחפשים קשר זוגי, או רק סשנים, או ערבוב של הכל - מחפשים הנאה, חיבור, וכיף.
ואז הכל מסתבך, עם חוקים, הגדרות חדשות, אקטים מוזרים והנהגות ישנות של קוד נימוס והתנהגות.
לא חייבים להסתבך, מה כן צריך? סבלנות.
יש נטייה לרצות להשיג הכל כאן ומיד, ופה? זה יכול לקחת זמן.
מצטרפת להמלצה על פודקאסט סימנים.
אפשר גם לקרוא בכללי תוכן באתרים שונים (פה במגזין, בבלוגים, באתרים שמסבירים על מונחי בסיס) ולהכיר קצת יותר מושגים ואקטים.
לא כדי לנסות הכל, אלא כדי לראות מה הגבולות שלך, מה נשמע לך מעניין ומה פחות מושך אותך.
אם אתה רוצה להכיר ולבנות פה קשרים חברותיים (יש פה אנשים נהדרים, ואנשים זבל) אז כדאי לבא למאנצ'ים או להתחבר לקבוצות הפייסבוק, טלגרם, להגיב, לשאול, לשתף.
וגם פה בכלוב, אפשר להעלות שאלות פה בפורום אם לא מצאת תשובה אחרי חיפוש (יש פה כפתור חיפוש.תשתמש בו), או לכתוב בלוג, או להתחבר לשיחות בצ'ט הכללי.

לא למהר להיבהל מאכזבות, כשלונות, שיפוטיות, גוסטינג או חוסר תגובה מאנשים - זה חלק מהדרך.
אבל למי שיש את הסבלנות, הכבוד והאנושיות - זוכה בחוויות נהדרות ובקשרים מופלאים.
shirazbar​(שולטת)
shirazbar​(שולטת) • 1 במאי 2025
מוסיפה למה שכתבו ליידי סטריט,
אל תעשה דברים שמרגישים לך לא טוב בבטן.
אל תשלח תמונות /סרטונים לנשים שאתה לא מכיר ולא נבנה אמון.
תשתמש בטלגרם ותשלח לפחות בתחילת קשר לפני מפגש, רק בהודעות נעלמות.
אל תעשה בסשן משהו שעושה לך רע ותשתמש במילת בטחון בלי לפחד לאבד את המפגש הבא.
קשה למצוא שולטת שתיקח מישהו כה צעיר וחסר נסיון, הרבה סבלנות ועדיין לא לתת לנשים לנצל אותך (במיוחד לא בכסף, מתנות).
אל תיעלם /תבטיח הבטחות תהיה אמיתי גם עם עצמך וגם מול מי שהשקיעה בך זמן.

בהצלחה
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 1 במאי 2025
אתה רוצה תשובה ישירה? חשוב לי לציין שאני משקיעה במענה לא כדי להוריד לך אלא כי אני מבינה שחשוב לך באמת להבין וללמוד וזה מוערך בעיניי.

אז אני קוראת את הפרופיל שלך, וכששולטת רואה מישהו כותב "נשלט טוטאלי. רוצה להיות קשור אצלך נתון לשליטתך וללא רחמים"
היא קוראת "אני חי בפנטזיה, מעולם לא התנסיתי במציאות וברגע שאפגש איתך ואת תהיי החוויה הראשונה שלי- אני אבהל מעצמי או אתאכזב שזה לא כמו בפורנו, וההיעלמות שלי זו רק שאלה של זמן".

אני בטוחה שאתה לא מתכנן לברוח מראש, ואני מאמינה לך שאתה משוכנע שתהיה שם לנצח נצחים. אבל זה לא נגמר ככה באמת.
תזכור שפנטזיה שקיימת לך בראש היא עולם מושלם, עם תסריט שאתה שולט בו, והשולטת שאצלך בראש מגיבה בסנכרון משולם לרצונות שלך, מתפוגגת כשזה פחות מתאים לך.
במציאות- אתה מתנהל מול בן אדם, ואתה מגלה שבדס"מ הוא רק חלק קטן מסך האינטרקציה שלכם.

אתה לא יכול להיות נשלט טוטאלי, זה לא באמת קיים. אתה בן אדם, עם חיים שלמים, ואתה יותר מהמיניות שלך.
אני מתארת לעצמי שאם היית יוצא עם אישה ונילית היה ברור לך שאתה לא מפסיק את החיים שלך ורק חודר אליה כל היום, ואתה לא הופך להיות "הזין שלה" ושאם זאת תהיה ההצגה עצמית שלך לנשים לא תהיה מזמין במיוחד.
אז לא משתנה גם אם אתה קורא לה המלכה ובמקום להציע לה זין אתה מציע לה לקלר אותך.

תזכור שהפרופילים המוצלחים של נשלטים כאן הם כאלו שלא מצמצמים את עצמם רק לנשלט ומה שהם רוצים לחוות במיטה. התנסחות כזו מעידה שהם כבר נכנסו לפרופורציות והבינו שהקינק הוא חלק אבל לא הכל.

אתה בן אדם ובהגדרה יש לך צרכים נוספים, שאתה אמור להכיר ולהיות מודע אליהם, אחרת לא תוכל לנהל אותם מול צרכים של אדם אחר.
וכל עוד אתה לא מודע- השולטת שמולך בעצם נדרשת להמר אם תגיב בבגרות כשתפגש עם המציאות, אם שתגיב בהעלמות.

זה מבאס לחשוב על זה, אבל ככל שתבין שלא באמת תוכל להיות קשור אצל מישהי כל היום ולהיות נתון לשליטתה ללא רחמים, ושחמלה ופרופורציות זה חלק מהעניין, ככה בסוף כן תוכל להגשים משחק תפקידים סביב זה.
יש הבדל בין להבין שזה משהו שאתה נהנה ממנו ברגע נתון של מימוש קינק, לבין לחשוב שזו כל המהות שלך והופך לאישיות שלך- כי פשוט אי אפשר לבסס אישיות על זה, ובטח שלא לבסס על זה קשר.

זו פנטזיה שלא חיה מעבר למפגש בודד או שניים, ואין לשולטות מנוסות כבר כוח לתסריט ידוע מראש של נשלט שיעלם שנייה לאחר שנגמר הסשן הראשון של, כי זה היה מספיק בשביל לגלות שהמציאות שונה מהפורנו.

שליטה, וכל סוג אחר של מיניות הוא דיאלוג. גם אם היא שולטת אתה עדיין חלק מהקשר, ואתה מביא איתך, אמור להביא איתך, משהו שצריך לדבר עליו ולא רק לקוות שמישהי "תשלוט בך בלי רחמים".
היא לא אוביקט מרוחק שאמור להכניע אותך, וזה אולי נראה מחמיא "להעריץ מישהי" אבל זה בדיוק ההפך מאינטימיות, ובלי אינטימיות אין קשר.

אז מה אתה עושה עם זה באופן מעשי? מוריד את הקצב, מתעסק בללמוד ולהקשיב, ולאו דווקא לרוץ להגשים ולהתחייב להיות עבד לנצח נצחים.
מנהל אינטרקציות חברותיות בקהילה, לומד להכיר אנשים בדס"מיים כאנשים ולא כדמויות שחווית רק בפנטזיה, ואז תיגש להיכרות באופן מיושב יותר.