בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

האם אי פעם חשתם בושה מעצם היותכם נשלטים, ולמה?

DyingEmber​(נשלט)
לפני 6 חודשים • 27 ביוני 2025

האם אי פעם חשתם בושה מעצם היותכם נשלטים, ולמה?

DyingEmber​(נשלט) • 27 ביוני 2025
אני זוכר שכשאני התחלתי להיכנס אל עולם השליטה, אי שם בגיל 17, הייתי מאוד חסר ביטחון בנוגע לעצם היותי נשלט - בפרט על היותי נשלט. הייתה בי מן תפיסה עיוורת שכזו, אולי סוג של מנגנון חברתי-רגשי, לפיה אם אתה נשלט הרי שיש סימן לפגם בגבריות שלך, ושגבר לא יכול להרשות לעצמו להתנהג בצורה שמורידה ממנו כוח ומערערת על הדימוי הגברי שלו.

מה שעזר לי להוריד דווקא את המסכה הזו ובכלל עוד מסכות רבות, בפני הסביבה וכמובן בפני עצמי היה התקף פסיכוטי שנמשך חודשיים, שלאחריו הרגשתי שאני חייב שינוי, שכלל בין היתר לספר הכול לחברים ולפסיכולוגית שלי, וחייב לציין - סתם שרטתי לעצמי את הקופסא. הם אנשים פתוחים וחושבים, ובכנות אני לא מבין עד היום מאיפה הגיע החשש שלי לשתף 😁
וכך ירדה לה אבן נוספת מהלב.
Vanila princess
Vanila princess • 27 ביוני 2025
היי , מצטערת לשמוע על הקשיים שהיו לך.
לא הבנתי אם ההתקף היה קשור לבדסם ...?

באופן כללי דעתי על נשלטים היא שזה אחד הדברים היותר ג'נטלמנים שיש אבל כשמדובר על גבר דומיננטי שמוריד עצמו עבור האשה ומתמסר אליה.
כשמדובר על "סמרטוט" אמיתי אותי זה פחות מושך..

אני יותר נשלטת ורק בשנים האחרונות גיליתי את הבדסם אבל כמובן שזה היה בי תמיד
והיה לי את הצורך העז להתמסר ודחפתי תמיד גם שנעשה דברים קינקיים.
ועד שנכנסתי לבדסם זה תמיד הביך אותי וגם חשבתי שמשהו לא תקין אצלי ,סקס רגיל לא עשה לי את זה ותמיד חיפשתי משהו אחר.
DyingEmber​(נשלט)
DyingEmber​(נשלט) • 27 ביוני 2025
Vanila princess כתב/ה:
היי , מצטערת לשמוע על הקשיים שהיו לך.
לא הבנתי אם ההתקף היה קשור לבדסם ...?

באופן כללי דעתי על נשלטים היא שזה אחד הדברים היותר ג'נטלמנים שיש אבל כשמדובר על גבר דומיננטי שמוריד עצמו עבור האשה ומתמסר אליה.
כשמדובר על "סמרטוט" אמיתי אותי זה פחות מושך..

אני יותר נשלטת ורק בשנים האחרונות גיליתי את הבדסם אבל כמובן שזה היה בי תמיד
והיה לי את הצורך העז להתמסר ודחפתי תמיד גם שנעשה דברים קינקיים.
ועד שנכנסתי לבדסם זה תמיד הביך אותי וגם חשבתי שמשהו לא תקין אצלי ,סקס רגיל לא עשה לי את זה ותמיד חיפשתי משהו אחר.

ההתקף הפסיכוטי נבע ממחסור בשינה, צריכה מוגברת של קפאין, סטרס ומאניה דיפרסיה. לאחריו הרגשתי שאני חייב שינוי וזה התבטא, בין היתר בפתיחות וקבלה כלפי עצמי והשלמה עם עצם היותי נשלט.
Vanila princess
Vanila princess • 27 ביוני 2025
מצטערת לשמוע מקווה שתהיה בטוב תמיד
🙏
אלפא-בטא​(מזוכיסט)חשבון מאומת
אלפא-בטא​(מזוכיסט)חשבון מאומת
אלפא-בטא​(מזוכיסט)חשבון מאומת • 27 ביוני 2025
רק את נקודת המבט שלי, גם כשהנטייה היתה בשלבים בתוליים, תמיד ידעתי שזה מי שאני, ואין כאן שום מקום לבושה.
אני מתאר לעצמי שתחושת הבושה שלך היתה פנימית היות וזה לא נושא שמלכתחילה משתפים בו את הסביבה.
כפי שכתבת כנראה המקור לתחושות שלך הינו תרבותי, בהשוואה לדמות הגבר האידיאלי שמחווטת אותנו החברה.
דווקא כאן, החברות או החשיפה לחברה, נשים וגברים שמקבלים את הנטייה לנשלטות לא כבאג אלא כפיצ'ר עוזרת ונכונה.
bondman​(נשלט)​{FLR}
לפני 6 חודשים • 28 ביוני 2025
bondman​(נשלט)​{FLR} • 28 ביוני 2025
למרות שאני שלם עם עצמי ואפילו להגדרתי ״מאוהב בסטיות שלי״.

אני מרגיש בושה. כי בחברה שלנו זה נחשב נחות.
והעובדה היא שאני מסתיר את זה מכל העולם, מכל החברים שלי, חברי ילדות וגם בעבודה.

אפילו למלכה הונילית ( אשתי ) לקח לי שנים רבות עד שגיליתי. וגם אז גיליתי חלקית בלבד.
מעט מאוד ולא הכל.

אז כן. זה גרם וגורם לי לבושה.

מצד שני מעולם לא חשתי בושה מול מלכה ששלטה עלי,
גם כשחשפתי את הכי נמוך שלי.
ומעולם לא חשתי בושה עם חברים וחברות שהכרתי כאן בכלוב שאיתם אני מרגיש טבעי לדבר על זה.
    התגובה האהובה בשרשור
נשלט מחפש קשר
נשלט מחפש קשר • 28 ביוני 2025
גם אצלי. זה גורם לבושה וקשה לי להודות בזה.
כלפי חוץ אני דומיננטי אבל כנשלט אני כנוע מרצה ומתמסר. וזה סוג של מאבק תמידי ומייסר בין שני צדדים: הצד הדומיננטי מתבייש בנשלט, והצד הנשלט לא רוצה את הדומיננטי.
והתחושה היא שבזוגיות טובה ואמיתית, עם אישה שולטת, שתאהב את שני הצדדים הללו שבי הקונפליקט ייפתר - כי החיבור והאהבה אליה יהיו דרך הצד הנשלט, ואז הכוח הדומיננטי שבי יהיה גם למענה.
אבל בפועל, במציאות, רוב הנשים לא מעריכות את זה, ואני מתבייש לחשוף את הצד הנשלט.
raspberry
raspberry • 28 ביוני 2025
אצלי, זה בעיקר מתבטא במאבק תמידי בין המוח לאגו, וזה לא מאפשר באמת התמסרות.
subtal​(נשלט)
subtal​(נשלט) • 28 ביוני 2025
מצטרף לתחושת הבושה שתיאר bondman – בושה להודות בפני אחרים סביבי, פרט לבודדים, בנטייה הבלתי-מובנת הזו להיות נשלט, משרת, יו ניים איט. כל הכבוד לך שהצלחת לצאת עם זה בכזו פתיחות מול החברים והסביבה שלך. גרמת לי לחשוב שאם הייתי פותח את הנושא יותר בין מכרים, אולי הייתי מגלה שגם הם, מסתירים דבר, וזה היה פתח להיכרות טובה יותר (קרה לך?).

באשר ללמה קיימת בושה, יש בכך מן ה״מעמד״ הנחות בגלל הקישור לעולם השירות, עבדות, וכדומה, בעוד אנחנו חיים בעידן האני-ואנוכי. יש בכך גם פחד קטן מכך שזה יהפוך למושא ללעג בפני אלו שאינם נמשכים לכל הנושא, או רואים עצמם מנורמלים. במובן הזה, אני תמיד מקנא קצת בנשים שולטות שלהן יש אולי פחות בושה להודות שהן מ״מעמד״ גבוה בזמן שהן מחזיקות בשרביט או רק בשוט.
דיפ​(נשלט)
דיפ​(נשלט) • 28 ביוני 2025
חשבתי שבאתר הזה משחקים בבושה