![]() |
![]()
לפני שבועיים •
4 במאי 2025
טיפול
לפני שבועיים •
4 במאי 2025
unknownme • 4 במאי 2025
נשלטים שהיו בטיפול והעלו את הנושא של בדסמ. איך המטפל/ת שלכם הגיבו? זה יכול להיות טוב לנפש? או שזה רק סוג של פגיעה עצמית והרס עצמי? כי זה מה שנאמר לי
|
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
4 במאי 2025
לפני שבועיים •
4 במאי 2025
MorTea • 4 במאי 2025
מניח שזה מאוד תלוי מטפל ועד כמה הוא בקיא בנושא. אלו שלא מכירים את המגוון הרחב הקיים, מן הסתם ישר ייחסו לזה ערכים שליליים של פגיעה והרס עצמי.
|
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
4 במאי 2025
לפני שבועיים •
4 במאי 2025
unknownme • 4 במאי 2025
MorTea כתב/ה: מניח שזה מאוד תלוי מטפל ועד כמה הוא בקיא בנושא. אלו שלא מכירים את המגוון הרחב הקיים, מן הסתם ישר ייחסו לזה ערכים שליליים של פגיעה והרס עצמי.
השאלה אם יש גם תזה נגדית? |
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
4 במאי 2025
לפני שבועיים •
4 במאי 2025
הוא(שולט) • 4 במאי 2025
בדסמ היא נטיה מינית זו הגדרה פסיכיאטרית מקצועית רפואית
רק צריך לודא שאין פגיעה בתפקוד היומיומי ואין ניצול או פגיעה פיזית כספית. כל מה שמחוץ למסגרת הזו אינו מקצועי או אינו עדכני. |
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
4 במאי 2025
Re: טיפול
לפני שבועיים •
4 במאי 2025
masoul • 4 במאי 2025
unknownme כתב/ה: נשלטים שהיו בטיפול והעלו את הנושא של בדסמ. איך המטפל/ת שלכם הגיבו? זה יכול להיות טוב לנפש? או שזה רק סוג של פגיעה עצמית והרס עצמי? כי זה מה שנאמר לי
אלו חלקים ממך, חלקים מהנפש שלך, חלקים מהאישיות שלך. איך אפשר שלא להעלות את זה? איך אפשר לעשות חצי או רבע טיפול? וכן יתכן שתתקלי ביחס שלילי לנטיה הבדסמית שלך, מה שזה אומר, שהמטפל או המטפלת שלך לא יודעים/יכולים/רוצים להתמודד עם זה. תסיקי מסקנות. לרוב אבל, מטפלת טובה תסתכל על הפתולוגיה, לא על הפרקטיקה, קרי, לא על זה שאת אוהבת הצלפות. אלא עם מה זה אומר. לא על זה שאת אוהבת השפלות, אלא על מה זה אומר. וכו' וממילא לא תהיה ביקורת מחיקה או פסילה של פרקטיקה כזו או אחרת, אלא אם כן היא מסכנת חיים. אני לא חושב שיכול להיות טיפול אמיתי עמוק ואפקטיבי מבלי להעלות את הנטיות המניות או הנטיות המזוכיסטיות שלנו. זה קשה זה לא נוח זה מביך, אבל תהיי אמיצה. ותעשי עבודה אמיתית ויסודית ועד הסוף. בהצלחה. ותחזרי לשתף אותנו איך היה, שנוכל ללמוד גם ממך. ( וכן, כמובן שהייתי בטיפול, לפני שנים רבות. ארוך מאד ואפקטיבי מאד ) נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון מאי 04, 2025 8:20 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
4 במאי 2025
לפני שבועיים •
4 במאי 2025
unknownme • 4 במאי 2025
הוא כתב/ה: בדסמ היא נטיה מינית זו הגדרה פסיכיאטרית מקצועית רפואית
רק צריך לודא שאין פגיעה בתפקוד היומיומי ואין ניצול או פגיעה פיזית כספית. כל מה שמחוץ למסגרת הזו אינו מקצועי או אינו עדכני. אבל זו לא רק נטיה מינית, יש גם אלמנטים של שליטה מנטלית |
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
4 במאי 2025
Re: טיפול
לפני שבועיים •
4 במאי 2025
unknownme • 4 במאי 2025
masoul כתב/ה: unknownme כתב/ה: נשלטים שהיו בטיפול והעלו את הנושא של בדסמ. איך המטפל/ת שלכם הגיבו? זה יכול להיות טוב לנפש? או שזה רק סוג של פגיעה עצמית והרס עצמי? כי זה מה שנאמר לי
אלו חלקים ממך, חלקים מהנפש שלך, חלקים מהאישיות שלך. איך אפשר שלא להעלות את זה? איך אפשר לעשות חצי או רבע טיפול? וכן יתכן שתתקלי ביחס שלילי לנטיה הבדסמית שלך, מה שזה אומר, שהמטפל או המטפלת שלך לא יודעים/יכולים/רוצים להתמודד עם זה. תסיקי מסקנות. לרוב אבל, מטפלת טובה תסתכל על הפתולוגיה, לא על הפרקטיקה, קרי, לא על זה שאת אוהבת הצלפות. אלא עם מה זה אומר. לא על זה שאת אוהבת השפלות, אלא על מה זה אומר. וכו' וממילא לא תהיה ביקורת מחיקה או פסילה של פרקטיקה כזו או אחרת, אלא אם כן היא מסכנת חיים. אני לא חושב שיכול להיות טיפול אמיתי עמוק ואפקטיבי מבלי להעלות את הנטיות המניות או הנטיות המזוכיסטיות שלנו. זה קשה זה לא נוח זה מביך, אבל תהיי אמיצה. ותעשי עבודה אמיתית ויסודית ועד הסוף. בהצלחה. ותחזרי לשתף אותנו איך היה, שנוכל ללמוד גם ממך. דבר ראשון אני בן . דבר שני תודה על התגובה המפורטת. דבר שלישי אתה מדבר על פרקטיקות אבל מה עם אלמנטים של שליטה והשפלה מנטלית ניצול ועוד |
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
4 במאי 2025
לפני שבועיים •
4 במאי 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 4 במאי 2025
אני מתחלפת והייתי החשיפה הראשונה של הפסיכולוג שלי לבדס"מ על שני צידי השוט. הוא מתעניין בכך ככל שאני רוצה לחלוק, אבל מביא תובנות מאד מעניינות ומיטיבות, ובשום שלב הוא לא קשר בין זה להרס עצמי, פגיעה או קונוטציות שליליות. למעשה אפילו היו מקומות שבהן זה היה דרך להאיר דברים.
אני מניחה שזה תלוי במטפל, בך, ובאופן שבו אתה חווה את הבדסמ ואת העולם. |
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
4 במאי 2025
לפני שבועיים •
4 במאי 2025
הוא(שולט) • 4 במאי 2025
אין לי מושג מה זו שליטה מנטלית או דנטלית שליטה זה מכלול
מה שנאמר נעשה ומה שרוצים קורה כל השאר "דיבורי כלוף" |
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
4 במאי 2025
לפני שבועיים •
4 במאי 2025
dominica(נשלטת) • 4 במאי 2025
הייתה אחת ממש טובה שנראה היה שממש מתעניינת ובכלל לא שופטת. והיה עוד אחד שלא היה לו מושג, הבנתי את זה כאחרי שתי פגישות עוד לא לגמרי היה לו ברור באיזה צד של השוט אני. עניין של כימיה, ומזל
|
|