| The T man(שולט) |
לפני 8 חודשים •
12 במאי 2025
אם הייתם חוזרים אחורה בזמן- מעניין לדעת
לפני 8 חודשים •
12 במאי 2025
The T man(שולט) • 12 במאי 2025
לעיתים עולה בי מחשבה או אולי פנטזיה בה המשאלה שלי היא שהלוואי שהייתי יכול לחזור אחורה בזמן כדי לממש את הפטיש/קינק/בדסמ שלי הרבה יותר מוקדם בחיים ולחוות ולגלות יותר. לי לקח שנים (לא המון אמנם, אבל..) להתחיל לחוות ולעצב את הפטיש שלי, וחבל לי שלא הייתי ככה למשל בתיכון.
אם אתם מניחים לרגע בצד את העובדה שזמן שווה לניסיון ולעיצובים חשובים של הקינק שלכם- הייתם בוחרים נקודת זמן אחרת להתחיל לממש בה את זה? שתפו מה שבא לכם/ן 🌼 |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
12 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
12 במאי 2025
הוא(שולט) • 12 במאי 2025
Never look back
אדם הוא סך הבחירות שלו תחיה בהוה |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
12 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
12 במאי 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 12 במאי 2025
לא משנה באיזה נושא - לא הייתי חוזרת לעבר ומשנה משהו
כל הבחירות שלי הובילו אותי להיום - להצלחות, לכישלונות, לחברויות מופלאות, לקשרים נהדרים וקשים וכן הלאה לא רוצה לשנות כלום |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
12 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
12 במאי 2025
Kitty frank • 12 במאי 2025
להפך. הייתי ממש שמחה להתחיל אחרי גיל 25.
הדימוי הכי טוב שלי לזה, זו מישהי שפעם הכרתי, פאנקיסטית שמפרקת בקבוקי וודקה עם רוסים, ממש לא פראיירית. ובכל זאת לא נגעה בוויד בחיים. שאכטה, שאני עושה בנונשלאנט כל בוקר, היא עישנה רק בגיל 30. לבד. היתה לה חוויה של טריפ אחושרמוטה כי היא לא היתה רגילה+בגרות להקשיב לכל הניואנסים. והמשיכה לעשות ככה את הסם תקופה. לא הפך לה למשהו חברתי או יומיומי. היתה נדלקת מוויד. משהו שלי, כסטלנית של כמה שנים אין מצב לחוות. יש דברים שאם מתחילים מוקדם מדי לא מצליחים להבין לעומק, ואז כשכן נהיים בוגרים מספיק, זה כבר ''מנורמל''. קיצר, הדשא של השכו וכו'. תהנה ממה שיש לך. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
12 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
12 במאי 2025
Master Bruce{©} • 12 במאי 2025
ברור שכמו כל בן אדם גם לי יש המון חרטות והמון געגועים והמון דברים שאני חושב איזה בעסה שאני לא יכול לחזור אליהם ו/או לשנות. אנשים שפגעתי בהם מבלי להתכוון, דברים שנאמרו שהלוואי שיכולתי לקחת חזרה, הזדמנויות שפיספסתי, וכן הלאה.
אבל, אז נשאלת השאלה, האם הייתי מוותר על החיים הנוכחיים שלי בשביל זה? והתשובה היא, ברור שלא. בשום מחיר ובשום מקרה. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
- VOLK -(שולט) • 13 במאי 2025
אני חושב שבהקשר לשאלה ששאלת, גם אם הייתי חוזר לעבר, לא הייתי חווה הרבה יותר קינק \ בדס"מ. כנראה שהייתי מתאכזב הרבה יותר בהקשר הזה.
כן הייתי קונה מניות של מיקרוסופט ואפל ועוזב את הארץ אחרי צבא 😂 |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 13 במאי 2025
לא היה לי את הקטע של "לגלות בגיל מאוחר" אז לא יודעת איך הייתי מרגישה במצב הזה,
אבל יכולה לומר שאני כן ידעתי בתיכון למה אני נמשכת - והמידע הזה לא הועיל לי בכלום. כלומר כן, היה לזה ביטוי בקטנה אבל לא הייתי מפסידה כלום אם לא היה. הרי בלאו הכי הזמן הזה של תיכון-צבא מוקדש לחיפוש עצמי. זה לא זמן שבו מועיל לדעת היטב בדיוק מה אני רוצה. להיפך - זה זמן טוב לנסות כל מיני, להתבחבש, לבדוק, לטעות, לגלות. ואני מאד מאד מאד שמחה על כך שכל ההתנסויות המיניות שלי היו בהדרגה ובמרווחים ולא בגיל צעיר מידי. לא הייתי מקדימה כלום. יש כמה שהייתי דוחה בשנה או שתיים. בגיל 20 כשכבר הייתי במודעות למה זה בדסמ ומה אני אוהבת בזה - נכנסתי לאיזו הרפתקה שבדיעבד הבנתי שלגמרי הייתי צעירה מידי בשבילה. בזמן אמת לא הבנתי מה מתרחש, עשיתי מלא טעויות, לא שמרתי על עצמי מספיק טוב, נפגעתי חזק. ובזמן שזה קרה הייתי בטוחה שאני הו כה בוגרת ואחראית ונוקטת בכל אמצעי הזהירות... פחח. Hot mess, זה מה שהייתי. אבל לא הבנתי את זה כי הייתי צעירה ולא הייתה לי הרבה מודעות עצמית ולא היה הרבה נסיון חיים ולא ידעתי לקרוא מצבים. כמה שטויות עשיתי אמאלה... אז אם בתוך התקופה הזאת הייתי גם מנסה אקטיבית להגשים פנטזיות בדסמיות... לא רוצה לדמיין לאיזה ברוך הייתי נכנסת. אנשים רעים בטח היו עפים עלי. אז אני שמחה שהגעתי לשלב המימוש כשכבר הייתי קצת יותר מאופסת על עצמי וקצת יותר עם הבנה של איך העולם עובד... ולא היה מזיק לי אם הייתי מחכה עוד קצת. עם זאת! יש דבר אחד גדול שכן הרווחתי ממודעות מוקדמת: אף פעם לא התביישתי בעצמי. אף פעם לא חשבתי שמשהו בי לא בסדר. גיליתי את הנטיה במקביל לגילוי הכללי של המיניות שלי וחשבתי שהכל בסדר ופשוט זה מה שמושך אותי, כמו שלכל אחד יש את מה שמושך אותו. ולא עבר לי בראש שיש פה משהו בעייתי. אולי קצת יוצא דופן, אבל לא במידה שמצדיקה תסביך. ואת זה אני מאחלת לכולם. אבל את זה כן ניתן להשיג בדיעבד. אפשר לפתור את התסביך. ואם אפשר להשיג גם בלי מסע בזמן אז לא שווה רק בשביל זה לעשות את כל הטרחה של מסע בזמן. ובשביל התנסויות חד משמעית לא הייתי חוזרת. שמחה שלא התנסיתי בתיכון. הייתי צעירה מידי בשביל זה. וגם, ממש ממש שמחה שהיה לי מין ונילי לפני שהיה משהו יותר טוב. זה חלק מהתהליך. שמחה שלמדתי להנות ממגע בצורה רגועה והדרגתית, לפני שהגעתי למצבים מורכבים יותר. אני חושבת שזה עשה לי רק טוב. היום וניל משעמם אותי אבל כשצעירים הכל חדש והכל מרגש ואני ממש שמחה שהיה לי גם את השלב הזה. וחושבת שהבדסמ שלי היום יותר טוב ממה שהיה יכול להיות אם הייתי מדלגת על שלב. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
--Nir-- • 13 במאי 2025
היו לי שנים ארוכות של הדחקה ואשמה - דתית וחברתית.
אז כן, ביקום מקביל הייתי משנה ומשחרר ומקבל את זה הרבה קודם וחווה חוויות ראשונות בצורה הרבה יותר מלאה ובריאה. החל מהשלב שבו הפנמתי באמת שזה נורמלי וטבעי וחלק ממי שאני - שם כבר הבחירות שלי היו נטו שלי וללא השפעות משבשות ואני שלם גם עם המוצלחות שבהן וגם עם הפחות מוצלחות. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
Bluecollar(שולטת) • 13 במאי 2025
אני חושבת שאם הייתי מגלה שאני שולטת בנישואים או תוך כדי הנישואים היה לנו הרבה יותר קל ומעיף. זה היה מוריד ממנו את הלחץ להוביל וממני את הלחץ להיות מובלת ולשכב על הגב.
אני עוד מפנטזת לנייש את הגרוש (הוא קצת בקטע ואוהב את השמלות שלי עוד מהנישואים). אולי מהר מאוד היינו עוברים לפגינג |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 13 במאי 2025
לא… אני שמחה שחוויתי זוגיות ונילית לפני, למשל.
יש דברים שאני מתחרטת שלא התחלתי קודם, למשל ילדים, אבל בדסמ לא נמנה עליהם. |
|
|