Pulse |
![]()
לפני שבוע •
3 ביולי 2025
בנות מזל עקרב
לפני שבוע •
3 ביולי 2025
Pulse • 3 ביולי 2025
שאלה לאסטרולגים שבינינו,
נראה שכולם מייחסים לבנות מזל עקרב את תפקיד השולטת. מסתבר שזאת אקסיומה מקובלת. אז מה אומרים אנשי המקצוע? עקרב=שולטת? ועוד שאלה באותו עניין, האם בנות שמציינות מזל עקרב באפליקציות או שיש להן אימוגי של עקרב בהכרח רומזות שיש להן סטרפ מתחת לחצאית? שרלטנים שאינם אסטרולוגים או סתם אנשים מוזמנים להגיב. העיקר שלא יהיה פוסט מונולוג מביך... |
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
3 ביולי 2025
לפני שבוע •
3 ביולי 2025
טלי35(שולטת) • 3 ביולי 2025
אני הבנתי שנשים שולטות זה מזל דלי
וגברים נשלטים זה מזל סמרטוט |
|
Pulse |
![]()
לפני שבוע •
3 ביולי 2025
לפני שבוע •
3 ביולי 2025
Pulse • 3 ביולי 2025
חשבתי מזל בתולה זה נשלטים כי פונים אליהם בלשון נקבה
|
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
3 ביולי 2025
לפני שבוע •
3 ביולי 2025
Sunna סאנה(שולטת) • 3 ביולי 2025
מעבר לזה שאני לא מאמינה בדברים האלו, משום מה יש לי המון חברות שנולדו בתקופה של מזל עקרב, הרוב וניליות פשוט, אבל מי שלא מתחלקות בין דומיות לבין סוויץ' נוטות לסאב.
|
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
3 ביולי 2025
לפני שבוע •
3 ביולי 2025
unknownme • 3 ביולי 2025
Sunna סאנה כתב/ה: מעבר לזה שאני לא מאמינה בדברים האלו, משום מה יש לי המון חברות שנולדו בתקופה של מזל עקרב, הרוב וניליות פשוט, אבל מי שלא מתחלקות בין דומיות לבין סוויץ' נוטות לסאב.
פשוט חרטא כל המזלות האלו זו נבואה שמגשימה את עצמה ובחינת עובדות סלקטיבית |
|
Pulse |
![]()
לפני שבוע •
3 ביולי 2025
לפני שבוע •
3 ביולי 2025
Pulse • 3 ביולי 2025
אבל אם הנבואה מגשימה את עצמה...
חוץ מזה למה הפסקנות המתלהמת בסגנון "חרטא"? מזל שלא שאלתי אם יש אלוהים |
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
3 ביולי 2025
לפני שבוע •
3 ביולי 2025
Master Bruce • 3 ביולי 2025
נו באמת. הכרתי המון עקרביות וניליות ועקרביות נשלטות. אין שום קשר בין אסטלוגיה להעדפות בדסמיות כאלו ואחרות. מה שכמובן לא מפתיע, כי אין קשר בין אסטרולוגיה לשום דבר ששייך למציאות.
מה בשלב הבא? נדבר על בדס"מ הומאופתי מדולל? נשאל האם חיסונים גורמים לבדס"מ? או שאולי נדבר על האם החייזרים ברוזוול הם שולטים או נשלטים? (תהיתי איך לשלב כאן גם טרללת על עולם שטוח אבל לא מצאתי איך לקשר את זה. מוזמנים להציע רעיונות) |
|
Pulse |
![]()
לפני שבוע •
3 ביולי 2025
לפני שבוע •
3 ביולי 2025
Pulse • 3 ביולי 2025
חיסונים לא גורמים לבד"ץ אלא פוגעים בפוריות. אני אגב נולדתי מזל טרול
|
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
3 ביולי 2025
לפני שבוע •
3 ביולי 2025
אלפא-בטא(מזוכיסט) • 3 ביולי 2025
נכון או לא נכון, אצלי זה פיקשש ב 180 מעלות,
אריה, אבל נובח 🐕. |
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
4 ביולי 2025
לפני שבוע •
4 ביולי 2025
teacher(שולט) • 4 ביולי 2025
הנס א. בתה, סר פרנסיס קריק, סר ג'ון אקלס, סר פיטר מדאוור, רוברט ס. מוליקן, לינוס סי. פאולינג, אדוארד מ. פרסל, פול א. סמואלסון, ג'וליאן שווינגר, גלן טי. סיבורג, ג'יי. טינברגן (יאן טינברגן), נ. טינברגן (ניקולאס טינברגן), הרולד סי. יורי, ג'ורג' וולד, וסילי לאונטייב, קונרד לורנץ, ז'אק מונוד.
לא אני, אבל הם אמרו ב-1975 שאסטרולוגיה הינה גללי סוס במקסימום. נחשו מה המשותף ביניהם? |
|