|
|
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
פוליאמורה מול מונוגמיה
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
LoveBeingAlone(לא בעסק) • 1 ביוני 2025
מה אתם חושבים על השוני? למה אחד יותר טוב מהשני? וכן נכון, לכל אחד שלו, אבל מה הייתם עושים אם יש לכם רגש למישהו שחושב אחרת בנושא כזה חשוב?
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
הוא(שולט) • 1 ביוני 2025
פולי זה רבוי קשרים. א מונוגמיה היא ההפך ממונו.
זה לא נורמטיבי כמו שבדסמ לא נורמטיבי אם פתוחים מספיק מתנסים ומגלים אם זה טוב עבורך או לא |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
Donnie(נשלט) • 1 ביוני 2025
באופן כללי תמיד כדי לנסות שלא לפתח רגש כלפי מי שחושב שונה בכל נושא שהוא מהותי לקשר.
לגבי פוליאמוריה, תמיד היה לי ברור שזה לא מתאים לי אבל זה מעניין וכיף לראות את זה עובד אצל אחרים. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
► הוא כתב/ה: פולי זה רבוי קשרים. א מונוגמיה היא ההפך ממונו.
זה לא נורמטיבי כמו שבדסמ לא נורמטיבי אם פתוחים מספיק מתנסים ומגלים אם זה טוב עבורך או לא תכלס נכון, אבל מה אם אתה נקשר אחרי כמה זמן למישהי שרוצה את זה, ואתה לא? מה תעשה? |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
► Donnie כתב/ה: באופן כללי תמיד כדי לנסות שלא לפתח רגש כלפי מי שחושב שונה בכל נושא שהוא מהותי לקשר.
לגבי פוליאמוריה, תמיד היה לי ברור שזה לא מתאים לי אבל זה מעניין וכיף לראות את זה עובד אצל אחרים. מסכימה לחלוטין, לפתח רגש במצב כזה זה קשוח. הבעיה שלי שאני כבר פיתחתי רגשות ואני מנסה להבין את הצד שלו. אני מונוגמית מטבעי, ומנסה להבין איך אנשים מסוגלים לזה, מנסה להבין אם זה שווה את הכאב שלי גם אם זה רק לתקופה של כמה שנים בלי עתיד... מה אתה חושב? |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
ComingBackForU(שולט) • 1 ביוני 2025
וואלה מקנא באנשים שיש להם בכלל את הזמן, הכוח והרצון לנהל כמה מערכות יחסים אתה גיבורי על.
רוב האנשים בקושי שורדים עם מערכת אחת וגם זה בקושי. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
Re: פוליאמורה מול מונוגמיה
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 1 ביוני 2025
► LoveBeingAlone כתב/ה: מה אתם חושבים על השוני? למה אחד יותר טוב מהשני? וכן נכון, לכל אחד שלו, אבל מה הייתם עושים אם יש לכם רגש למישהו שחושב אחרת בנושא כזה חשוב?
אני פוליאמורית זה לא עניין של אחד יותר טוב מהשני - בסופו של יום כל אחד.ת ובאמת מה שמתאים לו.ה עבורי פולי יותר מתאים, יש בי יכולת ורצון לאהוב מספר א.נשים ולקיים מספר מערכות יחסים רומנטיות גם כוללות בתוכן יחסי שליטה (וכך גם לשולט הראשי שלי) כמו כל דבר בחיים, זה תלוי כמה הנושא מהותי לי והאם אני מוכנה להתפשר על זה בקשר או לא. התשובה, עבורי, היא פשוטה ואני לא מוכנה להתפשר על זה נקודתית |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
Donnie(נשלט) • 1 ביוני 2025
► LoveBeingAlone כתב/ה: ► Donnie כתב/ה: באופן כללי תמיד כדי לנסות שלא לפתח רגש כלפי מי שחושב שונה בכל נושא שהוא מהותי לקשר.
לגבי פוליאמוריה, תמיד היה לי ברור שזה לא מתאים לי אבל זה מעניין וכיף לראות את זה עובד אצל אחרים. מסכימה לחלוטין, לפתח רגש במצב כזה זה קשוח. הבעיה שלי שאני כבר פיתחתי רגשות ואני מנסה להבין את הצד שלו. אני מונוגמית מטבעי, ומנסה להבין איך אנשים מסוגלים לזה, מנסה להבין אם זה שווה את הכאב שלי גם אם זה רק לתקופה של כמה שנים בלי עתיד... מה אתה חושב? אני לא מכיר אותך ואת כל השיקולים שלך אבל ממה ששיתפת אני חושב שזה לא שווה את זה. אפילו בקשר פולי את תפספסי בזמן הזה אנשים אחרים שיכולת להכיר, כאלה שיותר מתאימים. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
► Luna Oscura כתב/ה: ► LoveBeingAlone כתב/ה: מה אתם חושבים על השוני? למה אחד יותר טוב מהשני? וכן נכון, לכל אחד שלו, אבל מה הייתם עושים אם יש לכם רגש למישהו שחושב אחרת בנושא כזה חשוב?
אני פוליאמורית זה לא עניין של אחד יותר טוב מהשני - בסופו של יום כל אחד.ת ובאמת מה שמתאים לו.ה עבורי פולי יותר מתאים, יש בי יכולת ורצון לאהוב מספר א.נשים ולקיים מספר מערכות יחסים רומנטיות גם כוללות בתוכן יחסי שליטה (וכך גם לשולט הראשי שלי) כמו כל דבר בחיים, זה תלוי כמה הנושא מהותי לי והאם אני מוכנה להתפשר על זה בקשר או לא. התשובה, עבורי, היא פשוטה ואני לא מוכנה להתפשר על זה נקודתית אהבתי את התשובה, מתי ואיך הבנת שזה מתאים לך? רק אם לא אכפת לך לענות! אם זה אישי מדי לפורום אמחק את השאלה ואשאל משהו אחר |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 1 ביוני 2025
► LoveBeingAlone כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: ► LoveBeingAlone כתב/ה: מה אתם חושבים על השוני? למה אחד יותר טוב מהשני? וכן נכון, לכל אחד שלו, אבל מה הייתם עושים אם יש לכם רגש למישהו שחושב אחרת בנושא כזה חשוב?
אני פוליאמורית זה לא עניין של אחד יותר טוב מהשני - בסופו של יום כל אחד.ת ובאמת מה שמתאים לו.ה עבורי פולי יותר מתאים, יש בי יכולת ורצון לאהוב מספר א.נשים ולקיים מספר מערכות יחסים רומנטיות גם כוללות בתוכן יחסי שליטה (וכך גם לשולט הראשי שלי) כמו כל דבר בחיים, זה תלוי כמה הנושא מהותי לי והאם אני מוכנה להתפשר על זה בקשר או לא. התשובה, עבורי, היא פשוטה ואני לא מוכנה להתפשר על זה נקודתית אהבתי את התשובה, מתי ואיך הבנת שזה מתאים לך? רק אם לא אכפת לך לענות! אם זה אישי מדי לפורום אמחק את השאלה ואשאל משהו אחר הכל בסדר בגדול עוד עם בעלי לשעבר הבנתי שאני רוצה סגנון חיים פוליאמורי אבל שם זה נעשה באופן שלא בריא לשנינו היום, עם בעלי הנוכחי (השולט הראשי שלי) זה נעשה ממקום מאוד אוהב ומתוך ידיעה שמערכת היחסים שלנו חזקה ויציבה זה לא תחליף אליו אלא תוספת עם בעלי הנוכחי - פשוט התחלנו ככה את מערכת היחסים (לפני שמונה שנים) היו שנתיים בערך שסגרנו (בגלל בעיות אישיות שלי) ואז בספטמבר 2020 פתחנו שוב (ביוזמתי, אבל שנינו רצינו את זה כמובן) לגבי איך - אני חושבת שהכי הבנתי את זה מתי שדווקא הייתי ממש מאושרת שלבעלי יש בת זוג משנית (הם היו ביחד שנה), אז כבר ממש ידעתי. כי קיים בתוכי רגש של קנאה וזה טבעי אבל גם קיים בתוכי רגש אהבה מאוד חזק - גם לאהוב מספר א.נשים וגם לאהוב בצורה כל כך עוצמתית שזה עושה אותי מאושרת לראות אותו נאהב ואוהב עוד. |
|
|