![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
16 ביוני 2025
מצב כלכלי
לפני 3 שבועות •
16 ביוני 2025
Fuck You • 16 ביוני 2025
קראתי פוסט בפייק, בו אישה ממש זעמה כי הגבר הגיע לאסוף אותה לדייט באופניים חשמליים.
היא טענה שזה ממש לא מכבד אותה ואינה מעוניינת לצאת עם גבר שלא מסודר כלכלית ואין לו יכולת לקנות אוטו. מעניין האם המצב הכספי של הפרטנר/ית הפוטנציאל/ית להכרות חשוב לכם/ן ואם זה כן חשוב אז למה? אשמח לשמוע את דעתכם/ן |
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
16 ביוני 2025
לפני 3 שבועות •
16 ביוני 2025
ComingBackForU(שולט) • 16 ביוני 2025
חשבתי להכיר לך את הפונקציה של הבלוגים, אבל הופתעתי לגלות שאת מכירה ושיש לך אחד.
|
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
16 ביוני 2025
לפני 3 שבועות •
16 ביוני 2025
זוג פלוס(שולטת) • 16 ביוני 2025
הלו...
בן אדם בא לדייט. לא לעמוד מתחת לחופה. |
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
16 ביוני 2025
לפני 3 שבועות •
16 ביוני 2025
אלפא-בטא(מזוכיסט) • 16 ביוני 2025
לחלוטין לא.
|
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
16 ביוני 2025
Re: מצב כלכלי
לפני 3 שבועות •
16 ביוני 2025
StreetCat(שולטת) • 16 ביוני 2025
Fuck You כתב/ה: קראתי פוסט בפייק, בו אישה ממש זעמה כי הגבר הגיע לאסוף אותה לדייט באופניים חשמליים.
היא טענה שזה ממש לא מכבד אותה ואינה מעוניינת לצאת עם גבר שלא מסודר כלכלית ואין לו יכולת לקנות אוטו. מעניין האם המצב הכספי של הפרטנר/ית הפוטנציאל/ית להכרות חשוב לכם/ן ואם זה כן חשוב אז למה? אשמח לשמוע את דעתכם/ן אם הייתי מחפשת ורוצה קשר זוגי - אז כן בהחלט. אבל לאו דווקא גובה המשכורת או סוג הרכב שיש או אין לו, אלא יכולת ניהול כלכלי בריא ותקין. אהבה זה חשוב, אין ספק, גם התאמה מינית בדסמית - הן הדלק והמהות של הקשר. אבל כשזה מגיע למציאות של קשר זוגי, גם יציבות כלכלית, ויכולת התנהלות בריאה - הם יסוד חשוב בעיני ולהתעלם מכך זה בעייתי. ולכל אחד ואחת יש את הגבולות שלו בנושא. |
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
16 ביוני 2025
לפני 3 שבועות •
16 ביוני 2025
Kitty frank(מתחלפת){אודיסאוס} • 16 ביוני 2025
אני חושבת שיש משמעות למעמד הכלכלי שבו גדלת, ואני מעדיפה לצאת עם אנשים שגדלו במעמד כלכלי דומה לשלי.
לא כי כסף, אלא כי זה אומר שהם דומים לי בעוד דברים. לא עמדתי בטלטלות הרגשיות של להיות בזוגיות שבה הצד השני לא ידע יציבות אף פעם, והחיים הם רצף בלתמים אינסופי. קשור גם למנטליות שנוצרת, אבל גם למצב ממשי בחיים. ואנשים שגדלו עם הרבה יותר כסף ממני... האמת מרגישה שאין להם סיבולת לכלום ושהם נורא מפונקים. חברה של אמא שלי תמיד אומרת ''כל אמא שיותר דואגת ממני היא היסטרית, וכל אמא שדואגת פחות ממני היא מזניחה''. נראה לי שזה לא עניין של מצב אובייקטיבי רצוי, אלא רצון להיות עם כמה שפחות פערים בקשר. |
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
16 ביוני 2025
לפני 3 שבועות •
16 ביוני 2025
Fuck You • 16 ביוני 2025
ComingBackForU כתב/ה: חשבתי להכיר לך את הפונקציה של הבלוגים, אבל הופתעתי לגלות שאת מכירה ושיש לך אחד.
להכיר לי? תזכיר לי מתי נכנסת לכאן? לפני יומיים? |
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
16 ביוני 2025
לפני 3 שבועות •
16 ביוני 2025
Fuck You • 16 ביוני 2025
Kitty frank כתב/ה: אני חושבת שיש משמעות למעמד הכלכלי שבו גדלת, ואני מעדיפה לצאת עם אנשים שגדלו במעמד כלכלי דומה לשלי.
לא כי כסף, אלא כי זה אומר שהם דומים לי בעוד דברים. לא עמדתי בטלטלות הרגשיות של להיות בזוגיות שבה הצד השני לא ידע יציבות אף פעם, והחיים הם רצף בלתמים אינסופי. קשור גם למנטליות שנוצרת, אבל גם למצב ממשי בחיים. ואנשים שגדלו עם הרבה יותר כסף ממני... האמת מרגישה שאין להם סיבולת לכלום ושהם נורא מפונקים. חברה של אמא שלי תמיד אומרת ''כל אמא שיותר דואגת ממני היא היסטרית, וכל אמא שדואגת פחות ממני היא מזניחה''. נראה לי שזה לא עניין של מצב אובייקטיבי רצוי, אלא רצון להיות עם כמה שפחות פערים בקשר. נקודת מבט מעניינת בהחלט. אני גם חושבת שאם וכאשר יש פעם כלכלי מאוד גדול זה יכול להיות מכשול גדול בהמשך |
|
אביב נעורים |
![]()
לפני 3 שבועות •
16 ביוני 2025
לפני 3 שבועות •
16 ביוני 2025
אביב נעורים • 16 ביוני 2025
טכנית זה לא ברור לי, הוא מרכיב אותה על הסבל? על הרמה?
איך אוספים מישהי עם אופניים? |
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
16 ביוני 2025
לפני 3 שבועות •
16 ביוני 2025
lola lolita(נשלטת) • 16 ביוני 2025
בקשר זוגי כן
בבדסמ לא מחייב למרות שהייתי שמחה להיות בחיי במסיבות בדסמ במונקו. אם כבר בדסמ, לפחות בסטייל. |
|