| feetForLife(נשלט) |
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
שליטה נשית
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
feetForLife(נשלט) • 25 ביולי 2025
מגיל צעיר אני מרגיש את המשיכה לעולם הזה, אבל הרבה פעמים מרגיש שזה מנהל אותי.
מרגיש שאני צמא לזה, ובתוך זוגיות - מרגיש כי ״חייב״ את זה (לא מקבל את זה כתוצאה מבנות זוג שמרגישות שלא יכולות ״להשפיל״ אותי ואז מרגיש שאני צריך לוותר על הרצונות שלי ובסוף זה מוביל לפרידה…). הדברים הוניליים מדליקים אותי אבל משמעותית פחות מאקטים כמו השפלה, פוט פטיש וכו׳. מרגיש דפוק… מישהו שהיה במקום הזה ויצא ממנו? נמצא בתהליך כזה? או שיש לו טיפ כללי לתת? |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
Re: שליטה נשית
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
masoul • 25 ביולי 2025
feetForLife כתב/ה: מגיל צעיר אני מרגיש את המשיכה לעולם הזה, אבל הרבה פעמים מרגיש שזה מנהל אותי.
מרגיש שאני צמא לזה, ובתוך זוגיות - מרגיש כי ״חייב״ את זה (לא מקבל את זה כתוצאה מבנות זוג שמרגישות שלא יכולות ״להשפיל״ אותי ואז מרגיש שאני צריך לוותר על הרצונות שלי ובסוף זה מוביל לפרידה…). הדברים הוניליים מדליקים אותי אבל משמעותית פחות מאקטים כמו השפלה, פוט פטיש וכו׳. מרגיש דפוק… מישהו שהיה במקום הזה ויצא ממנו? נמצא בתהליך כזה? או שיש לו טיפ כללי לתת? אתה לא כותב בפרופיל שלך בן כמה אתה, אתה מרגיש לי צעיר, אבל אני לא באמת יודע. בכל מקרה, מה שאתה כותב כאן.... לדעתי ולניסיוני, זה בדיוק בדיוק בדיוק הזמן לטיפול. זה בדיוק הזמן לברר למה אתה ככה, מאיפה זה מגיע, לאן זה הולך, מה באמת יעשה אותך מאושר בחיים, ועוד כמה כאלו. טיפול אמיתי, יסודי, עמוק, מקצועי, בלי קיצורי דרך. על פניו, ולעניות דעתי, זה הזמן. |
|
|
| feetForLife(נשלט) |
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
בן 25
ניסיתי טיפול של כמה חודשים שלא באמת שינה משהו מהותי בתחושות ובהתנהלות שלי (אצל פסיכולוגית) אני לא בטוח מה בדיוק הציפייה שלי מהטיפול ואיזה סוג של טיפול/מטפל/ת מתאים לי |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
masoul • 25 ביולי 2025
feetForLife כתב/ה: בן 25
ניסיתי טיפול של כמה חודשים שלא באמת שינה משהו מהותי בתחושות ובהתנהלות שלי (אצל פסיכולוגית) אני לא בטוח מה בדיוק הציפייה שלי מהטיפול ואיזה סוג של טיפול/מטפל/ת מתאים לי תראה, אני קצת מזדהה איתך, בגיל 25 גם אותי הנושאים האלו חרפנו לגמרי לגמרי. ולא ידעתי איך לעזור לעצמי. בגיל 25 חווים הכל חזק. טיפול הוא משהו ארוך טווח, והתוצאות מגיעות לאט לאט, לרוב לאט מאד. מצד שני, בטיפול טוב, התוצאות עמוקות. שורשיות. מספר חודשים בטיפול באמת עמוק וטוב לא אמור להפיק תוצאות משמעותיות. זה תהליך ארוך. וכן, יהיה חכם מאד מצידך לדעת מה הציפיה שלך מהטיפול. אם אני לא טועה, טיפול דינאמי אצל פסיכולוגית קלינית מנוסה וותיקה אמור להתאים לך. הדגש בעיני הוא על הפסיכולוגית הכי טובה שהכסף שלך יכול לקנות. זה קריטי. עוד דבר, באופן אישי אני מתרחק ( שלא לומר בורח ) מכל מיני רשימות של פסיכולוגים שהם בדסמ פרנדלי גיי פרנדלי או כל פרנדלי אחר. החשש ( הלכל הפחות חלקית מוצדק ) שלי הוא שהם מונחי אג'נדה, ולא מונחי טיפול וטובת המטופל. מטפלת טובה, פסיכולוגית טובה, לא נרתעת מתכני בדסמ ומזוכיזם, פיזי או רגשי. היא לא צריכה להיות בעדם או נגדם, פרנדלי או אנפרנדלי. זה פשוט עוד צד באישיות שלך, שמצריך טיפול. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
טלי35(שולטת) • 25 ביולי 2025
feetForLife כתב/ה: מגיל צעיר אני מרגיש את המשיכה לעולם הזה, אבל הרבה פעמים מרגיש שזה מנהל אותי.
מרגיש שאני צמא לזה, ובתוך זוגיות - מרגיש כי ״חייב״ את זה (לא מקבל את זה כתוצאה מבנות זוג שמרגישות שלא יכולות ״להשפיל״ אותי ואז מרגיש שאני צריך לוותר על הרצונות שלי ובסוף זה מוביל לפרידה…). הדברים הוניליים מדליקים אותי אבל משמעותית פחות מאקטים כמו השפלה, פוט פטיש וכו׳. מרגיש דפוק… מישהו שהיה במקום הזה ויצא ממנו? נמצא בתהליך כזה? או שיש לו טיפ כללי לתת? אולי למצוא בת זוג מפה? שולטת. ואז זה כמו שקע ותקע |
|
|
| feetForLife(נשלט) |
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
masoul כתב/ה: feetForLife כתב/ה: בן 25
ניסיתי טיפול של כמה חודשים שלא באמת שינה משהו מהותי בתחושות ובהתנהלות שלי (אצל פסיכולוגית) אני לא בטוח מה בדיוק הציפייה שלי מהטיפול ואיזה סוג של טיפול/מטפל/ת מתאים לי תראה, אני קצת מזדהה איתך, בגיל 25 גם אותי הנושאים האלו חרפנו לגמרי לגמרי. ולא ידעתי איך לעזור לעצמי. בגיל 25 חווים הכל חזק. טיפול הוא משהו ארוך טווח, והתוצאות מגיעות לאט לאט, לרוב לאט מאד. מצד שני, בטיפול טוב, התוצאות עמוקות. שורשיות. מספר חודשים בטיפול באמת עמוק וטוב לא אמור להפיק תוצאות משמעותיות. זה תהליך ארוך. וכן, יהיה חכם מאד מצידך לדעת מה הציפיה שלך מהטיפול. אם אני לא טועה, טיפול דינאמי אצל פסיכולוגית קלינית מנוסה וותיקה אמור להתאים לך. הדגש בעיני הוא על הפסיכולוגית הכי טובה שהכסף שלך יכול לקנות. זה קריטי. עוד דבר, באופן אישי אני מתרחק ( שלא לומר בורח ) מכל מיני רשימות של פסיכולוגים שהם בדסמ פרנדלי גיי פרנדלי או כל פרנדלי אחר. החשש ( הלכל הפחות חלקית מוצדק ) שלי הוא שהם מונחי אג'נדה, ולא מונחי טיפול וטובת המטופל. מטפלת טובה, פסיכולוגית טובה, לא נרתעת מתכני בדסמ ומזוכיזם, פיזי או רגשי. היא לא צריכה להיות בעדם או נגדם, פרנדלי או אנפרנדלי. זה פשוט עוד צד באישיות שלך, שמצריך טיפול. מה שאני מנסה להבין, זה אם המטרה זה ״להיפטר״ מהיצרים האלה כדי להיכנס לזוגיות מונוגמית בריאה או לחבק אותם. לאחר הרבה מאמץ והרבה ניסיונות, לא מרגיש לי שיש מישהי שאוהבת לשלוט אבל בעיקר במיטה ולא כל הזמן שמתאימה לי. ולכן אולי כדאי לנסות להיפטר מהיצרים האלה… |
|
|
| feetForLife(נשלט) |
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
טלי35 כתב/ה: feetForLife כתב/ה: מגיל צעיר אני מרגיש את המשיכה לעולם הזה, אבל הרבה פעמים מרגיש שזה מנהל אותי.
מרגיש שאני צמא לזה, ובתוך זוגיות - מרגיש כי ״חייב״ את זה (לא מקבל את זה כתוצאה מבנות זוג שמרגישות שלא יכולות ״להשפיל״ אותי ואז מרגיש שאני צריך לוותר על הרצונות שלי ובסוף זה מוביל לפרידה…). הדברים הוניליים מדליקים אותי אבל משמעותית פחות מאקטים כמו השפלה, פוט פטיש וכו׳. מרגיש דפוק… מישהו שהיה במקום הזה ויצא ממנו? נמצא בתהליך כזה? או שיש לו טיפ כללי לתת? אולי למצוא בת זוג מפה? שולטת. ואז זה כמו שקע ותקע ניסיתי תקופה ארוכה, לא הצליח |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
masoul • 25 ביולי 2025
feetForLife כתב/ה: masoul כתב/ה: feetForLife כתב/ה: בן 25
ניסיתי טיפול של כמה חודשים שלא באמת שינה משהו מהותי בתחושות ובהתנהלות שלי (אצל פסיכולוגית) אני לא בטוח מה בדיוק הציפייה שלי מהטיפול ואיזה סוג של טיפול/מטפל/ת מתאים לי תראה, אני קצת מזדהה איתך, בגיל 25 גם אותי הנושאים האלו חרפנו לגמרי לגמרי. ולא ידעתי איך לעזור לעצמי. בגיל 25 חווים הכל חזק. טיפול הוא משהו ארוך טווח, והתוצאות מגיעות לאט לאט, לרוב לאט מאד. מצד שני, בטיפול טוב, התוצאות עמוקות. שורשיות. מספר חודשים בטיפול באמת עמוק וטוב לא אמור להפיק תוצאות משמעותיות. זה תהליך ארוך. וכן, יהיה חכם מאד מצידך לדעת מה הציפיה שלך מהטיפול. אם אני לא טועה, טיפול דינאמי אצל פסיכולוגית קלינית מנוסה וותיקה אמור להתאים לך. הדגש בעיני הוא על הפסיכולוגית הכי טובה שהכסף שלך יכול לקנות. זה קריטי. עוד דבר, באופן אישי אני מתרחק ( שלא לומר בורח ) מכל מיני רשימות של פסיכולוגים שהם בדסמ פרנדלי גיי פרנדלי או כל פרנדלי אחר. החשש ( הלכל הפחות חלקית מוצדק ) שלי הוא שהם מונחי אג'נדה, ולא מונחי טיפול וטובת המטופל. מטפלת טובה, פסיכולוגית טובה, לא נרתעת מתכני בדסמ ומזוכיזם, פיזי או רגשי. היא לא צריכה להיות בעדם או נגדם, פרנדלי או אנפרנדלי. זה פשוט עוד צד באישיות שלך, שמצריך טיפול. מה שאני מנסה להבין, זה אם המטרה זה ״להיפטר״ מהיצרים האלה כדי להיכנס לזוגיות מונוגמית בריאה או לחבק אותם. לאחר הרבה מאמץ והרבה ניסיונות, לא מרגיש לי שיש מישהי שאוהבת לשלוט אבל בעיקר במיטה ולא כל הזמן שמתאימה לי. ולכן אולי כדאי לנסות להיפטר מהיצרים האלה… תשמע, אתה מעלה כאן דילמות עמוקות מאד, דילמות אנושיות, בנות אלפי שנים, וגם דילמות בפסיכולוגיה, בערך מאז פרויד ואולי עוד לפני. ולענות על השאלה שלך, ההרת גורל והתהומית ואני לא מגזים כאן. האם להשתנות? למרות שאני לא באמת רוצה, לאבד חלק מעצמי. או להשאר נאמן לעצמי, ויתכן שאפסיד דברים ענקיים והרי גורל בדרך, כמו זוגיות. השאלה שלך נכונה ונהדרת. ונדמה לי שהמקום הטוב ביותר להעלות אותה, ולהסתכל עליה, ועל המשמעויות שלה, היא כורסת הפסיכולוגית. רק שם, רק בחפירה הזו שאתה תעשה בעזרתה, תוכל לדעת מה נכון עבורך, מה הבחירה שלך, ולהיות איתה שלם. אני כמובן יכול לענות על השאלה שלך, אני אוכל לכתוב תשובות יפות ומנומקות להפליא ואפילו בפאתוס מרשים. רק שהתושבות האלו יהיו נכונות לי, וחסרות שייכות אליך ולכן גם חסרות ערך עבורך. השאלה שלך נפלאה. פשוט נפלא. לך לעבוד קשה ולהביא תשובה לשאלה שלך. |
|
|
| feetForLife(נשלט) |
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
masoul כתב/ה: feetForLife כתב/ה: masoul כתב/ה: feetForLife כתב/ה: בן 25
ניסיתי טיפול של כמה חודשים שלא באמת שינה משהו מהותי בתחושות ובהתנהלות שלי (אצל פסיכולוגית) אני לא בטוח מה בדיוק הציפייה שלי מהטיפול ואיזה סוג של טיפול/מטפל/ת מתאים לי תראה, אני קצת מזדהה איתך, בגיל 25 גם אותי הנושאים האלו חרפנו לגמרי לגמרי. ולא ידעתי איך לעזור לעצמי. בגיל 25 חווים הכל חזק. טיפול הוא משהו ארוך טווח, והתוצאות מגיעות לאט לאט, לרוב לאט מאד. מצד שני, בטיפול טוב, התוצאות עמוקות. שורשיות. מספר חודשים בטיפול באמת עמוק וטוב לא אמור להפיק תוצאות משמעותיות. זה תהליך ארוך. וכן, יהיה חכם מאד מצידך לדעת מה הציפיה שלך מהטיפול. אם אני לא טועה, טיפול דינאמי אצל פסיכולוגית קלינית מנוסה וותיקה אמור להתאים לך. הדגש בעיני הוא על הפסיכולוגית הכי טובה שהכסף שלך יכול לקנות. זה קריטי. עוד דבר, באופן אישי אני מתרחק ( שלא לומר בורח ) מכל מיני רשימות של פסיכולוגים שהם בדסמ פרנדלי גיי פרנדלי או כל פרנדלי אחר. החשש ( הלכל הפחות חלקית מוצדק ) שלי הוא שהם מונחי אג'נדה, ולא מונחי טיפול וטובת המטופל. מטפלת טובה, פסיכולוגית טובה, לא נרתעת מתכני בדסמ ומזוכיזם, פיזי או רגשי. היא לא צריכה להיות בעדם או נגדם, פרנדלי או אנפרנדלי. זה פשוט עוד צד באישיות שלך, שמצריך טיפול. מה שאני מנסה להבין, זה אם המטרה זה ״להיפטר״ מהיצרים האלה כדי להיכנס לזוגיות מונוגמית בריאה או לחבק אותם. לאחר הרבה מאמץ והרבה ניסיונות, לא מרגיש לי שיש מישהי שאוהבת לשלוט אבל בעיקר במיטה ולא כל הזמן שמתאימה לי. ולכן אולי כדאי לנסות להיפטר מהיצרים האלה… תשמע, אתה מעלה כאן דילמות עמוקות מאד, דילמות אנושיות, בנות אלפי שנים, וגם דילמות בפסיכולוגיה, בערך מאז פרויד ואולי עוד לפני. ולענות על השאלה שלך, ההרת גורל והתהומית ואני לא מגזים כאן. האם להשתנות? למרות שאני לא באמת רוצה, לאבד חלק מעצמי. או להשאר נאמן לעצמי, ויתכן שאפסיד דברים ענקיים והרי גורל בדרך, כמו זוגיות. השאלה שלך נכונה ונהדרת. ונדמה לי שהמקום הטוב ביותר להעלות אותה, ולהסתכל עליה, ועל המשמעויות שלה, היא כורסת הפסיכולוגית. רק שם, רק בחפירה הזו שאתה תעשה בעזרתה, תוכל לדעת מה נכון עבורך, מה הבחירה שלך, ולהיות איתה שלם. אני כמובן יכול לענות על השאלה שלך, אני אוכל לכתוב תשובות יפות ומנומקות להפליא ואפילו בפאתוס מרשים. רק שהתושבות האלו יהיו נכונות לי, וחסרות שייכות אליך ולכן גם חסרות ערך עבורך. השאלה שלך נפלאה. פשוט נפלא. לך לעבוד קשה ולהביא תשובה לשאלה שלך. תודה רבה. אני מתלבט אם הדבר הנכון הוא לגשת לשולטת שהיא מטפלת מינית עם הכשרה של קורסים וניסיון בטיפול במקרים דומים, או לפסיכולוגית שכנראה לא תכיר את העולמות האלה. הייתי בתהליך של שנה עם פסיכולוגית בטיפול דינמי וזה פחות עזר… אולי כדאי להיות בטיפול עם מישהי שיותר מבינה מאיזה מקום דברים נובעים וכבר עזרה לנשלטים בעבר להבין לעומק את הדברים המורכבים שהעליתי |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
masoul • 25 ביולי 2025
feetForLife כתב/ה: masoul כתב/ה: feetForLife כתב/ה: masoul כתב/ה: feetForLife כתב/ה: בן 25
ניסיתי טיפול של כמה חודשים שלא באמת שינה משהו מהותי בתחושות ובהתנהלות שלי (אצל פסיכולוגית) אני לא בטוח מה בדיוק הציפייה שלי מהטיפול ואיזה סוג של טיפול/מטפל/ת מתאים לי תראה, אני קצת מזדהה איתך, בגיל 25 גם אותי הנושאים האלו חרפנו לגמרי לגמרי. ולא ידעתי איך לעזור לעצמי. בגיל 25 חווים הכל חזק. טיפול הוא משהו ארוך טווח, והתוצאות מגיעות לאט לאט, לרוב לאט מאד. מצד שני, בטיפול טוב, התוצאות עמוקות. שורשיות. מספר חודשים בטיפול באמת עמוק וטוב לא אמור להפיק תוצאות משמעותיות. זה תהליך ארוך. וכן, יהיה חכם מאד מצידך לדעת מה הציפיה שלך מהטיפול. אם אני לא טועה, טיפול דינאמי אצל פסיכולוגית קלינית מנוסה וותיקה אמור להתאים לך. הדגש בעיני הוא על הפסיכולוגית הכי טובה שהכסף שלך יכול לקנות. זה קריטי. עוד דבר, באופן אישי אני מתרחק ( שלא לומר בורח ) מכל מיני רשימות של פסיכולוגים שהם בדסמ פרנדלי גיי פרנדלי או כל פרנדלי אחר. החשש ( הלכל הפחות חלקית מוצדק ) שלי הוא שהם מונחי אג'נדה, ולא מונחי טיפול וטובת המטופל. מטפלת טובה, פסיכולוגית טובה, לא נרתעת מתכני בדסמ ומזוכיזם, פיזי או רגשי. היא לא צריכה להיות בעדם או נגדם, פרנדלי או אנפרנדלי. זה פשוט עוד צד באישיות שלך, שמצריך טיפול. מה שאני מנסה להבין, זה אם המטרה זה ״להיפטר״ מהיצרים האלה כדי להיכנס לזוגיות מונוגמית בריאה או לחבק אותם. לאחר הרבה מאמץ והרבה ניסיונות, לא מרגיש לי שיש מישהי שאוהבת לשלוט אבל בעיקר במיטה ולא כל הזמן שמתאימה לי. ולכן אולי כדאי לנסות להיפטר מהיצרים האלה… תשמע, אתה מעלה כאן דילמות עמוקות מאד, דילמות אנושיות, בנות אלפי שנים, וגם דילמות בפסיכולוגיה, בערך מאז פרויד ואולי עוד לפני. ולענות על השאלה שלך, ההרת גורל והתהומית ואני לא מגזים כאן. האם להשתנות? למרות שאני לא באמת רוצה, לאבד חלק מעצמי. או להשאר נאמן לעצמי, ויתכן שאפסיד דברים ענקיים והרי גורל בדרך, כמו זוגיות. השאלה שלך נכונה ונהדרת. ונדמה לי שהמקום הטוב ביותר להעלות אותה, ולהסתכל עליה, ועל המשמעויות שלה, היא כורסת הפסיכולוגית. רק שם, רק בחפירה הזו שאתה תעשה בעזרתה, תוכל לדעת מה נכון עבורך, מה הבחירה שלך, ולהיות איתה שלם. אני כמובן יכול לענות על השאלה שלך, אני אוכל לכתוב תשובות יפות ומנומקות להפליא ואפילו בפאתוס מרשים. רק שהתושבות האלו יהיו נכונות לי, וחסרות שייכות אליך ולכן גם חסרות ערך עבורך. השאלה שלך נפלאה. פשוט נפלא. לך לעבוד קשה ולהביא תשובה לשאלה שלך. תודה רבה. אני מתלבט אם הדבר הנכון הוא לגשת לשולטת שהיא מטפלת מינית עם הכשרה של קורסים וניסיון בטיפול במקרים דומים, או לפסיכולוגית שכנראה לא תכיר את העולמות האלה. הייתי בתהליך של שנה עם פסיכולוגית בטיפול דינמי וזה פחות עזר… אולי כדאי להיות בטיפול עם מישהי שיותר מבינה מאיזה מקום דברים נובעים וכבר עזרה לנשלטים בעבר להבין לעומק את הדברים המורכבים שהעליתי מה שהפסיכולוגית צריכה להכיר זה את נפש האדם, את המקומות מהם נובעים הצרכים האלו שלך. ותאמין לי. יש מקומות מאד מסוימים שמהם הם נובעים. ופסיכולוגית, זו הכשרתה זה הידע שלה זה העניין שלה ובזה היא עובדת. הבעיה שלך לא מינית. היא נפשית. משהו נפשי גרם לצורך הזה שלך, משהו נפשי מפעיל אותו, משהו נפשי שם את הצורך בעוצמות שבהם אתה חווה אותו. ולכן גם הפתרון הוא נפשי, והנפש היא המחלקה של הפסיכולוגית. שוב מחדד, הביטוי של הבעיה שלך הוא מיני. השורש של הבעיה הוא לא מיני. הוא נפשי. כל זה בהנחה שאכן תחליט שיש בעיה, וגם זה, גם השאלה הזו, היא נפשית. יתכן שהיית אצל המטפלת הלא נכונה לך, יתכן שבאופן כללי היא פחות מוצלחת. או פחות מתאימה. אני לא יודע. זה בהחלט עניין למצוא מטפלת טובה. ממש ממש טובה. זה משהו להשקיע בו זמן ומאמץ. זו דעתי. |
|
|