|
|
לפני 9 חודשים •
13 ביוני 2025
התור הכי חם בסופר־פארם״
לפני 9 חודשים •
13 ביוני 2025
bananatwenty-one • 13 ביוני 2025
התור הכי חם בסופר־פארם״
נקודת מבט: את הייתי כולי רטובה — לא, לא ככה. טוב, גם. אבל בהתחלה זו הייתה זיעה. רק סיימתי שיעור ספינינג משוגע. המוזיקה עוד מהדהדת לי בגוף, האדרנלין לא ירד לגמרי. נכנסתי לסופר־פארם לקחת דאודורנט חדש ומגבונים, אבל אז… ראיתי אותך. עמדתי בתור, עדיין עם הלגינס ההדוקים והגופייה הספוגה. מאחורי עמדת אתה — גבוה, שזוף, מבט שקט אבל עיניים שאי אפשר לפספס. ואז ראיתי את זה. המכנסי טרנינג שלך היו רפויים, אבל באזור מסוים הם פשוט… לא הצליחו להסתיר כלום. בליטה ברורה. מרשימה. מאוד. ניסיתי לא להביט, באמת שניסיתי, אבל זה היה כמו מגנט. כל פעם שסובבתי אליך את הראש, הרגשתי את הדופק שלי עולה. נשמתי קצת יותר מהר. בין הרגליים, התחושה של האוכף עוד הדהדה — ואז אתה עשית את זה. חייכת אליי. חיוך קטן, כאילו ידעת. ואני? אני הרגשתי פתאום שהמקום נהיה קטן מדי. חם מדי. לא ידעתי אם זה זיעה או משהו אחר שפתאום הרגשתי בתחתונים. הראש שלי התחיל לשחק לי סרטים, וזה כבר לא היה סופר־פארם. זה היה אני ואתה, בחדר צדדי, הדלת נעולה. אתה עומד צמוד אליי, עדיין עם המכנס, ואני על קצה המדף — מתגרה, צוחקת, נוגעת בך, לאט. מרגישה דרך הבד כמה אתה קשה. אבל לפני שדמיינתי מה קורה כשאני פותחת את הקשר במותניים שלך — הקופאית קראה לי. “מי הבא?” ואתה שוב חייכת. משהו במבט שלך כאילו אמר לי: אני יודע מה עובר לך בראש. יצאתי משם בלי לקנות חצי ממה שתכננתי. אבל עם דופק על מאה וראש מלא רעיונות |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
13 ביוני 2025
לפני 9 חודשים •
13 ביוני 2025
דיפ(נשלט) • 13 ביוני 2025
התור בג'יפי
|
|