אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

סיפור פוט פטיש אמיתי ברובו עם חלקים מהדמיון

ערן עבד לרגלייך​(נשלט)
לפני 8 חודשים • 20 במאי 2025

סיפור פוט פטיש אמיתי ברובו עם חלקים מהדמיון

שלום רציתי לספר לכם על סיפור פוט פטיש מטורף שקרה לי לפני שבוע
אז ככה אני דן בן 28 נשוי לסיוון עם 2 ילדים גר ובחדרה . הכל קרה לפני שלושה חודשים בערך שגיסתה של אישתי שירה הגיעה אלינו לבקר אחרי העבודה (היא עובדת בקיסריה וגרה בירושלים ככה שלפעמים היא מגיעה אלינו אחרי העבודה ויושבת איתנו לכוס קפה עד שירגעו הפקקים בחזור
בקיצור יום אחד היא סיימה לעבוד מוקדם ואני בדיוק הייתי בבית לבד
(פרט קטן לשירה יש כפות רגליים גדולות ויפיפיות )
אני בדיוק חזרתי כפ מהעבודה ביום המוקדם שלי והתיישבתי בספה וראיתי סדרה בטלויזיה ..
לפתע שמעתי דפיקות בדלת .הופעתי כי לא ציפיתי לאף אחד . כשפתחתי היא מיד אמרה לי היי דן סיימתי היום מוקדם את הישיבות שלי וחשבתי לנוח פה כמה שעות עד שיירגעו הפקקים ואסע בנחת הביתה

אמרתי לה כן בטח בואי שבי מפה לשם היא פשוט נשכבה על הספה והתחילה לשחק עם הנעליים שלה (נעלי בובה כאלה שנתלות על האצבעות)
היא ביקשה ממני לשים ערוץ 12 ואמרה לי להעיר אותה ב17:00 אם היא נרדמת.
אמרתי לה אין בעיה וראיתי שאחרי כמה דקות העניינים שלה נעצמות והנעליים שלה עדיין תלויןת על האצבעות כמעט נופלות מהרגל
עשיתי לזה כזה תשכבי בסבבה הדלקתי מזגן והוצאתי לה שמיכה ואז תוך עדי שכיסיתי אןתה החלטתי להוריד לה את הנעליים ולסדר לה את הרגל שלא תהיה תלויה באויר ותוך כדי לגעת בכף הרגל שלה כמה שאוכל.
שירה פתאום עשתה לי כזה יואו דן הרגל שלי גמורה שישי הזה אני הולכת לספא בא לי מסאג בכף הרגל זה יציל אותי.
החלטתי שזה עכשיו או לעולם לא ואמרתי לה :מה עד כדי כך הרגל כואבת והיא עושה לי ״אתה לא מבין בכלל הייתי נותנת עכשיו 500 שקל לרבע שעה מסאג ״
צחקתי ואמרתי לה בשיא הצחוק ״וואלה בשביל סכום כזה הייתי גם מלקק לך את הרגל ״
פתאום היא נדלקה ואומרת לי אם אתה עושה לי עכשיו רבע שעה מסאג ברגל אני חייבת לך בגדול.
הבנתי שיש לי פה הזדמנות זהב ואמרתי לה כזה ״ חח הכל טוב אעשה לך 2 דקות את לא חייבת לי כלום מה את מגזימה כולה מסאג הכי בכיף והתיישבתי על הספה תוך כדי שאני שם את הרגליים שלה עליי
בשלב הזה פשוט הורדתי לה את הנעליים והתחלתי כזה לעשות לה מסאג בעדינות.
אחרי כמה דקות כזה היא אומרת לי בפתאומיות ״תגיד לי מה אני נראית לך אהבלה אתה חושב שלא ראיתי אותך בוהה לי ברגליים כבר שנתיים בכל מפגש משפחתי. ואז היא הרימה את הרגל שלה לגובה הפנים שלי ואמרה לי עכשיו תקרב את הפנים שלך אני רןצה להרגיש אותם ״
אני לא ככ ידעתי איך להגיב אז פשוט שתקתי ואז היא פשוט נתנה לי סטירה עם כף הרגל ואמרה לי תנשק אותה ועכשיו !
בשלב הזה עוד שיחקתי אותה כאילו אני לא מבין מה היא רוצה ופשוט בהיתי בה
ואז אני לא אשכח את זה היא פשוט לקחה את הרגלה ותפסה את האף שלי בין הבוהן לאצבע שלידה ואת הרגל השניה פשוט דחפה לי ליד ואמרה לי ״עכשיי תעשה מסאג תוך כדי שאתה מריח לי את הרגליים חתיכת אפס וכל זה ואני פשוט שותק ולא אומר מילה רק עושה מה שהיא אומרת לי
אחרי איזה דקה היא פשוט קמה ואמרה לי עכשיו רד על 4 ותחזור אחרי אחרי כל פקודה בכן המלכה
החלטתי להתמסר פשוט ולתת לדחף להוביל אותי אף על פי שידעתי שאם זה יתגלה אישתי תעזוב אותי במקום.
מיד ירדתי על 4 ונישקתי את הרגליים שלה
מפה לשם מאז היא באה שוב יומיים אחרי ואיך שהיא נכנסה היא פשוט אמרה לרדת על 4 ולחכות עם הראש למטה עד שהיא תגיד לי אחרת. אחר כל היא התיישבה על הכיסא ועבדנ קצת עם המחשב והיא עושה לי יאללה יאללה שכב למטה מתחתי והסיטואציה היא שרגל אחת שלה מרוחה לי על הפנים (מידה 44..) וברגל השניה אני עושה לה מסאג וככה מתחלפות הרגליים
    התגובה האהובה בשרשור