![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
21 ביוני 2025
סאב-סלב מהעבר (: בסוג של Comeback
לפני 3 שבועות •
21 ביוני 2025
מישלי • 21 ביוני 2025
אז ככה...
פעם פעם, מזמן מזמן, קצת יותר מ21 שנה אחורה, המקום הזה נהיה בית. מצאתי פה את ההגיון וההגשמה, של כמעט שלושים שנה של מחשבות ותשוקות והתרגשות. ובעיקר תחושת מוכר. שלישי וחמישי (...או שזה היה שישי? דינוזאורים תזכירו לי?) בדאנג'ן. ההוא בכיכר קדומים, הדבר האמיתי. המון המון שעות כלוב (האתר, כן?). המון. העולם החברתי שלי התכנס לכאן, או ליתר דיוק, העולם שלי כולו התכנס לזה, כמו זרקור שמאיר לכיוון אחד, והכל מחוויר לעומתו. זה התחיל באקסטרים מסוג אחד, עם אחד המוכרים פה, שהצליח להכנס לי ללב, לכמה שנים, למרות שממש נזהרתי שלא. ואז כמה שנים של Pure fun, והתמקדות ביצירת חיים "נורמלים". תרתי משמע. הפיתויים לטירוף ולאקסטרים חדש, לא הפסיקו להופיע, עד שהוא, גבר שבגברים (תרתי משמע), כבש אותי. Body and soul. כבש. מילא. הטריף. הרגיע. פיזר ומיקד. גם הכניס אותי לפרויקט הריון. גם למציאת זוגיות. למרות שמה שהיה לנו, היה סוג של זוגיות, אחרת ממה שהעולם מסוגל להבין. גם העולם הזה, הסוטה. חוויתי את גן העדן שלי. חווית חיות בשיאה. ולמרות שידעתי שזה זמני, שזה לא ימשיך לנצח, כשזה קרה, התרסקתי. לתהום. לחושך. זה כאב. יותר מכאב. זה הרגיש מוות. אפילו ייחלתי למות. אבל החיים מפתיעים. בלילה אחד, של עוד אסקפיזם, במועדון המפתח, פגשתי מלאך, מתוק, חמוד, סקסי, מטורף-שפוי, שעזר לי לחזור, שהדליק לי את האור. שהחזיר לי רצפה מתחת לרגליים, ובית עם גג, ובעל בית. ואז עוד אחד, שהיה ידוע כדומסוכן, והתברר כדוב מחבק (ובכל זאת קצת סדיסט). והמשכתי את פרויקט הריון. עד לשלבים שזה (כמעט) קורה. ואז... יום שישי בבוקר, במרכז לבריאות האשה, הרופא משפריץ פנימה לראשונה, את הזרע של השותף בחוזה. אני Numb לתהליך, כי צריך. מגיע הלילה, ואני בבורדרליין. הורמונלית. משתוללת. בורחת מהעבר. מקווה שהעתיד כבר מיוצר בתוכי. מולי, רוקד במלוא חתיכותו, סקסי בטירוף, ההפתעה של החיים!!! כמו המלך שהוא, התקרב אליי בביטחון, והעולם מסביב נעצר ונעלם! רוקד איתי, ומפלרטט, ומסנוור אותי לגמרי. ובשניה שאני מנסה להעיר את שנינו למציאות, ומבשרת לו הכי טכני שאפשר, שהבוקר עשיתי הזרעה, ושאני מנסה להכנס להריון... הוא מכריז באוזניי (וזו הפעם הראשונה שדיברנו, השניה בעצם, כי הראשונה שלוש שנים קודם לא ממש נחשבת): "אני אגנוב אותך ואת תהיי שלי. ואם נתאהב, תוך שנה את בהריון ממני." אחרי חמישה חודשים הריתי. בחודש התשיעי, עם בטן מכובדת ועקבי סטילטו, עוד זרחתי על רחבת הריקודים, והשתוללנו בסשנים מטורפים. ואז נהייתי אמא. ובאחת נהייתי ונילה. ואני בכלל שונאת וניל! (: ארבעים שנות טירוף מטלטל ומוכר, נחתמו. חיי המשפחה והזוגיות, שכל כך ייחלתי להם כל חיי, התממשו. ביג טיים! כמו באגדות, מלך ומלכה וארמון עם צאצאים. אחת שלי ועוד בירושה. Big white house with a picket fence. בורגנות משולבת שעשועים. איך כתבה ים: "וניל עם פיצפוצי שוקולד" עשינו הרבה חיים. אושר שהספיק לי. וחשבתי שהונילה היא כבר לתמיד. שכנראה מיציתי את האקסטרים הבדסמי. שהשתמשתי בכל התקציב. כמעט תריסר שנים, של רכבת הרים ונילית. עם אפ ודאונס, ובשורה התחתונה מאושרת. וכאן אתם נכנסים לתמונה!! אני מתגעגעת לריגוש כזה... של פרפרים בבטן. של ספייס. לא סאב-ספייס ולא דום-ספייס (ואני מכירה היטב את שניהם). לא מצליחה לדייק את הכמיהה, אבל היא שם. אני פותחת דלת לחוויה. מזהירה מראש: הסטנדרטים שלי, גבוהים יותר מכל מה שתדמיינו. אם אתם לא מציעים לי משהו, שהוא באמת יהלום, אז אל. אני אבדוק את זה ברנטגן. זה יכול להיות רומנטי. או זה יכול להיות סטייל A team. לטובת רובכם, לזה הכוונה (כנסו לבלוג): https://thecage.co.il/profile/55465 לפני שהעולם הזה אולי מתפוצץ... (; אני רוצה עוד קצת נצנצים ופיצוצים בלב. * אתמול תרמתי סופית, את מחוך העור היוקרתי שנקנה בסן פרנסיסקו לפני עידן ועידנים. אז אל תצפו לקבל את התחפושת... בדסמ מדליק אפשר לעשות גם בפיג'מה של דודה (: * אם מישהו מכם מזדהה וזה מוכר, ויש לך רעיונות או טיפים, להתעוררות, יותר מאשמח לקבל. פה או בפרטי. יאללה בלאגן!!! ------> פרסמי |
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
21 ביוני 2025
לפני 3 שבועות •
21 ביוני 2025
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 21 ביוני 2025
אכן שלישי וחמישי!
מילא חמישי, אבל שלישי? מה חשבנו לעצמנו?😉 |
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
21 ביוני 2025
לפני 3 שבועות •
21 ביוני 2025
מישלי • 21 ביוני 2025
המכשפה בג'ינס כתב/ה: אכן שלישי וחמישי!
מילא חמישי, אבל שלישי? מה חשבנו לעצמנו?😉 היינו ילדים וזה היה מזמן... אני ושמעון ומואיז הקטן 🤣 רואה מכשושה איזה אקסטרים? 🤣🤣🤣 |
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
21 ביוני 2025
לפני 3 שבועות •
21 ביוני 2025
Bent • 21 ביוני 2025
תמיד עונג לראות אותך פה שוב מיש, אפילו שלדעתי לא נפגשנו מעולם בחיים האמיתיים.
שכחתי מה A team ,מעניין בזמנו חשבתי שזה ממש פלצני, ועכשיו אני מתחבר הרבה יותר. בהצלחה בכל מקרה ![]() |
|
Shish(שולטת) |
![]()
לפני 3 שבועות •
21 ביוני 2025
לפני 3 שבועות •
21 ביוני 2025
Shish(שולטת) • 21 ביוני 2025
גו נצנצים, גו!
![]() שתעשי כל מה שבא לך עד שהעולם מתפוצץ, אמן! |
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
21 ביוני 2025
לפני 3 שבועות •
21 ביוני 2025
Ashbury • 21 ביוני 2025
אמאלה מיש, שנים! לא מאמינה שאת כאן. נראה לי שידרת לי כי גם אני מרגישה שחזרתי הביתה.
|
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
21 ביוני 2025
לפני 3 שבועות •
21 ביוני 2025
sprinkle{M} • 21 ביוני 2025
שלישי וחמישי קבוע וישר משם למשמרת כפולה בעבודה בלי להתעייף ובלי להניד עפעף!
|
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
21 ביוני 2025
לפני 3 שבועות •
21 ביוני 2025
דום ארוס(שולט){הפרויקט} • 21 ביוני 2025
מרגש לקרוא ...
|
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
21 ביוני 2025
לפני 3 שבועות •
21 ביוני 2025
painslut lover(סדיסט) • 21 ביוני 2025
קורא אותך עכשיו, אפילו נזכר במעורפל מפעם. עוד הוכחה לעצמי שאין דרך אחרת ואין לאן לברוח כי תמיד אחזור לחפש את הריגוש הזה. ברוכה השבה ומקווה שיביאו לך עוגיות. קודם כל בהצלחה ושתשיגי את הכמיהה שאת מתגעגעת אליה. ממני אלייך לגבי התעוררות, ואולי זה יעזור לך, אחרי הפסקקה (מכוון) של 5 שנים, התברכתי בקנבס שאפשר לי לחקור מחדש מה שמעניין אותי ולגשת לזה שוב, בזווית אחרת, בוגרת יותר, מדויקת יותר. לאחר הערב הראשון שחזרתי החזה היה מלא בתחושה שחיפשתי, הידיים היו כאובים אך רצו עוד. זוכר את החיוך המטופש שבועות קדימה. זה היה אחרת מהסבב הקודם... יותר תואם גיל וחוויות שצברתי, יותר מדויק לא רק רגשית, אלה פרקטיקה. אני מאמין שבסבב הזה תתעלי על הסבב הקודם עם מעט הפנינים שנשארו פה. שוב בהצלחה
![]() |
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
22 ביוני 2025
לפני 3 שבועות •
22 ביוני 2025
מישלי • 22 ביוני 2025
painslut lover כתב/ה: קורא אותך עכשיו, אפילו נזכר במעורפל מפעם. עוד הוכחה לעצמי שאין דרך אחרת ואין לאן לברוח כי תמיד אחזור לחפש את הריגוש הזה. ברוכה השבה ומקווה שיביאו לך עוגיות. קודם כל בהצלחה ושתשיגי את הכמיהה שאת מתגעגעת אליה. ממני אלייך לגבי התעוררות, ואולי זה יעזור לך, אחרי הפסקקה (מכוון) של 5 שנים, התברכתי בקנבס שאפשר לי לחקור מחדש מה שמעניין אותי ולגשת לזה שוב, בזווית אחרת, בוגרת יותר, מדויקת יותר. לאחר הערב הראשון שחזרתי החזה היה מלא בתחושה שחיפשתי, הידיים היו כאובים אך רצו עוד. זוכר את החיוך המטופש שבועות קדימה. זה היה אחרת מהסבב הקודם... יותר תואם גיל וחוויות שצברתי, יותר מדויק לא רק רגשית, אלה פרקטיקה. אני מאמין שבסבב הזה תתעלי על הסבב הקודם עם מעט הפנינים שנשארו פה. שוב בהצלחה
![]() אתה בפרופיל חדש... אז אין לי מושג מי אתה (: אבל תודה על התגובה. שמחה שהצלחת לחקור זווית חדשה ולחוות שוב את התחושות. ולא נשכח, אני כבר הרבה יותר זקנה... ואתה עוד ילד (: |
|