צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

טבעית

שווה זהב​(נשלט)
לפני 6 חודשים • 1 ביולי 2025

טבעית

שווה זהב​(נשלט) • 1 ביולי 2025
היום הלכתי ברחוב, ראיתי מישהי הולכת עם איזה בחור, כנראה חבר טוב.... נראת בסדר גמור קצת קעקועים, עור שחום כזה... ואז קלטתי שיער שיוצא לה מהשחי, ואו, זה הרגיש לי ממש יפה ממש חופשי כזה(נכון יש לי פטיש לטבעי)...אני אישית מגלח עצלי, ככה אני אוהב, השאלה היא לנשים איך אתן עם זה, בגללינו הגברים מגלחות? אם זה היה בנורמה האם היתן עושות זאת? הכוונה לא רק לבית השחי....
אידית אין לי בעיה להפך רק שתרגישו בנוח, מה שכן חשוב זה הנקיון והגיינה🫶🏼❤️
Sunna סאנה​(שולטת)
Sunna סאנה​(שולטת) • 1 ביולי 2025
אני חושבת שכדאי שתדע שמהפוסט הזה יש אווירה ברורה של "אני עומד להתחרמן מהתגובות שלכן" שלא כל כך גורם לרצון לענות ולי אישית אפילו לאי נעימות. אני לא מרגישה מהפוסט הזה רצון ללמוד באמת, במיוחד עם ה"הכוונה לא רק לבית השחי"
    התגובה האהובה בשרשור
שווה זהב​(נשלט)
שווה זהב​(נשלט) • 1 ביולי 2025
Sunna סאנה כתב/ה:
אני חושבת שכדאי שתדע שמהפוסט הזה יש אווירה ברורה של "אני עומד להתחרמן מהתגובות שלכן" שלא כל כך גורם לרצון לענות ולי אישית אפילו לאי נעימות. אני לא מרגישה מהפוסט הזה רצון ללמוד באמת, במיוחד עם ה"הכוונה לא רק לבית השחי"

תודה על התגובה, מכבד את מה שכתבת ומרגישה, מזל שכל בן אדם יש לו את הדעה שלו🙏🏻
hrgiger
hrgiger • 1 ביולי 2025
שיער גוף לא אומר חוסר הגיינה או ניקיון. שיער זה לא לכלוך. גם זיעה לא, אם אנחנו כבר פה.
מה שאני עושה עם שיער הגוף שלי נובע אך ורק כי זה מה שנוח לי פיזית עם עצמי, לא בשביל גברים/נשים אחרות.
גם ההעדפה שלי לגבי שיער של פרטנרים.יות היא לא ממקור אסטטי אלא יותר תחושתי.
Tremble​(קינקית)
Tremble​(קינקית) • 1 ביולי 2025
לפעמים אני משאירה קצת בשביל למשוך את הגברים שנדלקים מהטבעי, הם תמיד יותר טובים בסקס ובהכל 😬
bondman​(נשלט)​{FLR}
bondman​(נשלט)​{FLR} • 1 ביולי 2025
Tremble כתב/ה:
לפעמים אני משאירה קצת בשביל למשוך את הגברים שנדלקים מהטבעי, הם תמיד יותר טובים בסקס ובהכל 😬

אנחנו הכי טובים.
icon_smile.gif
שווה זהב​(נשלט)
לפני 6 חודשים • 2 ביולי 2025
שווה זהב​(נשלט) • 2 ביולי 2025
Tremble כתב/ה:

כיף, אפילו על תורידי כלום, אישית אני תמיד אוהב לעשות מקסימום כי כל העניין זה שהאישה תהנה ולראות את זה זה מה שעושה לי🫶🏼❤️
שווה זהב​(נשלט)
שווה זהב​(נשלט) • 2 ביולי 2025
bondman כתב/ה:
Tremble כתב/ה:

אנחנו הכי טובים.
icon_smile.gif

בוא לא נגזים, אבל נשתדל😉
nomii​{Ashenn}
nomii​{Ashenn} • 2 ביולי 2025
Sunna סאנה כתב/ה:

מדוייקת