בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

אואטינג ואיומים

shirazbar​(שולטת)
לפני 6 חודשים • 23 ביולי 2025

אואטינג ואיומים

shirazbar​(שולטת) • 23 ביולי 2025
בקשר עם גבר ונילי שכל העולם הזה חדש לו. הוא הרגיש צורך לשתף מישהי. היא הסיקה שהוא מכושף משום שהוא מעולם לא תיאר כך קשר ומה שהוא מוכן לעשות עבורי ושיתף גם אקטים של שליטה. לצערי גם שלח תמונה שלי. הפרטיות שלי חשובה לי בעיקר בפני אנשים שלו מבינים את העולם הזה לכן ביקשתי שלא ישתף מי אני. ברור לי הצורך שלו לפרוק, במיוחד שזה מרגיש מאוד חזק.
כתוצאה מזה היא התקשרה אליי, התחילה לאיים שלא אתקרב שהיא תערב את ההורים שלו. "אני יודעת שאת אלימה כלפיו, תיזהרי ממני"..
הקלטתי את השיחה, עדכנתי אותה שאם תפנה שוב אני אתלונן. ודיברתי איתו. אמרתי שכנראה היא חוששת לשלומך אולי המסר שהוא העביר מעיד על מצוקה כלשהי.

בסוף המצב נרגע הוא דיבר איתה הסביר לה על הסכמה גבולות בחירה. הוא בגילי לא מדובר בילד.
בכל זאת היכן מומלץ לו להתייעץ מלבדי, כן חשוב לי שיהיה לו את מי לשתף ולקבל תשובות לתהיות. מלבד קריאה ברשת.

אחרי כל הלחץ שלו, פחד שאבחר לנתק קשר. הרגעתי את המצב אני עדיין כועסת עליו. מרגישה פתאום בסכנה. מעולם לא הרגשתי כה חשופה. פתאום אני מבינה שכל זה יכול בשניה להתהפך עליי.
בתיאוריה, לא יכול להיות מצב שאדם מחליט שאני התעללתי בו ולומר שלא באמת הייתה הסכמה?

זהו פרקתי, ישב לי
דברו איתי קצת מה דעתכם, קרה לכם?
איך הייתם נוהגים?

תודה..
    התגובה האהובה בשרשור
masoul

Re: אואטינג ואיומים

masoul • 23 ביולי 2025
shirazbar כתב/ה:
בקשר עם גבר ונילי שכל העולם הזה חדש לו. הוא הרגיש צורך לשתף מישהי. היא הסיקה שהוא מכושף משום שהוא מעולם לא תיאר כך קשר ומה שהוא מוכן לעשות עבורי ושיתף גם אקטים של שליטה. לצערי גם שלח תמונה שלי. הפרטיות שלי חשובה לי בעיקר בפני אנשים שלו מבינים את העולם הזה לכן ביקשתי שלא ישתף מי אני. ברור לי הצורך שלו לפרוק, במיוחד שזה מרגיש מאוד חזק.
כתוצאה מזה היא התקשרה אליי, התחילה לאיים שלא אתקרב שהיא תערב את ההורים שלו. "אני יודעת שאת אלימה כלפיו, תיזהרי ממני"..
הקלטתי את השיחה, עדכנתי אותה שאם תפנה שוב אני אתלונן. ודיברתי איתו. אמרתי שכנראה היא חוששת לשלומך אולי המסר שהוא העביר מעיד על מצוקה כלשהי.

בסוף המצב נרגע הוא דיבר איתה הסביר לה על הסכמה גבולות בחירה. הוא בגילי לא מדובר בילד.
בכל זאת היכן מומלץ לו להתייעץ מלבדי, כן חשוב לי שיהיה לו את מי לשתף ולקבל תשובות לתהיות. מלבד קריאה ברשת.

אחרי כל הלחץ שלו, פחד שאבחר לנתק קשר. הרגעתי את המצב אני עדיין כועסת עליו. מרגישה פתאום בסכנה. מעולם לא הרגשתי כה חשופה. פתאום אני מבינה שכל זה יכול בשניה להתהפך עליי.
בתיאוריה, לא יכול להיות מצב שאדם מחליט שאני התעללתי בו ולומר שלא באמת הייתה הסכמה?

זהו פרקתי, ישב לי
דברו איתי קצת מה דעתכם, קרה לכם?
איך הייתם נוהגים?

תודה..

מילא לשתף, את צודקת אפשר להבין, החוויות חזקות מאד ויש צורך לשתף.
אבל באיזה עולם, ולאיזו מטרה, הוא משתף בפרטים האישיים שלך?
לצורך השיתוף משנה אם קוראים לך חדווה או שלומית או גבריאלה?
מה פתאם לשתף בדברים האלו?
אבל תגידי נפלט לו, לא התכוון, לא שם לב.
אוקיי.

תמונה?
לשלוח למישהו אחר תמונה שלך?
אם לא נדלקו לך כאן שבעת אלפים נורות אזהרה, לא יודע, לא יודע מה להגיד.

מישהו שאת בקשר איתו שולח למשהי אחרת תמונה שלך?
ואת הפרטים שלך?
ואת עדיין בקשר איתו?
מה את רוצה שנגיד לך? מה את מצפה שנגיד?
פרלין​(נשלטת)​{ש}
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 23 ביולי 2025
איזה סיפור, שירז… נראה לי שהייתי מטולטלת עד לעצמות.
אני גם לא מבינה את פשר שליחת התמונה. ובקשר להתייעצות ולפריקה, יש נשלט שאת סומכת עליו? שתוכלי ״לשדך״ ביניהם?
TinyBoy
TinyBoy • 23 ביולי 2025
זו פריצת כל הגבולות הכי מקודשים, דסקרטיות ופרטיות של בן אדם זה הערך הכי חשוב לפני הכל, זה לא שכלאת אותו במרתף ונשקפה סכנה לחייו, הוא היה אמור לפנות קודם כל אלייך ורק אלייך, מצד אחד זה קוסם לקחת תחת חסותך אדם שאין לו רקע וידע בתחום, שאפשר לעצב אותו כראות עיניך כשמצד שני זה מביא גם סכנות ממש כמו אלה של חוסר ידע בסיסי כיצד פועלים בהווי הבדס"מי ומה הם הקווים האדומים, מקווה שבאמת הצלחת לתקן את הנזק ושהוא למד מהשיעור הקשוח הזה.
כמהת-יער
כמהת-יער • 23 ביולי 2025
באת לקבל עצה, אז הדבר הכי יעיל בעיני זה להכיר בכך שככל שהוא יכול להעליל עליך, כך את יכולה להעליל עליו.

בעיני, הצעד הנכון ביותר יהיה להתרחק ממנו, פגיעה באמון באופן כל כך מוחלט היא לא משהו שאני הייתי יכולה לקבל באופן אישי.
במקרה והוא מחליט לנסות להשתמש במידע שיש לו עליך כדי לסחוט אותך להישאר, הייתי פונה למה שכתבתי בהתחלה. שניים יכולים לשחק במשחק האיומים, במיוחד בבדס"מ.
shirazbar​(שולטת)
פרלין כתב/ה:
אני גם לא מבינה את פשר שליחת התמונה. ובקשר להתייעצות ולפריקה, יש נשלט שאת סומכת עליו? שתוכלי ״לשדך״ ביניהם?

לא חשבתי על זה. יכול להיות רעיון טוב.
וכן אני בהרגשה חרא. אני לא יודעת איך היא הגיעה לנייד שלי. הוא אמר שם פרטי ושלח תמונה שלא נמצאת ברשת.

אגב, מהמספר שלי אפשר לדעת הרבה עליי מבחינת עיסוק וכד' כולל כתובת. הם ידידים מספר שנים והוא אמר שלא תיאר שהיא תעשה דבר כזה.

מה אומר לך, מעשה טיפשי, כנראה רצה להשוויץ.
shirazbar​(שולטת)
כמהת-יער כתב/ה:
באת לקבל עצה, אז הדבר הכי יעיל בעיני זה להכיר בכך שככל שהוא יכול להעליל עליך, כך את יכולה להעליל עליו.

בעיני, הצעד הנכון ביותר יהיה להתרחק ממנו, פגיעה באמון באופן כל כך מוחלט היא לא משהו שאני הייתי יכולה לקבל באופן אישי.
במקרה והוא מחליט לנסות להשתמש במידע שיש לו עליך כדי לסחוט אותך להישאר, הייתי פונה למה שכתבתי בהתחלה. שניים יכולים לשחק במשחק האיומים, במיוחד בבדס"מ.

תודה, קשה לי להאמין הוא מצטער עד עמקי נשמתו אבל כן לחוסר נסיון יש סיכון משמעותי ואני מבינה זאת כעת.
גם לא יודעת איך מתייחסים בארץ מבחינה משפטית לקשר כזה. מקווה שלא אגיע למצב כזה.
masoul
masoul • 23 ביולי 2025
shirazbar כתב/ה:
פרלין כתב/ה:

וכן אני בהרגשה חרא. אני לא יודעת איך היא הגיעה לנייד שלי. הוא אמר שם פרטי ושלח תמונה שלא נמצאת ברשת.

המילים שלך, לא שלי.
הנה הם בסדר הנכון.
1. הוא אמר לה את שמי הפרטי.
2. הוא שלח לה תמונה שלי.
3. אני לא יודעת איך היא הגיע למספר הנייד שלי.

נו שירז?
אחרי שהוא חשף את שמך, ושלח תמונה, מי את חושבת שנתן לה את הטלפון שלך?
גדליה הפיל? פיטרפן ? דנינדין?
מה נראה לך?
Snitch
Snitch • 23 ביולי 2025
סליחה על הצרפתית, אבל הייתי בועט את האמאמאמא שלו מהחיים שלי וחוסם על הדרך בכל מדיה אפשרית, כולל הכלוב, טלגרם, פייסבוק, מייספייס ומקושרים.

מכל הדברים הכי נוראיים שאפשר לעשות בבדס"ם, אאוטינג הוא לגמרי בטופ.

בסופו של דבר, על אף האפלוליות הכלוביסטית, בסך הכל מתעסקים כאן בבדס"ם ולא בכריתת איברים וביתור גופות. להילחץ קצת זה טבעי ואפילו נדרש, להילחץ עד רמה שזה גורם לך להתייעץ עם אנשים מחוץ לאתר ועל הדרך לחשוף פרטים של כאלה שלא רצו להיחשף, זה וואחד דגל אדום במידה XXXXL, ומראה שמלבד חומרת האאוטינג, הבן אדם פשוט לא מוכן.