לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

שאלה לשולטות

קולר לצווארי
לפני 8 חודשים • 11 במאי 2025

שאלה לשולטות

קולר לצווארי • 11 במאי 2025
שאלה שמעניינת אותי ממש , כי יצא לי לדבר עם שולטת בעבר שאמרה לי שיש כול כך הרבה פניות שהיא קיבלה סדר גודל של 3,000 פניות תוך בערך שבועיים, מעניין אותי אם באמת אלה המספרים אצל כול אחת כי אם כן , זה לא שפוי 😂
ואני באמת מרחם על שולטות שהם צריכות לברור כול כך הרבה .
מסקרן אותי מאוד אז אשמח לשמוע כמה התדירות הזאת גבוהה
ושנפתח על זה דיון icon_smile.gif
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 11 במאי 2025
עדיף שתשאל כמה מתוך ההודעות האלו מכבדות ורואות בשולטות בנות אדם מעבר לאוביקט של פטיש, כמה מהן נכתבו ע"י גברים שהיה להם אכפת מספיק להיות רלוונטים לפנטזיות ולגבולות שלנו במקום להחליט שעל הזין שלהם שביקשת שהם לא יפנו.
כמה מהן נכתבו בניסיון להכיר ולהתחבר במקום להתרכז בעצמם ובפנטזיה שהם רוצים להשיג כמה שיותר מהר, כמו הזמנה בוולט של שירות מיני בתשלום רק בחינם.
תשאל כמה הודעות הן לא העתק הדבק מזלזל ברמה שלא טורחת למחוק את הכינוי של הקודמת, כמה מהן מעליבות את האינטליגנציה שלנו עם "התחברתי לפרופיל" כשבכלל כתובים בו דברים אחרים ממה שהוא מחרטט עכשיו.

והתשובה היא הודעה אחת או שתיים. מתוכן ממש קל לבחור.

נשלטים מתווכחים תמיד שאין להם סיכוי בגלל היחס המספרי, "אז מה זה משנה בכלל".
הם לא מבינים שאין להם תחרות באמת.
כשאנחנו רואות נשלט שלא חושב רק על עצמו ויש לו אישיות חוץ מ"המלכה אני העבד שלךךך", שבאמת מסתקרן בנו ולא מאלץ שיחה העיקר "שכבר נשלוט בו", הוא נוצץ גם מתוך 3000 הודעות של ספאם טהור.
ככה הכרתי כאן את מי שהיום בעלי, הוא פשוט דיבר איתי בצורה שבאמת מתעניינת במי שאני, שבאמת מראה שקרא אותי כי אני מעניינת אותו. זה כל סוד הקסם.
    התגובה האהובה בשרשור
זוג פלוס​(שולטת)
זוג פלוס​(שולטת) • 11 במאי 2025
זה אותו אחד שפונה 3000 פעמים. 😊

לשאלתך, יש שבוע שמקבלת 15 הודעות, יש שבוע שמקבלת הודעות בודדות.
זו לא הכמות ..זו האיכות.
כפי שכבר ציינה Arc, כמעט כל הפניות לא רלוונטיות ולא קשורות לכלום, ככה שהן זוכות להתעלמות וממש לא קשה לברור ולסנן.
אני לא חושבת שהפניות הללו נחסכות מ''נשלטות''. יודעת שגם הן זוכות.
Pace​(נשלט)
Pace​(נשלט) • 11 במאי 2025
ממה שיצא לי לשמוע לא מעט אנשים שולחים הודעות "העתק הדבק" לכל פרופיל שהם רואים בלי באמת שיהיה להם אכפת ממי עומדת מאחורי אותו פרופיל.

אז כן כשעושים דבר כזה על אוטומט אפשר להגיע להמון הודעות.
האם הודעות מהסוג הזה באמת שוות יחס, זה כבר שאלה לשולטות. (אני מרשה לעצמי להניח שלא)
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
לפני 8 חודשים • 12 במאי 2025
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 12 במאי 2025
כשהפרופיל שלי פתוח לפניות מכולם - כן, אלו המספרים
ברגע שהגבלת רק למי שיש מנוי או התכתבתי בעבר - זה ירד
אח"כ חסמתי לאט לאט את אלו ששולחים העתק הדבק עיוור ומתעלמים מהתגובה שלי (כן כן, עניתי להם)
וזהו, כיום לא מקבלת כמעט פניות כאלה, אולי אחת לשבוע-שבועיים
כבר לא טורחת להתייחס וזה לא מפריע לי
את הנורמלים פה קל לזהות בזכות הגישה הזו, אז אני בעד שימשיכו כך. שיפנו בצורה עיוורת, זה מעיד עליהם המון וחוסך לי זמן יקר.
Curvy Doll​(שולטת)
לפני 8 חודשים • 12 במאי 2025
Curvy Doll​(שולטת) • 12 במאי 2025
מאז שאין לי מנוי, המספרים ירדו משמעותית. ולמרות שכתוב מפורשות בפרופיל שלא רוצה להכיר, יש שבועות שמקבלת עשרות הודעות אחרי פוסט עסיסי בבלוג.
זה מאוד מתסכל.