![]() |
![]()
לפני שבועיים •
8 במאי 2025
את מי מהכותבים/ות בכלוב הייתם רוצים לפגוש?
לפני שבועיים •
8 במאי 2025
זוג פלוס(שולטת) • 8 במאי 2025
יש פה אנשים שאני אומרת לעצמי: ''הלוואי ואפגוש אותם''.
לא...לא לאיזה סשן בדסמי. זה האופן שבו הם כותבים ומתבטאים וכמובן גם התוכן של מה שהם כותבים ומשתפים בכלוב אם זה בבלוג, תגובות ואפילו במדמנה שנקראת הצ'ט (נדיר...אבל קורה). אנשים שבעיניי הם סופר מעניינים... יש לי ברשימה כמה כאלו. חלקם אולי לא היו רוצים לפגוש אותי, אבל עדיין הם ברשימה שלי....😂 איך זה אצלכם? גם אצלכם יש כאלו? |
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
8 במאי 2025
לפני שבועיים •
8 במאי 2025
Adasha • 8 במאי 2025
ברור
יש פה כמה שהם כותבים.ות בחסד עליון ברמה שאני מקנא פשוט. |
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
8 במאי 2025
לפני שבועיים •
8 במאי 2025
StreetCat(שולטת) • 8 במאי 2025
א. בטח, את חלקם גם פגשתי במציאות, במסיבות, מאנצ'ים וכאלה, האתגר שלי הוא לזכור שפגשתי אותם אבל זה בהחלט מוסיף נופך אנושי יותר לבלוג
ב. ארכאנגל - לא פגשתי והייתי רוצה, אולי יום אחד |
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
8 במאי 2025
לפני שבועיים •
8 במאי 2025
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 8 במאי 2025
יש פה אישה כותבת שאני אמרת לעצמי: ''הלוואי ואפגוש אותה''.
זה לקח כמה חודשים טובים כי היא לא גרה בארץ. אבל זה קרה. אירגנתי מיפגש עם עוד כמה קוראות שלה וזה היה כייף ממש להכיר, להתחבק ולקשקש. לעומת זאת יש פה כמה גברים כותבים שאמרתי לעצמי "הלוואי ואפגוש אותו''. אכן פגשתי. תהום נפערה בין האישיות בבלוג לבין האדם במציאות. נ.ב היי ייקום לא לדאוג, אני אופטימית ומלאת תקווה, הבנתי שהדבר הטוב הבא בדרכו אלי. |
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
8 במאי 2025
לפני שבועיים •
8 במאי 2025
זוג פלוס(שולטת) • 8 במאי 2025
המכשפה בג'ינס כתב/ה: לעומת זאת יש פה כמה גברים כותבים שאמרתי לעצמי "הלוואי ואפגוש אותו''. אכן פגשתי. תהום נפערה בין האישיות בבלוג לבין האדם במציאות יצא לי לפגוש רק אחד כזה, שהפער בין אישיות הבלוג לאמיתית היה גדול. בבלוג הוא מתבטא, כותב ברהיטות. במציאות- דג שהלך לאיבוד. |
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
8 במאי 2025
לפני שבועיים •
8 במאי 2025
Master Bruce • 8 במאי 2025
החוכמה היא לא שרק צד אחד ירצה להפגש. החוכמה היא ששני הצדדים ירצו. וזה כבר הרבה יותר נדיר.
לאורך השנים יצא לי להפגש עם לא מעט אנשים מהכלוב. חלקם חלק חשוב מהחיים שלי עד היום. חלקם היה מספיק רגע וחצי כדי להבין שאנחנו לא נרצה לפגוש שוב לעולם. רובם איפה שהוא באמצע. בגדול, בשביל זה בדיוק יש אירועים סטייל מסיבות ומאנצ'ים. |
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
8 במאי 2025
לפני שבועיים •
8 במאי 2025
the rain song • 8 במאי 2025
כל מי שהכרתי בכלוב היה דרך הבלוגים.
לפעמים אני יזמתי ולפעמים הם. קל היה לפתות אותי עם בראנצ'(: כיוון שבדרך כלל לא חיפשתי זוגיות, יצא שנפגשתי בעיקר עם נשים אבל היו גם כמה גברים שהיה ברור שהם לא מעוניינים בי לנושא הזה. כל הפגישות זכורות לי לטובה. לא עם כולם יצא משהו מעבר לפגישה היחידה הזאת אבל 2 בני זוג וכמה חברות עד היום יצאו בהחלט. כבר מההתחלה הכי רציתי להכיר ולפגוש את יולי. הייתי נבוכה בהתחלה ולא כל כך הבנתי מי נגד מי באתר המשונה הזה. זה לקח כמה שנים אבל לבסוף נפגשנו. עד היום אנחנו בקשר. מדברות, נפגשות וכל מה שכרוך בחברות. אין על הבלוגים. |
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
8 במאי 2025
לפני שבועיים •
8 במאי 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 8 במאי 2025
בדרך כלל כשרציתי לפגוש מישהו - אמרתי לו שרוצה ובוא ניפגש
בדרך כלל זה בעקבות איזו תכתובת ידידותית שהפכה ל"בוא נמשיך את זה על בירה" ברוב המקרים זה לא יוצא לפועל כי גרים רחוק וכאלה וגם אני קרציה שקשה לקבוע איתה, מאלה שפנויות רק בימי רביעי בין שבע לשמונה וגם לא שווה את המאמץ כי אני אשכרה רוצה רק לדבר על שפינוזה ודיפ פרפל ואז ללכת הביתה ולשכב עם בעלי. אבל כשזה קורה זה כיף לאללה ❤️ |
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
8 במאי 2025
לפני שבועיים •
8 במאי 2025
שומר הכלוב(נשלט) • 8 במאי 2025
שאלה ממש מצוינת.
כותבים או אושיות מהכלוב שעוד לא פגשתי ואני ממש רוצה לפגוש: זמן שליטה Sura שיקצע queen rey סוטה הגיונית שולטת אמיתית וקשוחה הגבירה לילאן scary |
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
8 במאי 2025
לפני שבועיים •
8 במאי 2025
bondman(נשלט){FLR} • 8 במאי 2025
חוץ מגברתי לשעבר שזה מובן מאליו.
נפגשתי עם לא מעט חברים וחברות מהכלוב. ולשמחתי מעולם לא התאכזבתי וכולם היו מקסימים. תכלס למעט כמה בודדות ובודדים כל מי שרציתי לפגוש מהכלוב למזלי פגשתי. |
|