סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

Ddlg - תהייה...

shiningstar
לפני 6 חודשים • 28 ביולי 2025

Ddlg - תהייה...

shiningstar • 28 ביולי 2025
שרשור ראשון שלי כאן! תהיו עדינים (יחסית...icon_wink.gif...
לפני השאלה חשוב לי לציין שאין כאן שום ביקורת אלא רצון להבין את הפטיש הזה כי אני רואה שהוא מאוד פופולרי...

כשאתן אומרות דאדי על כל גווניו, לא עולה לכם הדמות של אבא שלכן בראש?
בכל פעם שאני רק חושבת על זה, או שומעת את זה, ישר עולה לי אבא שלי בראש, וזה אחד הדברים שמצליחים להוריד לי בשניות😄
גם בפורנו, אם אני שומעת פתאום who's your daddy??
יורד לי כל החשק ופשוט מפסיקה..

איך מתבצע הניתוק הזה? או שהוא לא וזה חלק מהעניין?

אשמח להבין את הצד הפסיכולוגי של זהicon_wink.gif
Seayam
Seayam • 28 ביולי 2025
אני גם תוהה על זה כבר די הרבה זמן.

דינמיקה עם גבר מבוגר יותר, שיהיה המבוגר האחראי, המטפל, הממשמע ועוד כמה דברים, עושה לי את זה.

לא מתחברת למילה דאדי. עד לא מזמן זה גם לא עשה לי טוב, אבל יש תחושות שהופכות קהות ככל שאני מסתובבת בעולם הבדס"ם, לטוב ולרע. אגב, אבוש, אבא ודומיו עוד יותר קשים לי. זה קרוב יותר הביתה ופחות לתרבות פופולרית.

אני מניחה שיש אנשים שהטאבו שבזה עושה להם את זה, ואנשים שמבחינתם המילה כבר נותקה מההקשר המקורי, והיא מסמלת דינמיקה דומה לזו שהזכרתי בהתחלה.

אני לא רואה פורנו, ולא מאמינה שצריך לראות פורנו, אבל בספרות האירוטית שאני קוראת, יש הרבה התייחסויות ל"דאדי" בלי שום קשר ליחסים בתוך המשפחה או אפילו משחק תפקידים כזה. אחרת לא הייתי קוראת את זה. אני חושבת שזה מראה עד כמה המילה הזו נתפסת כיום כתיאור של טיפוס מסוים, או דינמיקה מסויימת, וכמה היא יכולה להיות מנותקת מההקשר המקורי שלה בראש של אנשים.

אצלי זה לא ככה. אני לא יכולה להתנער מהמשמעות המילולית של המילה, וזו משמעות שלא מתאים לי לשלב בדינמיקות אינטימיות.

בכל מקרה, אלו השערות בלבד. מקווה שיענו אנשים שמתחברים לקונספט ויסבירו איך הם תופסים את זה. גם אותי זה מאד מעניין.

(הסתייגות כלובית בנוהל - לא מחפשת דאדי, גם לא כזה שלא קוראים לו דאדי, אני מונוגמית, סגורה, נעולה ותפוסה, תניחו לי.)
Aria-Sחשבון מאומת
Aria-Sחשבון מאומת
Aria-Sחשבון מאומת • 28 ביולי 2025
אענה לך מתוך הזווית שלי, אצלי מדובר במקום רגשי, ילדי שכזה, כשאני שם אני לא מסוגלת להגיד אף כינוי אחר.
אני לא רואה את אבא שלי, אלא מהות שהיא גדולה ומגוננת. בעיני זה עניין של גיל גודל ועטיפה.
    התגובה האהובה בשרשור
Master Bruce​{©}

Re: Ddlg - תהייה...

Master Bruce​{©} • 28 ביולי 2025
shiningstar כתב/ה:
שרשור ראשון שלי כאן! תהיו עדינים (יחסית...icon_wink.gif...
לפני השאלה חשוב לי לציין שאין כאן שום ביקורת אלא רצון להבין את הפטיש הזה כי אני רואה שהוא מאוד פופולרי...

כשאתן אומרות דאדי על כל גווניו, לא עולה לכם הדמות של אבא שלכן בראש?
בכל פעם שאני רק חושבת על זה, או שומעת את זה, ישר עולה לי אבא שלי בראש, וזה אחד הדברים שמצליחים להוריד לי בשניות😄
גם בפורנו, אם אני שומעת פתאום who's your daddy??
יורד לי כל החשק ופשוט מפסיקה..

איך מתבצע הניתוק הזה? או שהוא לא וזה חלק מהעניין?

אשמח להבין את הצד הפסיכולוגי של זהicon_wink.gif

דבר ראשון, יש נשים שלגמרי חרמניות על אבא שלהן וזו עבורן דרך "בטוחה" להגשים את הפנטזיה בלי באמת לעשות גילוי עריות.
דבר שני, יש נשים שמסיבה כלשהי אבא שלהן נעדר מהתמונה (או מילולית, או רגשית) בילדות שלהן, ומבחינתן זה יוצר אפקט של "השלמת החסר".
וכמובן, דבר שלישי, יש כאלו שעצם הטאבו והעובדה שהמחשבה על זה היא "פאקד אפ" זה מה שמדליק אותן.

(כמובן, שיש גם עוד מקרים, אבל נראה לי שאלו הקבוצות העיקריות)

אישית? לא הייתי מרשה לפרטנרית שלי לקרוא לי אבא או דאדי או משהו כזה.
למרות שאם הייתי יוצא עם מישהי צעירה ובעלת מראה צעיר במיוחד אני כן רואה את עצמי שאנחנו מציגים את עצמינו לזרים לאבא ובת רק בשביל לראות את התגובה שלהם חחח
Seayam

Seayam • 28 ביולי 2025
Master Bruce כתב/ה:

דבר ראשון, יש נשים שלגמרי חרמניות על אבא שלהן וזו עבורן דרך "בטוחה" להגשים את הפנטזיה בלי באמת לעשות גילוי עריות.

מאיפה אתה מביא את המידע הזה? יש לך נתונים מספריים שמצדיקים את האמירה "יש נשים" בלי להוסיף אחריה את המילים מעטות/ספורות/בודדות או ייתכן ש/אולי וכולי? זו אמירה מאד בעייתית ובעלת פוטנציאל מסוכן. מקווה שאתה מבין לבד למה.

אין פה כוונה לעשות שיימינג לאישה שמרגישה ככה, כמובן. אבל להציג את זה ככה... זה מאד בעייתי.
Master Bruce​{©}

Master Bruce​{©} • 28 ביולי 2025
Seayam כתב/ה:
Master Bruce כתב/ה:

מאיפה אתה מביא את המידע הזה? יש לך נתונים מספריים שמצדיקים את האמירה "יש נשים" בלי להוסיף אחריה את המילים מעטות/ספורות/בודדות או ייתכן ש/אולי וכולי? זו אמירה מאד בעייתית ובעלת פוטנציאל מסוכן. מקווה שאתה מבין לבד למה.

אין פה כוונה לעשות שיימינג לאישה שמרגישה ככה, כמובן. אבל להציג את זה ככה... זה מאד בעייתי.

הכרתי כמה נשים שדיברו איתי על זה בצורה גלויה.
מה הסטטיסטיקה? אין לי שמץ של מושג, ואני לא טוען לדעת.
Solar Dragon
Solar Dragon • 28 ביולי 2025
כל פטיש באשר הוא בא להציג לנו איזשהו דיסוננס פסיכולוגי בנפש שלנו שמתבטא בצורה מינית. להיתקע אך ורק במין ובפנטזיה, זה להחמיץ את העיקר - ריפוי הנפש.
Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
עבור השולט הראשי שלי ולי זה משהו מאוד תמים וטהור
יש טאבו מוחלט על מיניות בהספקט הזה ובעיקר יצירת חוויות מתקנות החיוביות עבור החלקים הקטנים שלי
(רכיבה בקרוסלה, ארקייד, סיפור לפני שינה, משחקים ועוד)
לחיי החיים
לחיי החיים • 28 ביולי 2025
חח בדיוק כתבתי...
הרבה דברים מקבלים משמעות אחרת.
יש לי ילדות וכשאני קורא לסאבית ילדה טובה. אין לי שום עניין עם זה.
יש רק מה שיש ביננו.
והשפה ממילא צריכה להיבנות לשפה יחודית. זה חלק מהקסם.
המשמעויות ממציאות לעצמן כבר מילים משלהן במקרה הצורך.
סווריןן
לפני 6 חודשים • 29 ביולי 2025
סווריןן • 29 ביולי 2025
לדעתי, 'דאדי' צריך להיות חלק ממשחק שליטה הורי - כלומר, הנשלטת מחפשת שליטה מגוננת, אוהבת, עוטפת, אבל כזו שגם מעמידה גבולות, מענישה, ומגמדת ונוטלת ממך קול בוגר וזהות בוגרת. פחות משנה השימוש במילה, ויותר תסריטים של ריצוי וקבלת רשות. נראה לי שזה סימטרי לפמדום 'אימהי' - צרופים כמו 'אתה טוב' 'אתה ילד טוב' 'אתה כל כך משתדל עבורי' וכאלה... בשני המקרים, לא חובה להשתמש במילה 'דאדי'/'אבוש'/'אמא' וכיוב'. המילים הללו מסוגלות להעצים אבל גם להפיל - כי ניגשים כאן לתאטרון קדום של קבלה מותנית, השתדלות, התעלמות... שימי לב, למשל, שבפנטזיות הללו אין רצון ש'דאדי' יתלבש או ידבר כמו האב המקורי...