|
|
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
איך מכירים?
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
עננית(קינקית) • 25 ביולי 2025
יכול להיות שכתבתי על זה כאן בעבר, לא זוכרת😶🌫️
בכל אופן, צפות בי המון התלבטויות לגבי "הנוסחה הנכונה " להכיר באתר. הדגשים שלי הם: בטיחות, רגישות, חשיפה מותאמת, וקצב מאפשר (לא אינסטנט שמונע עומק) אני מנסה שוב ושוב, להבין, מה הטיימינג הנכון לחילופי התמונות, מה צריך להיות משך ההתכתבות, ועוד לא גיליתי. אני מבינה שזה אינדיבידואלי, אבל לפעמים הפרט משךיך אל הכלל, ואפשר לקחת השראה, אז ספרו לי, נשים וגברים יקרים, מה הנוסחה שלכם, תהליל ההיכרות, שבו אתם נעזרים? דוגמאות מפורטות, בצורת שיתופים יתקבלו באהבה! נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי יול' 25, 2025 12:21 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
StreetCat(שולטת) • 25 ביולי 2025
סבלנות, סבלנות, סבלנות.
אישית - אני קוראת בלוג (או את רובו) + פרופיל של האדם לפני שאני פונה אליו. אם שניהם ריקים יהיה לי מאוד קשה לפנות ולהתחיל שיחה, למרות שיש פה כמה שהכרתי לאורך השנים במציאות והם עם פרופיל ובלוג ריקיים. מפגשים במציאות - למי שלא מפריע מאנצ'ים זה כלי מאוד יעיל לפגוש ולהכיר וסביבה יחסית מוגנת, מסיבות פחות אפשרי בעיני. אני לא טיפוס של תמונות, אז יכולה לא לבקש ולא לשלוח אחת, אבל בד"כ אחרי התכתבות של כמה ימים זה טבעי לבקש ולתת. וכשחיפשתי אקטיבית עשיתי סינון לפי הגבולות והרצונות שלי - חיפשתי עבור הגשמת פנטזיה לכן היה לי קל לסנן כל מי שלא רלוונטי אליה. לקשר זוגי זה מורכב יותר, כי הסינון הוא אחר. והכי חשוב, סבלנות. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
Seayam • 25 ביולי 2025
M = \left( \frac{x_1 + x_2}{2}, \frac{y_1 + y_2}{2} \right)
|
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
ve-ra • 25 ביולי 2025
את כאן מ- 2019, למה להטריל?
|
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 25 ביולי 2025
הממממ
שאלה מורכבת למדי אני באמת יותר נוטה לזה שזה מאוד אינדווידואלי בכל מקרה, עבורי: כשאני מתחילה עם מישהו זה אחרי שקראתי את הפרופיל ואת הבלוג (במידה ויש) או אם תגובה מסויימת בפורום/בלוגים אחרים מסקרנת אותי אני שמה דגש גבוה על כנות, תקשורת ופתיחות ואני שמה על ההתחלה את כל הקלפים על השולחן כולל אלו שיכולים להיות בעייתיים עבורו ו/או עבורי אני צריכה לדעת שהוא יכבד את הלא שלי ואפשר גם להרגיש את זה בהתכתבות הרבה פעמים (כמו ניסיונות שכנוע אחרי שכבר סירבתי על משהו) מבחינת תמונות - שלי חשופות גם ככה ומראה פיזי פחות מעניין אותי אז אני לא נוטה לבקש מהר תמונות אני יותר מעוניינת במהות של מי שמולי - כמה הוא פתוח, כמה הוא כנה, כמה הוא חכם, כמה הוא יכול להתאים לי וכמה הוא כן יכול לשמור על גבולות (גם אם הרבה מהגבולות הם כן גמישים) האם הוא אפל כמוני האם הוא מבין שגם צריך חיבוק וליטוף ועוד כל מיני דברים מהסוג הזה אני חושבת שזה גם תלוי במה את מחפשת: קשר שליטה נטו? שליטה עם זוגיות? שליטה קלילה יותר? 24/7? קודם כל לדעתי את צריכה לדייק לעצמך מה את בדיוק רוצה ולפי זה גם לבנות את התמקדות החיפוש שלך באשר לשיתופים - אולי אני אכתוב עוד תגובה בהמשך בינתיים המון בהצלחה! |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
עננית(קינקית) • 25 ביולי 2025
ve-ra כתב/ה: את כאן מ- 2019, למה להטריל?
לא הטרלה, פרק זמן משמעותי מהשהות שלי כאן העברתי בהתרכזות בהחלמה והתפתחות אישית. רק לאחרונה נפתח לי באמת נושא ההיכרות. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי יול' 25, 2025 12:59 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
ve-ra • 25 ביולי 2025
womsatan כתב/ה: ve-ra כתב/ה: את כאן מ- 2019, למה להטריל?
לא הטרלה, פרק זמן משמעותי מהשהות שלי כאן העברתי בהתרכזות בהחלמה מטראומות. רק לאחרונה נפתח לי מתנצלת. ובהצלחה. לשאלתך- עם רגל כבדה על הברקס. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
26 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
26 ביולי 2025
עננית(קינקית) • 26 ביולי 2025
היי
יש לכם סיפורים? איך הכרתם? מה התהליך עד הדייט? דברו אלי בפרוטרוט! חפרו הייטב!!! |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
26 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
26 ביולי 2025
Solar Dragon • 26 ביולי 2025
Gut Feeling
|
|