| ליזי |
לפני 7 חודשים •
17 ביוני 2025
Lezdom בלי הLez
לפני 7 חודשים •
17 ביוני 2025
ליזי • 17 ביוני 2025
לא יודעת אם אקבל תשובה כי הפורום הזה קצת מת (אבל אולי אני אחיה אותו).
אני לא לסבית ואפילו לא דו, גם לא התנסתי אך פעם עם אישה אבל, בעולם של שליטה אני פתוחה לזה שאישה תשלוט בי, זה אפילו עושה לי את זה. יותר מזה, אני אפילו לא מפחדת מזה (לעומת זאת אני מאוד מפחדת לחוות שליטה מגבר). אני אשמח לדעת מה אתם חושבים על העניין והאם אתם מכירים תופעה כזאת |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
17 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
17 ביוני 2025
variation(נשלט) • 17 ביוני 2025
אני יכול להזדהות קצת
אני לא הומו ולא דו וגם לא התנסתי עם גבר אף פעם. אבל לפעמים מרגיש לי שאין לי בעיה לשרת גבר, בדרך כלל מפנטז על זה בדרכים שונות כמו קאקולד או כנשלט של זוג שולטים או משהו כזה. כבר התווכחו איתי פה באתר שאמרו לי שאני הומו או דו כי אין לי בעיה(לפחות בפנטזיה) לרדת לגבר אחר בציווי השולטת, ממש הסבירו לי למה אני גיי חחחח, ואני הסברתי להם למה אני לא בצורה מאוד ברורה עם דוגמאות וסיטואציות דומות שמסבירות את ההפרדה הזאת... אבל חלקם עדיין לא האמינו/השתכנעו, מניח שגם לצד ההפוך כלומר הצד שלך כאישה חלק לא יקבלו את זה שאת לא לסבית או דו וחלק כן יקבלו. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
17 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
17 ביוני 2025
הלן הדוב • 17 ביוני 2025
מהצד השני של השוט - my two cents.
שלטתי בעבר על גברים, נשים וכל מה שבינהם. היו כאלה שלא נמשכו אליי מינית וזה היה בסדר. אבל הם כולם כיבדו אותי כשולט/ת. כך שזה אכן קיים. השאלה היא מי מעוניינים לשלוט בכם. ואם יש כימיה כמובן. ולגבי כל הלייבלים - שלא יבלבלו בשכל. לא כל גבר שמוצץ זין הומו ולא כל מי שנישלטת ע"י אישה לסבית. (וכן, לקח לי כמה שנים טובות להבין את זה) |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
18 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
18 ביוני 2025
-TOMI-(נשלטת) • 18 ביוני 2025
ממש מזדהה איתך
אני באותו מצב כמוך |
|
|
| Banan |
לפני 7 חודשים •
18 ביוני 2025
כתבתי לך
לפני 7 חודשים •
18 ביוני 2025
Banan • 18 ביוני 2025
-TOMI- כתב/ה: ממש מזדהה איתך
אני באותו מצב כמוך כתבתי לך בפרטי |
|
|
| AmoreMio |
לפני 6 חודשים •
12 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
12 ביולי 2025
AmoreMio • 12 ביולי 2025
מעניין שכתבתן את זה
אני נשלטת של בעלי אבל מחפשת להתנסות בשליטה על בחורה גם כי אני נורא אוהבת לשלוט וגם כי זאת פנטזיה שלו לראות אותי שולטת במישהי אחרת אז אם מתאים לכן ובא לכם לדבר או לנסות, תכתבו לי בפרטי |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
12 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
12 ביולי 2025
pilpel s • 12 ביולי 2025
עד לפני שהכרתי את עולם הבדסמ נמשכתי הרבה יותר לנשים זין של גבר היה דבר מרתיע בעיני.
לאט לאט התפתח אצלי משיכה לשליטה הגברית. ועדין בסקס ונילי מעדיפה אישה לצידי לעומת זאת אישה שולטת לעולם לא. נסיתי פעם אחת והיה ממש ממש לא. גם שליטה על אישה לא ממש אהבתי אבל כן קצת יותר. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
12 ביולי 2025
Re: Lezdom בלי הLez
לפני 6 חודשים •
12 ביולי 2025
bondman(נשלט){FLR} • 12 ביולי 2025
ליזי כתב/ה: לא יודעת אם אקבל תשובה כי הפורום הזה קצת מת (אבל אולי אני אחיה אותו).
אני לא לסבית ואפילו לא דו, גם לא התנסתי אך פעם עם אישה אבל, בעולם של שליטה אני פתוחה לזה שאישה תשלוט בי, זה אפילו עושה לי את זה. יותר מזה, אני אפילו לא מפחדת מזה (לעומת זאת אני מאוד מפחדת לחוות שליטה מגבר). אני אשמח לדעת מה אתם חושבים על העניין והאם אתם מכירים תופעה כזאת לדעתי זה מאוד הגיוני. ובתכלס גם אני כזה. אני דו מיני. מצד אחד מכור לשליטה נשית ומצד שני מפחד לחוות שליטה מגבר. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
12 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
12 ביולי 2025
פרש(שולטת) • 12 ביולי 2025
בעיני קיים בהחלט, משני צידי השוט ומשני צידי המגדר.
יש פילוספיה קצרה מאחורי זה. מי שמוטרד/ת מוזמנים בפרטי. |
|
|
| motislv(נשלט) |
לפני 6 חודשים •
13 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
13 ביולי 2025
motislv(נשלט) • 13 ביולי 2025
אם נכנסים להגדרות אז אני נשלט.
אני בד"כ מסתכל על נשים מפנטז על נשים אוהב את היופי הנשי ולאו דווקא כנשלט בד"כ כגבר . אף פעם לא פינטזתי ככה על גבר. אבל כן נשלטתי בעברי ע"י אדונים. מצאתי את עצמי זוחל על רצפה מלקק לאדון את כף הרגל, מצאתי את עצמי על הברכיים מקבל את הזין של האדון בפה ומוצץ, מצאתי את עצמי קשור על המיטה אחרי שספגתי מכות והשפלות נחדר ע"י האדון, הכל כמובן בהסכמה. זה היה מדליק מרגש ומחרמן. מאוד לא אהבתי נסיונות של האדון לנשק אותי או מגע פיזי אירוטי. אז אני לא יודע אם אפשר להוציא את הGAY מה GAYDOM, אבל אני בהחלט יכול להזדהות איתך ליזי. |
|
|