|
|
לפני 10 חודשים •
10 במאי 2025
רבי עקיבא ורחל
לפני 10 חודשים •
10 במאי 2025
תחת כנפיך • 10 במאי 2025
סליחה על החפירה אבל ממש אהבתי ת'שיר שכתבתי.
https://suno.com/s/cqGKtkxRyIuIfczc בית א’ מַה מָּצָאת בִּי, רָחֵל? זֹאת אַף פַּעַם לֹא אֵדַע, אֲבָל נִשְׁמָתִי בְּנִשְׁמָתֵךְ דָּבְקָה. כָּל תּוֹרָתִי – לִשְׁמֵךְ נִכְתְּבָה, כִּי אַתְּ הָאֵשׁ – וַאֲנִי הַלַּהֲבָה. בית ב’ לֹא אֶשְׁכַּח אֶתֵךְ, רָחֵל, בְּכָל מַסָּעִי, אַתְּ רָאִית בִּי אֲשֶׁר לֹא רָאִיתִי מִיָּמַי. שָׁלַחְתְּ אוֹתִי לָלוּן בֵּין חֲכָמִים, וּלְהָבִין חָכְמוֹת נִּסְתָּרִים. פזמון וְכָל לַיְלָה בַּחֲצוֹת, תְּפִלָּה בְּקוֹל רָם אֶשָּׂא: "תֵּן לִי אוֹר בַּלֵּב, רַק שֶׁלֹּא אַכְזִיב אוֹתָה. אִם תִּרְצֶה – תִּשְׁלַח עָלַי בָּרָק, אֵשׁ הַסְּעָרָה, רַק שְׁמוֹר עָלֶיהָ מִכָּל כְּאֵב אוֹ צַעַר." בית ג’ לֹא רוֹמִי וְלֹא מַלְכוּת הָרֶשַׁע יִפְחִידוּ אוֹתִי – כִּי רָאִיתִי לְבִיאָה. אַתְּ כֻּלֵּךְ נָתַתְּ לְמַעַן הַתּוֹרָה, וַאֲנִי לָנֶצַח תַּלְמִיד שֶׁלָּךְ. בית ד’ וְאַתֶּם שׁוֹאֲלִים – הַאִם בָּנוֹת יְכוֹלוֹת לִלְמוֹד תּוֹרָה? אֵיזוֹ מִן שְׁאֵלָה?! – כָּל מַה שֶׁלָּמַדְתִּי, מִמֶּנָּה בָּא. פזמון חוזר וְכָל לַיְלָה בַּחֲצוֹת, תְּפִלָּה בְּקוֹל רָם אֶשָּׂא… (כמו קודם) גשר וּמֹשֶׁה עָמַד לִפְנֵי הָאֵ-ל וְהִקְשָׁה בִּתְּהִיָּה: "כָּזֶה עָנָו, גָּדוֹל בַּתּוֹרָה – לָמָּה לֹא הוּא מַנְהִיג הָאוּמָּה?" וַיֹּאמֶר לוֹ הָאֵ-ל: "דַּוְקָא הוּא – יַנְהִיג אֶת בָּנַי בַּחֹשֶׁךְ." סיום וְרַבִּי עֲקִיבָא מְחַיֵּךְ, עֵינָיו רְחוֹקוֹת: "רָאִיתִי חֳרְבָּן – אֲבָל הַגְּאֻלָּה קְרוֹבָה. וַאֲנִי? לֹא חָכָם, לֹא נָבִיא אֶלָּא תַּלְמִיד שֶׁל רָחֵל, וְזוֹ הָאֱמֶת הַפְּשׁוּטָה." |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
11 במאי 2025
לפני 10 חודשים •
11 במאי 2025
teacher(שולט) • 11 במאי 2025
אתה יודע שלכתוב פרומפט זה לא כמו לכתוב שיר, כן?
|
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
11 במאי 2025
לפני 10 חודשים •
11 במאי 2025
תחת כנפיך • 11 במאי 2025
► teacher כתב/ה: אתה יודע שלכתוב פרומפט זה לא כמו לכתוב שיר, כן? אין ספק נעזרתי בAI אבל אם זה היה רק לכתוב לו פרומפט. זה לא היה מרגש אותי לכתוב את זה.. גם לפני הAI ניסתי לכתוב שירים. ולא שאני טוב בזה אלא כי אני אוהב את זה. אבל האומנות מתקדמת... אז מה שהיה לוקח לי חצי יום לוקח שעה |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
11 במאי 2025
לפני 10 חודשים •
11 במאי 2025
זו לא האמנות שמתקדמת
|
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
11 במאי 2025
לפני 10 חודשים •
11 במאי 2025
תחת כנפיך • 11 במאי 2025
► teacher כתב/ה: זו לא האמנות שמתקדמת אתה רוצה לכתוב בקולמוס. אז לבריאות |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
11 במאי 2025
לפני 10 חודשים •
11 במאי 2025
עדיין לא הבנת
|
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
11 במאי 2025
לפני 10 חודשים •
11 במאי 2025
Master Bruce{©} • 11 במאי 2025
אני באמת מצטער לבאס, כי אני מאמין לך שהשקעת זמן ומאמץ, אבל זה לא שיר טוב.
אם אתה רוצה אני יכול לפרט, כאן או בפרטי, אבל בקצרה אני רק אגיד שמרגישים כאן מאד את המגרעות של הבינה המלאכותית בתחום. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
11 במאי 2025
לפני 10 חודשים •
11 במאי 2025
Bluecollar(שולטת) • 11 במאי 2025
► Master Bruce כתב/ה: אני באמת מצטער לבאס, כי אני מאמין לך שהשקעת זמן ומאמץ, אבל זה לא שיר טוב.
אם אתה רוצה אני יכול לפרט, כאן או בפרטי, אבל בקצרה אני רק אגיד שמרגישים כאן מאד את המגרעות של הבינה המלאכותית בתחום. אני סקרנית לשמוע על איך מזהים בינה מלאכותית |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
11 במאי 2025
לפני 10 חודשים •
11 במאי 2025
תחת כנפיך • 11 במאי 2025
► Bluecollar כתב/ה: ► Master Bruce כתב/ה: אני באמת מצטער לבאס, כי אני מאמין לך שהשקעת זמן ומאמץ, אבל זה לא שיר טוב.
אם אתה רוצה אני יכול לפרט, כאן או בפרטי, אבל בקצרה אני רק אגיד שמרגישים כאן מאד את המגרעות של הבינה המלאכותית בתחום. אני סקרנית לשמוע על איך מזהים בינה מלאכותית אמממ... אין לי בעיה שתבקר פה.. ו.. המשקלים וכו. הם לא שלמים. זה שיר שעדיין לא מסוים לגמרי |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
11 במאי 2025
לפני 10 חודשים •
11 במאי 2025
4X4(נשלט) • 11 במאי 2025
שאלו כאן איך מזהים אם זה נעשה בינה מלאכותית?
מאד פשוט מעלים את הטקסט / התמונה ושואלים את הצ'אט האם זה נעשה ע"י בינה מלאכותית, והוא יודע לענות. איך הוא יודע אתם שואלים? כי הבינה המלאכותית משאירה water mark , כמו שיש בתמונות לפעמים מוטבע לוגו של הצלם, ורק בעריכה אפשר להוריד את זה. לכן, אם אתם רוצים לדעת איך להסיר את ה water marks הללו, https://www.tiktok.com/@nategold.ai/video/7499834418014555414?_r=1&_t=ZS-8w8A7vgSDdA זה הסרטון שמסביר איך לעשות את זה |
|
|