שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

כמה בגדים חשובים לכם?

itchyqouteg​(שולט)
לפני 6 חודשים • 1 ביולי 2025

כמה בגדים חשובים לכם?

itchyqouteg​(שולט) • 1 ביולי 2025
בשיחה עם נשלטת גיליתי שיש לה ממש קבעון על בגדי פטיש(יענו עור/שחור/וכו')
עכשיו אני סחבק שלא ממש אכפת לי מה אנשים לובשים מלבד דברים ספציפיים שאני אוהב לבקש מנשלטות, וגם זה בעיקר בגלל שזה כיף לי שעושים מה שאני אומר, עכשיו היא נורא התבאסה שאין לי בגדים כאלה או אפילו נעליים מיוחדות ודברים בסגנון ואמרה שזה לא רציני בתור שולט וכו וכו' וכו' ואחרי קצת פשפוש הבנתי שזה בעיקר כי היא חושבת שזה מזלזל, עכשיו מעבר לדבר המובן שהיא לא רוצה שאני אדרוך לה על הפנים עם קרוקס, זה נגיד חשוב לכם בגדי פטיש? אתם מרגישים שזה עוזר לחוויה? מעבר לקינק שיש או אין לבגדים האלו
DyingEmber​(נשלט)
DyingEmber​(נשלט) • 1 ביולי 2025
אכפת לי מהלבוש שלי ביום-יום וביציאות מיוחדות. בנוגע למיטה - כן, זה מוסיף. חובה? עבורי לא. אבל אני יכול להבין פטישיסטים. אני למשל ממש אוהב שלאישה יש קעקועים, וכמה שיותר - יותר טוב. בכלל סטייל גותי ובגדים שחורים, כאמור גם בחדר המיטות זה תופס, לטקס ועור וכל הדברים שציינת עבורי הם רק תוספת. לא הבנתי למה היא אמרה לך שכשולט זה לא רציני שאתה לא לובש את הדברים האלה, אלה פשוט העדפות שונות.
טלי35​(שולטת)

Re: כמה בגדים חשובים לכם?

טלי35​(שולטת) • 1 ביולי 2025
itchyqouteg כתב/ה:
בשיחה עם נשלטת גיליתי שיש לה ממש קבעון על בגדי פטיש(יענו עור/שחור/וכו')
עכשיו אני סחבק שלא ממש אכפת לי מה אנשים לובשים מלבד דברים ספציפיים שאני אוהב לבקש מנשלטות, וגם זה בעיקר בגלל שזה כיף לי שעושים מה שאני אומר, עכשיו היא נורא התבאסה שאין לי בגדים כאלה או אפילו נעליים מיוחדות ודברים בסגנון ואמרה שזה לא רציני בתור שולט וכו וכו' וכו' ואחרי קצת פשפוש הבנתי שזה בעיקר כי היא חושבת שזה מזלזל, עכשיו מעבר לדבר המובן שהיא לא רוצה שאני אדרוך לה על הפנים עם קרוקס, זה נגיד חשוב לכם בגדי פטיש? אתם מרגישים שזה עוזר לחוויה? מעבר לקינק שיש או אין לבגדים האלו

נשמע לי חלום לדרוך לה על הפנים עם קרוקס.
דווקא בגלל שזה מעצבן אותה 😈
    התגובה האהובה בשרשור
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 1 ביולי 2025
אם זה חשוב לה, היא יכולה לסרב, אבל לא להכתיב או להגיד שאתה לא רציני.

אני אוהבת להחליט מה הנשלט ילבש או מה יאכל כחלק ממשהו שהוא מוסכם וחלק מהדינמיקה.
חשוב לי שיתלבש יפה ואני שטחית אז גם שיראה יפה.
זה משהו שבראש ובראשנה מוסכם. ולא אכריח אותו לשנות מלתחה, אלא אעבוד עם מה שיש.

ובעיקר, אף אחד לא יכתיב לי מה ללבוש.
אני לא באה לתת שואו. אני באה לנהל דינמיקה.

יש מקום לדבר על העדפות ופטישים. אבל אם אחליט להתלבש בסגנון מסוים, זה יבוא מהחלטה שלי
פרלין​(נשלטת)​{ש}
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 1 ביולי 2025
מכל הדברים שלא אכפת לי מהם, זה כנראה בראש.
בלי עיגולי זיעה בבית השחי ואני מסודרת.
בעצם גם שרוואלים זה ההיפך מסקסי.
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 1 ביולי 2025
אם יש לי גירוי מנטאלי מהסיטואציה, לא אכפת לי מהלבוש בכלל, שיהיה בפיג'מה עם כתמי טחינה-עמבה-גמבה מבחינתי, אני לא אשים לב.
אם אין לי גירוי מנטאלי מי יודע מה מהדינמיקה, אז לפחות שויזואלית יעורר אותי.

דווקא לבוש פטיש של עור ולטקס מוריד לי, לי אישית זה מרגיש מצועצע מדי (כמובן כל אחד והעדפותיו). מעדיפה את הלבוש יותר טבעי, כי אני רואה את הבדס"מ שלי כחלק מהיומיום ולא איזו סצנה שמוגבלת לפנטזיה מנותקת לגמרי ממי שאנחנו.
אם מישהו צריך "להתחפש" ולהיות לא הוא, זה מוריד לי.
יוסיף לי כשילבש משהו שמבליט חלקים ממנו באמת, תכונות או איברים, בשביל למשוך אותי.

ובכל מקרה, אני חושבת שזה שגוי להגיד לשולט שהוא "לא שולט רציני" בגלל שהוא מתלבש כמו שנוח ולא באיזו תלבושת שאמורה לרצות את הצד השני בלבד.
זה לא הלבוש שהופך מישהו לשולט, אלא הדינמיקה.
לשים מגפי עור לא משפיע על השליטה שלך, זה פשוט בונוס לבעלי הפטיש לעניין.
היא יכולה להגיד שפטיש ללבוש מסוים חשוב לה, אבל זה שאתה לא חולק את אותו הפטיש לא אומר שאתה מזלזל. להפך, הגישה שלה היא המזלזלת בעיניי "תעשה את מה שאני רוצה או שאתה לא שולט רציני".
שיר כאב​(שולטת)​{סוליקר}חשבון מאומת
שיר כאב​(שולטת)​{סוליקר}חשבון מאומת • 1 ביולי 2025
קרוקס זה אחד הדברים האנטי סקסיים על רגל של אישה. לדעתי כן?
Having said that קרה לי כבר שבאו אלי בציפיה שאלבש תחפושת פטיש מלאה בסשן ביתי וזה היה נראה לי מגוחך ואף מחפיץ אותי
במסיבות מצד שני אני מאד אוהבת ללבוש בגדי פטיש.
nomii​{Ashenn}
nomii​{Ashenn} • 1 ביולי 2025
כמה בגדים חשובים לי?
כזה עשרה נגיד. רוב הארון שלי סתם יד שניה. יש כמה שמלות שאני מחוברת אליהן רגשית, אבל כל השאר לא חשוב במיוחד.
שוסי
שוסי • 1 ביולי 2025
מתה על בגדים. גם של פטיש.
אבל קצת דוחים אותי גברים שזה מעניין אותם.
KINKI OZZY​(קינקי)
KINKI OZZY​(קינקי) • 1 ביולי 2025
לי זה חלק גדול מאוד מהעניין אני קצת אמריקקי במובן הזה שאם עושה אז רוצה את כל האבוגא'ראס שולטת או
נשלטת העור והלייטקס ירימו לי את החוויה משמעותית...אין מה לעשות העיניים תמיד אוכלות ראשונות
ובמיניות זה המקום היחיד שמרשה לעצמי מידה של שטחיות.
יותר מזה, יש מצב שאמשך למישהי בעור או לייטקס
שלא הייתי נמשך ברגיל, זה עד כדי כך כן עושה לי את זה...
Long live latex and leather🖤