|
|
לפני 8 חודשים •
20 במאי 2025
קוהולד
לפני 8 חודשים •
20 במאי 2025
pigeoman • 20 במאי 2025
אני רואה פה לאחרונה הרבה פוסטים על הנושא ורציתי לדעת עד כמה באמת הפטיש הזה נפוץ, ואיך לדעתכם אפשר לשמור על זוגיות אינטימית במערכת יחסים כזאת?
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
20 במאי 2025
Re: קוהולד
לפני 8 חודשים •
20 במאי 2025
masoul • 20 במאי 2025
► pigeoman כתב/ה: אני רואה פה לאחרונה הרבה פוסטים על הנושא ורציתי לדעת עד כמה באמת הפטיש הזה נפוץ, ואיך לדעתכם אפשר לשמור על זוגיות אינטימית במערכת יחסים כזאת?
אהלן פיגיומן. כתבתי לפני כחודש לערך פוסט בדיוק בדיוק על זה. מדריך על איך לעשות את זה בהדרגה, איך להפיק את המקסימום מהדרך וככה להנות גם אם לא מגיעים לביצוע מלא של הפנטזיה. והכי חשוב, איך לשמור על הזוגיות בתוך הדבר הזה. תסתכל שם. (שקלתי, ואני עדיין שוקל, להעלות את הפוסט הזה לפרום ולא רק לבלוג. ועדיין אין לי מושג אם זה נכון להעלות את זה או לא) ולשאלה שלך, כפנטזיה, זה נפוץ מאד מאד. הביצוע הרבה הרבה פחות נפוץ, כי זה חומר נפץ, שיכול לנפץ מערכות יחסים, אז אנשים נזהרים מאד עם זה. זו לא עוד פנטזיה שמנסים ומקסימום לא נהנינו אז לא נעשה את זה יותר. זה משנה מציאות. אין מזה חזרה. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
21 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
21 במאי 2025
QueenGali(שולטת) • 21 במאי 2025
גם אני כתבתי על זה כמה פוסטים. אפשרי אך לא פשוט
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
21 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
21 במאי 2025
StreetCat(שולטת) • 21 במאי 2025
► pigeoman כתב/ה: אני רואה פה לאחרונה הרבה פוסטים על הנושא ורציתי לדעת עד כמה באמת הפטיש הזה נפוץ, ואיך לדעתכם אפשר לשמור על זוגיות אינטימית במערכת יחסים כזאת?
נפוץ? לא יודעת, יש הטייה ידועה שככל שנהיה בעניין של משהו נראה יותר ממנו סביבנו, פשוט המוח שלנו ישים לב אליו יותר מאוד מורכב לשמור על זה בקשר, אבל וואו כשזה מצליח זה מדהים בפעמים שאני חוויתי את זה הצבתי גבולות מאוד ברורים, וזה רק חיזק את הקשר שהיה לנו. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
21 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
21 במאי 2025
שוסי • 21 במאי 2025
בתחושה שלי בפנטזיה הזו, האישה היא תמיד האובייקט.
מקווה שהמציאות שונה. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
21 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
21 במאי 2025
StreetCat(שולטת) • 21 במאי 2025
► שוסי כתב/ה: בתחושה שלי בפנטזיה הזו, האישה היא תמיד האובייקט.
מקווה שהמציאות שונה. זה מאוד תלוי מי מוביל את הפנטזיה הזו אם זו רק משאלת לב של הגבר - אז כן, ייתכן מאוד שהאישה תהיה רק האובייקט אם היא לא מתחברת אל הפנטזיה (ואז גם נראה הצעות של גברים להיות קאקהולד בלי להבין שנדרש קשר זוגי עבור מהות הפנטזיה, אחרת זה סתם שלישיה עם השפלה) אבל אם זה מגיע מהרצון של האישה - איך היא האובייקט? |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
21 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
21 במאי 2025
שוסי • 21 במאי 2025
לכן כתבתי שאני מקווה שהמציאות שונה.
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
21 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
21 במאי 2025
masoul • 21 במאי 2025
► StreetCat כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: בתחושה שלי בפנטזיה הזו, האישה היא תמיד האובייקט.
מקווה שהמציאות שונה. זה מאוד תלוי מי מוביל את הפנטזיה הזו אם זו רק משאלת לב של הגבר - אז כן, ייתכן מאוד שהאישה תהיה רק האובייקט אם היא לא מתחברת אל הפנטזיה אבל אם זה מגיע מהרצון של האישה - איך היא האובייקט? ואת הכלל הזה אני יכול להכיל על כל אקט מיני. האם כשאני יורד למשהי זה כי זו הפנטזיה שלי או כי היא אוהבת ונהנית מזה שיורדים לה? ( ואני מכיר נשים שלא אוהבות שיורדים להן) האם באקט של חדירה אנאלית זה כי את הגבר זה מטריף? או כי את האישה זה מטריף? ( ואני מכיר נשים שנטרפות מזה ) וכן הלאה. כל אקט ואקט. ולכן בונילה האידיאל הוא שזה עושה מדליק ומהנה לשני הצדדים. ובפמדום, שלי לפחות, האידיאל הוא שזה עושה לה ונעים וטוב לה, ושזה מאפשר לו לשרת אותה בזה, בלי קשר לכמה הוא אוהב או לא אוהב אקט מסויים. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
21 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
21 במאי 2025
שרף אורנים • 21 במאי 2025
זאת אחת מהפנטזיות שהכי מטריפות לי את המוח.
במספר מקרים בעבר, היא נפגשה עם גברים אחרים. מעולם לא הייתי נוכח והאמת שזה לא עניין אותי. עתם הידיעה שהיא כרגע מזדיינת עם גבר אחר, מספיקה לי כדי להגיע לריגוש וכשהיא חוזרת מסופקת ועדיין אוהבת אותי ומרשה לי לגמור מולה, זה מדהים ומושלם מבחינתי. אין ספק שכמו כל פנטזיה, צריך לתקשר אותה בין בני הזוג. לדבר על רגשות, על פחדים וכמו בכל זוגיות ארוכת טווח, צריך לדעת שהזוגיות חזקה מספיק כדי להתמודד עם אירוע כזה ריגשי ומטלטל, לבנות אמון ותחושת ביטחון לשני הצדדים. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
21 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
21 במאי 2025
variation(נשלט) • 21 במאי 2025
אני מפנטז על זה יותר מידי וזה הפך לחלק גדול מהפטישים שלי, ועם כמה שבא לי שדבר כזה יקרה אני חושב שזה שונה במציאות וקשה ברמות, בסופו של דבר זאת בת הזוג שלך שאתה אוהב ויש הרבה רגש ואני באמת לא יודע איך מתמודדים עם זה במציאות ואם אפשר לשמור ככה על הזוגיות כמו שכתבת. אני חושב שיותר ראלי זה להיות בזוגיות קאקהולד כזאת עם חברה קרובה שיש לכם קשר מיני כלשהו / בדסמי וששניכם נהנים מזה. |
|
|