צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

הכלוב

itchyqouteg​(שולט)
לפני 6 חודשים • 29 ביולי 2025

הכלוב

itchyqouteg​(שולט) • 29 ביולי 2025
בלי לנסות לעשות גייטקיפינג, או לשפוט אנשים שהם לא מספיק בדסמים/וואט אבר
עוד מישהו'ס מרגישים קצת שאין הרבה קשר בין חלק מיושבי האתר הזה לבדסמ? כאילו אני מפרגן לכל אחד באיזה סטיות שיש לו וגם הבלוג שלי לא קשור בשיט לנושא, אבל כאילו קצת מרגיש לי כמו קהילה סגורה ולא בהכרח קהילה סגורה בדסמית

כמובן שאני לא מצפה או רוצה שיעשו לגבי זה משהו, סתם מעלה את זה לדיון
Dark-Hunter​(שולט)
Dark-Hunter​(שולט) • 29 ביולי 2025
זו גם התחושה שלי ממה שקורה כאן בשנים האחרונות
snorkaa​(שולטת)
snorkaa​(שולטת) • 29 ביולי 2025
אני חושבת שהרוב מחפשים סקס!
( אולי זו הבעיה).....
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 29 ביולי 2025
snorkaa כתב/ה:
( אולי זו הבעיה).....

אני חושבת שעיקר הטענה היא שאנשים לא כותבים רק בדסמ ופנטזיות, אלא שומו שמים גם על החיים עצמם.
shiningstar
shiningstar • 29 ביולי 2025
בעיניי האתר הזה גם מהווה סוג של כניסה לעולם, וסקרנות לגביו.
לא כל אחד יודע שהוא בדיסמי, אבל הוא מבין שיש לו נטיות שהוא רוצה לחקור. הוא נכנס לכאן כי הוא מתעניין, רוצה לדעת עוד ולחקור. אולי בהמשך יבין שזה לא עבורו, או שכן ויעמיק וישחרר את עצמו יותר.

עם השנים יש גם סוג של יותר "פתיחות מינית", פעם לחקור מיניות היה שמור ל"אמיצים", היום זה נהיה בייסיק. והגיוני שירצו ללמוד ולדעת עוד...

הבעיה שלי עם הרבה אנשים באתר הזה שהם חושבים שזו פלטפורמה למציאת סקס בקלות. "אה יש לך פטיש? את בקטע של בדסמ? את בטוח חרמנית! בוא נפגש!"
ולכן להכיר דרך כאן נראה לי מאוד נדיר...
מדען גרעין
מדען גרעין • 29 ביולי 2025
snorkaa כתב/ה:
( אולי זו הבעיה).....

ומה בדיוק הבעיה בלחפש סקס?

מעילעול בבלוג שלך את לרוב מחפשת מדביקי טפטים וכל מיני תיקונים בבית ואני שואל את עצמי, מה לעזאזל לזה ולבדסמ???

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי יול' 29, 2025 5:09 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 29 ביולי 2025
נכון!!! איפה המלכות האמתיות שהיו מזמינות אנשים לסשן כאן ועכשיו?!?!
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 29 ביולי 2025
זה המצב בכלוב וגם בפטלייף בשנים האחרונות, הרבה פוסטים הם פוסטים שבכיף היה ניתן לפרסם גם ברשת חברתית ונילית ואף אחד לא היה שם לב.

אני חושבת שזאת תוצאה של תהליך הנרמול החברתי שהבדס"מ המייניסטרמי עבר.
זה כבר לא עוד משהו מתחרתי אלא אפילו הפך להיות פופולרי, מוזכר במדיה הונילית כבדרך אגב, אפילו ממלא אולם קולנוע ("50 גוונים" למשל).
אף חילוני ממוצע לא נחרד לשמוע שמישהו אוהב קשירות או ספנקינג, או אפילו לקרוא למישהו "דאדי".
זה אפילו הפך לגימיק, משהו משעשע. לא משהו שחושבים שדורש אשפוז.

כשזה הופך נורמלי בעולם הונילי, זה מביא לכאן את העולם ונילי שפעם היה נשאר בחוץ.
כשזאת לא סטייה של אנשים חריגים אלא משהו שעושים ביומיום אנשים רגילים, מתעסקים פה גם בנושאי היומיום הרגילים.

במרחבים של קינקים פחות פופולריים שלא עברו נרמול זהה, אתה פחות תראה "מתכוני עוף לשבת" והתעסקויות בענייני היומיום הרגילים.
אתה מתאר לעצמך למשל פורום של סקאט שמתנהל ככה?
שם אנשים בהלם שבכלל מצאו מישהו זהה להם אז מתעסקים בלהתלהב מהפטיש שלהם ביחד, כל היתר לא מעניין.
מה אכפת להם עכשיו ממתכונים ולספר על היום שלהם בעבודה, אלו עיסוקים של אנשים "נורמלים", לא כמוהם. בתחושתם האישית, כמובן.

שהרי בכל מקום בו ידברו על הקינק שלהם יחשבו שהם "משוגעים" ולא באופן המגניב והרפתקני של המילה, כמו שקורה לבדס"מיים מיינסטרימים.
הם לא יכנסו לאינסטגרם ויקראו על מישהי שמכריזה בפומבי ובפנים גלויות שמוכרת תוכן של הפטיש שלהם, כמו על אלו שמוכרות תמונות כפות רגליים.

עוד יש להם מלא שאלות שטרם נשאלו, דיונים שטרם נפתחו כשאין יותר מדי פופלריות למרחבים שלהם.
בכלוב כל הדיונים כבר חוזרים על עצמם ואחרי שנים של דשדוש כבר אין מה לחדש.
שום דבר כבר לא מפתיע, כולם מכירים את כל הדעות הרווחות.
רוב השרשורים בפורום כאן ממשיכים להיפתח רק כי אנשים מתעצלים לעשות חיפוש על שאלה זהה שנפתח בדיוק לפני שבוע, הם היו מגלים שכבר אלף פעמים ניתן מענה על איך מוצאים שולטת, כמה זמן מותר להיות עם כלובון, והאם בדס"מ נובע מטראומה או שאין קשר.

מי שהקינק שלו לא מנורמל ופופולרי, באמת לא יודע את כל אלו. יש לו אינטרס לדון בכל אלו בנוגע לקינק שלו, ולהקדיש לזה את מלוא תשומת הלב ולא לכל המסביב.

ואני לא חושבת שזה בהכרח משהו רע. זה פשוט מה שקורה כשהבדס"מ המיינסטרמי הפך להיות משהו שגרתי, אנשים מתעסקים בעניינים השגרתיים של החיים גם כאן.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי יול' 29, 2025 5:26 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
    התגובה האהובה בשרשור