בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

The Beauty And The Beast

ComingBackForU​(שולט)
לפני 8 חודשים • 29 במאי 2025

The Beauty And The Beast

ComingBackForU​(שולט) • 29 במאי 2025
שמתי לב שבכלוב יש תת ייצוג עד כדי כמעט ואין השפעה גותית.שלי זה מוזר כי יש הרבה חפיפה בין העולמות האלה והם נראה לי בטבעי הולכים ביחד.

- כל הלבוש של הבגדי עור, מחוכים, שחור וכו׳ זה גותי קלאסי
- עיסוק ברומנטיקה, כאב, אהבה, צער, טוטאליות.
- רגש, רגש, רגש זה מה שמוביל אותך, מכוון אותך.-
רצינות, קשיחות, אפילו רצינות תהומית.

בנעוריי עוד לפני שהכרתי bdsm אני חושב שהתחברתי לbdsm דרך העולם הגותי. אני מאד אוהב את המוזיקה. מרוק, מטאל, אלקטרוני ועוד.הייתי חוטף קראש על כל אחת עם מחוך ומבט עצוב בעיניים.הtheme של The beauty and the beast תפס אותי חזק. ראיתי את עצמי בתוך הbeast (גם אני גדול וחזק) וגם כי הרעיון עצמו הדליק אותי.
לי לפחות נראה שיש חיבור טבעי אם לא ברור בין העולמות אבל אין את זה בכלוב?
אני כמעט ולא רואה כאן תרבות גותית. פה ושם יש פרופילים אבל זה די נדיר פה.

אנסה להסביר למה אני חושב שזה ככה בכלוב. חסר כאן מרכיב מהותי והבסיסי לכל ההוויה הגותית.
אופל, חסר לאנשים כאן את האופל בעיניים, את השחור בנשמה, את העומק הרגשי של להתעמת עם שדים רעים. עיסוק במוות, ברוע, בסופניות. למשל בתי קברות, רוחות ועוד זה קונספט גותי ידוע. זה עיסוק במוות, בחיים אחרי בדברים גדולים יותר מהרגע.
הכלוב הוא פשוט מקום סליזי... וזהו. בלי עומק ואופל.

הייתי במסיבות EBM וזה נראה *מאד* דומה למסיבות BDSM עד כדי כך שקשה להבדיל. תורידו את הסליזיות וזה אותו הדבר.

למה אתם חושבים שאין כאן תרבות גותית חזקה? למעשה הייתי מצפה שהיא תיהיה השולטת.
נראה שעולם הקינק שהוא גדול יותר מעולם הBDSM פשוט מטיל את צילו הגדול.
מישהו שחשב על הנושא או שם לב ויש לו מחשבה?

שיר גותי יפה:
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 29 במאי 2025
התעסקות במוות לא מעידה בעיני על עומק, כנ"ל רוע.
חלק מהאנשים מתמודדים פה עם המורכבות שיש בסאדיזם ומזוכיזם וההשפעה שלהם על החיים. לא על המוות או פנטזיות של אחרי החיים כאשר נקודת המוצא היא שיש להם משמעות מעבר לגיל ההתבגרות (או במסגרות דתיות כאלה ואחרות)

פה, ובבדסמ בכלל, יש המון התעסקות במיניות, הרוב רדוד כמו רוב האינטרנט
אבל יש פה גם המון עומק למי שעושה את הסינון נכון ובוחר להתמקד בכך.

בעיני בחיים עצמם, במהותם, בקיום שלהם, יש לא מעט עומקים ומרכבויות שמאלצים אותנו להתמודד עם הדברים במציאות ולא רק בתיאוריה אפלה פילוסופית שגורמת לנו להרגיש מיוחדים עם לבוש מסוים.
וההבנה שרגש הוא חשוב, ויש לו המון מקום במסגרת הנכונה, שם הוא יכול להתפרץ, להעמיק, להתחדד - אבל אם הוא היחיד שמוביל אותנו בחיים לא תמיד נוכל להתקדם אלא רק נישאב לסערת רגשות תמידית.
    התגובה האהובה בשרשור
ComingBackForU​(שולט)
StreetCat כתב/ה:
התעסקות במוות לא מעידה בעיני על עומק, כנ"ל רוע.
חלק מהאנשים מתמודדים פה עם המורכבות שיש בסאדיזם ומזוכיזם וההשפעה שלהם על החיים. לא על המוות או פנטזיות של אחרי החיים כאשר נקודת המוצא היא שיש להם משמעות מעבר לגיל ההתבגרות (או במסגרות דתיות כאלה ואחרות)

פה, ובבדסמ בכלל, יש המון התעסקות במיניות, הרוב רדוד כמו רוב האינטרנט
אבל יש פה גם המון עומק למי שעושה את הסינון נכון ובוחר להתמקד בכך.

בעיני בחיים עצמם, במהותם, בקיום שלהם, יש לא מעט עומקים ומרכבויות שמאלצים אותנו להתמודד עם הדברים במציאות ולא רק בתיאוריה אפלה פילוסופית שגורמת לנו להרגיש מיוחדים עם לבוש מסוים.
וההבנה שרגש הוא חשוב, ויש לו המון מקום במסגרת הנכונה, שם הוא יכול להתפרץ, להעמיק, להתחדד - אבל אם הוא היחיד שמוביל אותנו בחיים לא תמיד נוכל להתקדם אלא רק נישאב לסערת רגשות תמידית.

מוות ורוע זה לא הכל בתרבות הגותית, לא יודע למה נתפסת על זה ספציפית.
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 29 במאי 2025
כי מה שהיה מגניב בשנות ה 80 וה90 (וקצת בעשור הראשון של שנות ה 2000) כבר לא כזה מגניב היום.

אישית אני בעיקר מאשים את סרטי דימדומים והסדרות של יומני הערפד- טרו בלאד. הרסו לכולנו את הכיף מערפדים שהיה ב"ראיון עם ערפד" והפכו את זה לצ'יקמוק אחד גדול.
ComingBackForU כתב/ה:

נתתי את זה כדוגמא ספצפית, בדיוק כמו שאתה בחרת לתת את זה כדוגמא. כמכלול לא מצאתי עומק מיוחד בתרבות הגותית לעומת תרבויות אחרות.
הוא​(שולט)
הוא​(שולט) • 29 במאי 2025
יש כאן הכל מהכל
גוטים בוטים בועטים צ'חלות צווארון כחול צווארון לבן פפיון ורוד עקרות עקרות בית ספקטרומיסטים הלומים חולמים מממשים משתמשים משומשים אליטיסטים
אינטלקטואלים אינטלקטואלים בעיני עצמם אינטליסטים גמפיסטים עו"דים ברקודות עו"דים נשמות סרוגים אומנים גור חכים עוזרות בית עוזרות פרלמנטריות מסורטנים קטועים
להמשיך?

אישית , פחות משייך בדסמ לחיצוני ויותר פנימה
ComingBackForU​(שולט)
StreetCat כתב/ה:
ComingBackForU כתב/ה:

נתתי את זה כדוגמא ספצפית, בדיוק כמו שאתה בחרת לתת את זה כדוגמא. כמכלול לא מצאתי עומק מיוחד בתרבות הגותית לעומת תרבויות אחרות.

עניין העומק לא כזה רלוונטי.
דיברתי עם הדימיון לעולם הbdsm ובכל זאת אין כאן כמעט ייצוג לזה שזה מעניין
ComingBackForU​(שולט)
הוא כתב/ה:
יש כאן הכל מהכל
גוטים בוטים בועטים צ'חלות צווארון כחול צווארון לבן פפיון ורוד עקרות עקרות בית ספקטרומיסטים הלומים חולמים מממשים משתמשים משומשים אליטיסטים
אינטלקטואלים אינטלקטואלים בעיני עצמם אינטליסטים גמפיסטים עו"דים ברקודות עו"דים נשמות סרוגים אומנים גור חכים עוזרות בית עוזרות פרלמנטריות מסורטנים קטועים
להמשיך?

אישית , פחות משייך בדסמ לחיצוני ויותר פנימה

הדימיון בין bdsm לעולם הגותי קצת יותר דומה מהעולם של הצ'אחלות לbdsm ומכאן התמיהה שלי.
איזה דמיון בדיוק ראית? בבגדים? ממתי דמיון בבגדים מעיד על משהו מעבר לדמיון בבגדים?
ComingBackForU​(שולט)
StreetCat כתב/ה:
איזה דמיון בדיוק ראית? בבגדים? ממתי דמיון בבגדים מעיד על משהו מעבר לדמיון בבגדים?

כתבתי את זה די מפורט איפה נקודות הדימיון