בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

היפוך תגובה בראי הסאדיזם הריגשי

דיפ​(נשלט)
לפני 8 חודשים • 27 במאי 2025

היפוך תגובה בראי הסאדיזם הריגשי

דיפ​(נשלט) • 27 במאי 2025
לפעמים מדברים על מנגנון היפוך תגובה כאירוע שגרם לקינק כלשהו להיווצר בנו,
ובגלל אופי האדם, קל יותר למצוא אירועים שליליים וכואבים מהעבר ולהשליך אותם על קינק מסויים.

1. הייתי רוצה לשמוע סיפורים דווקא מהצד השולט של קינקים שקשור בסאדיזם ריגשי שאתם סוברים שנוצר בכם כתוצאה מאירוע שכזה,
כי איכשהו קל לי להסביר למה מזוכיזם ריגשי נוצר מכאלו, אבל סאדיזם ריגשי? קשה לי לחשוב על זה מהזווית השנייה.

2. עכשיו הפוך! קרה לכם פעם אירוע חיובי שהאיר בכם קינק מסויים? ההפך מהיפוך תגובה.
Kali Mudra​(שולטת)
לפני 8 חודשים • 28 במאי 2025
Kali Mudra​(שולטת) • 28 במאי 2025
סבתא שלי היא מקור ההשראה ובעצם הרבה מהתנהגויות שלה עיצבו את הדמות הסאדיסטית שבי.
כמובן יש שם גם אלמנט פחות חיובי אבל מנגד שפת האהבה שלה הייתה דרך המקל שהחזיקה בידה, ליטרלי מקל שאיתו הייתה מרדדת בצק ומכה בנו כשעשוע ומשחק.
ציניות, היררכיה ברורה ואלימות כמשחק היו חלק בלתי נפרד ממנה ואני תופסת את זה כדבר חיובי סך הכל.
    התגובה האהובה בשרשור
אליפסה​(שולטת)
לפני 8 חודשים • 28 במאי 2025
אליפסה​(שולטת) • 28 במאי 2025
כמעט כל התנסות אינטימית טובה עם בן זוגי גרמה לי להתחבר לדבר שניסינו. אם זה מקרב בינינו אינטימית, אז זה כייף לי ואני רוצה מזה עוד. אני נדבקת בקלות בקינקים של אדם שאני אוהבת.

ההתנסויות הראשונות שלנו בניוש היו כאלו. הרגשתי שאני חווה איתו דברים שמעולם לא חוויתי. מאז אני חווה ניוש כמשהו סקסי מאוד (בלי שום קשר לשליטה).

המשיכה לסאדיזם רגשי, לכוח וליחסים היררכיים היא שונה. היא קשורה בחוויות ראשוניות יותר. לא תמיד ממש שליליות. אבל לרוב לא בדיוק חיוביות.
ארגמןן​(קינקית)
לפני 8 חודשים • 29 במאי 2025
ארגמןן​(קינקית) • 29 במאי 2025
בלי קשר לבדסמ, אבל על אותו עיקרון, סאדיזם ומזוכיזם זה שני צדדים של אותו המטבע - לדוגמא, אם מישהו גדל להורים מכים הוא יכול כמבוגר להיות מכה בעצמו או להמשיך להיות מוכה.
זה לא בהכרח שיש אירועים מיוחדים שמושכים לצד א' ואירועים אחרים שמושכים לצד ב'.