![]() |
![]()
לפני שבועיים •
27 ביוני 2025
Karma Is a bitch
לפני שבועיים •
27 ביוני 2025
Vanila princess • 27 ביוני 2025
האם אתם מאמינים בזה?
לאו דווקא בתחום הבדסם למרות שזה יכול להיות עולם נצלני מאוד. באופן כללי |
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
27 ביוני 2025
לפני שבועיים •
27 ביוני 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 27 ביוני 2025
בהחלט
אבל צריך גם לעזור לה קצת |
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
27 ביוני 2025
לפני שבועיים •
27 ביוני 2025
DyingEmber(נשלט) • 27 ביוני 2025
לא, אני לא מאמין שקיים איזשהו צדק קוסמי.
|
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
27 ביוני 2025
לפני שבועיים •
27 ביוני 2025
פשוט אורי(שולט) • 27 ביוני 2025
אני מאמין
תיהיה טוב לעולם העולם יחזיר לך באותו מטבע עד עכשיו זה עבד לי (טפו...טפו...טפו...) |
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
27 ביוני 2025
לפני שבועיים •
27 ביוני 2025
Blonde • 27 ביוני 2025
לצערי לא קיים,בעולם מושלם אולי היא היית יכולה להיות קיימת.
|
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
27 ביוני 2025
לפני שבועיים •
27 ביוני 2025
אבל האם יכול להיות שהקרמה תופסת אפילו בלי שאנחנו מודעים?
אני אף פעם לא האמנתי בזה ואפילו חשבתי שאם אתה טוב אתה נדפק תמיד. אבל לאחרונה גיליתי על מישהו שפגע בי כשהייתי צעירה והתאהבתי בו מעל הראש. והוא ניצל אותי בצורה נבזית , משפילה ועוד שקרה לו משהו נורא שיסבול ממנו שנים אם לא לנצח... |
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
27 ביוני 2025
לפני שבועיים •
27 ביוני 2025
Vanila princess כתב/ה: אבל האם יכול להיות שהקרמה תופסת אפילו בלי שאנחנו מודעים?
אני אף פעם לא האמנתי בזה ואפילו חשבתי שאם אתה טוב אתה נדפק תמיד. אבל לאחרונה גיליתי על מישהו שפגע בי כשהייתי צעירה והתאהבתי בו מעל הראש. והוא ניצל אותי בצורה נבזית , משפילה ועוד שקרה לו משהו נורא שיסבול ממנו שנים אם לא לנצח... מעצם זה שאת מתקיימת, שאת בן-אדם, את חשופה מדי יום לאסונות. כאמור אני לא מוצא בזה איזשהו צדק קוסמי, זה פשוט טבע העולם. באותה מידה, דוד שלי שהיה אדם טוב מת מסרטן לא מזמן. |
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
27 ביוני 2025
לפני שבועיים •
27 ביוני 2025
השאלה אם אנחנו יודעים מספיק כדי לקבוע כך או אחרת?
אולי דוד שלך היה טוב למשפחה ואליך זה מה שאתה חווית והרגשת. אותו אחד שפגע בי למשל, היה חבר טוב והיה טוב למשפחה שלו. אבל כשהוא זיהה חולשה אצלי הוא ניצל אותה עד הקצה ובמודעות מלאה. זה על האנשים שאנחנו לא יודעים הכל עליהם ואולי גם לא יודעים מספיק על הקוסמום מי יודע.. ![]() |
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
27 ביוני 2025
לפני שבועיים •
27 ביוני 2025
4X4(נשלט) • 27 ביוני 2025
Karma is a Bitch
והיא פועלת כשאתה לא מצפה לזה. תהיו אנשים טובים, זה כדאי |
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
27 ביוני 2025
לפני שבועיים •
27 ביוני 2025
Vanila princess כתב/ה: השאלה אם אנחנו יודעים מספיק כדי לקבוע כך או אחרת?
אולי דוד שלך היה טוב למשפחה ואליך זה מה שאתה חווית והרגשת. אותו אחד שפגע בי למשל, היה חבר טוב והיה טוב למשפחה שלו. אבל כשהוא זיהה חולשה אצלי הוא ניצל אותה עד הקצה ובמודעות מלאה. זה על האנשים שאנחנו לא יודעים הכל עליהם ואולי גם לא יודעים מספיק על הקוסמום מי יודע.. ![]() אולי אנחנו לא יודעים מספיק כדי לקבוע כך, אבל את יכולה להגיד את זה על הכול, לא? בסופו של כשאני בוחר להאמין לטענה כלשהי, אני בודק על מה היא מבוססת. אם היא לא מבוססת - אני משאיר אותה בגדר הדברים שאני לא יודע. בכלל, אני חושב שאם היה קיים כוח שכזה, לא היה ניתן להתכחש אליו מכיוון שהתקיימו ומתקיימים המון בני-אדם, ואם באמת בכל פעם שמישהו היה פוגע במישהו אחר הוא היה נדפק, זה היה מן הסתם ברור וגלוי לעין, ואנשים היו מפחדים לעשות דברים שנחשבים לא אתיים. |
|