בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

רעיונות לשליטה

מלכה שולטת מתחילה
לפני 5 חודשים • 6 באוג׳ 2025

רעיונות לשליטה

מלכה שולטת מתחילה • 6 באוג׳ 2025
שלום , אני שולטת מתחילה
אני שולטת בנשלט שלי דרך צ׳אט ללא פגישות
יש לכם רעיונות למה אני יכולה לגרום לו לעשות?
masoul

Re: רעיונות לשליטה

masoul • 6 באוג׳ 2025
מלכה שולטת מתחילה כתב/ה:

מה את רוצה לגרום לו לעשות?
unknownme

Re: רעיונות לשליטה

unknownme • 6 באוג׳ 2025
מלכה שולטת מתחילה כתב/ה:
שלום , אני שולטת מתחילה
אני שולטת בנשלט שלי דרך צ׳אט ללא פגישות

הכל.
החל מזה שיחדיר לעצמו פלאג, הצלפות לעצמו, נעילה בכלובון, כל מה שעושים בסשן רק שיעשה לעצמו לפי ההוראות שלך כולל תמונות או וידאו
Curious B
Curious B • 6 באוג׳ 2025
ממני פעם ביקשו להסתובב עם משהו בתחתונים כל היום. זה נחמד כי זה גם מתחכך באזורים רגישים ואז הוא חושב עלייך כל פעם שזה קורה.
אפשר גם ללכת יותר רחוק ולהגיד לו להיות עם משהו בתוכו כל היום. השאלה היא מה הגבולות של שניכם וזה
וגם מה עושה לכם את זה, אולי מה שאמרתי בעינייך משעמם.
תני דרור לדימיון
Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
יש כל כך הרבה דברים שאפשר לעשות בשליטה וירטואלית
נתנו כאן כמה רעיונות מעולים
אני כן מסכימה עם קיוריוס - זה תלוי בגבולות של שניכם וגם במה שעושה לכם את זה
כן חשוב בעיניי, גם במקרה כזה, לקבוע מילת ביטחון כלשהי שתוכלו לכתוב אותה בהתכתבות בינכם
shirazbar​(שולטת)
shirazbar​(שולטת) • 6 באוג׳ 2025
תלוי מה את אוהבת, מה מגרה אותך מה עושה לך טוב. כאב, מיניות, השפלה אולי שילוב.
תעצמי עיניים נסי לדמיין. תדרשי שיפעיל מצלמה ותתני לו הנחיות, באיזו תנוחה בא לך שהוא יהיה, מה ילבש ויכין לכבודך מראש, אולי תרצי לאמן אותו לעשות תרגילים עבורך, אם לא בגבולות לתלות משהו על האשכים, למצוץ דילדו, להניח אטבים בכל מיני מקומות. פשוט תהני ובעיקר מה מניע אותך לשלוט. אל תשכחי לשבח אותו ואפילו לתת ציונים ויעדים להמשך.
רק אומרת שזה משעמם ומתשיהו רוצים להתקדם לדבר האמיתי.
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 6 באוג׳ 2025
לצלם כל שעה תמונה של החזה שבה רשום שהוא הרכוש שלך
צעצועים בשליטה מרחוק
יש כל מיני אתרים שמכריחים את הנשלט לכתוב משהו מאוד פעמים ואי אפשר לרמות
לשלוח אותו למשימות שונות במהלך היום עם דד ליין שכולל תיעוד, למשל יש לך רבע שעה לקום מעכשיו, ללכת לשירותים לגמור ולתעד את עצמך בולע את הזרע.
אם הנשלט מתקשה להיות זמין, שליחה של תמונות שיהנה לראות אבל התנאי הוא שאת מוחקת אותן אחרי דקה שתיים במידה והוא לא ראה אות

להחליט על תנוחות או משימות מסויימות לאוננות למשל להרשות לו לגמור רק בחיכוך בחפץ במסגרת זמן מסויימת

אני גם אומרת לו שהוא חייב תוך ארבע שעות לבצע את המשימה, אחרת הוא לא רשאי לבצע אותה. ואני מוחקת כל מה שהוא שולח אחרי מבלי לראות

לבישת פריט סודי מתחת לבגדים

כתיבת מנטרה

לאסור עליו לעשות משהו יומיומי

שישלח פירוט של המעשים שלו לאורך היום כולל מחשבות ותחושות לגבייך
    התגובה האהובה בשרשור
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 6 באוג׳ 2025
משהו שאני אוהבת:
שיצליף בעצמו ואת נותנת לו הוראות מה ואיך
שילקק את הרצפה ויגיד לך תודה שאת נותנת לו להיות תחתייך ולהרגיש את השליטה שלך
Kitty frank
Kitty frank • 6 באוג׳ 2025
עלי ממש עובד עניינים שבועיים. זה מספיק זמן כדי שזה יחלחל לחיים עצמם, אבל לא ''הוראת קבע'' שתכלס הרבה פעמים בוירטואלי לא מחזיק את המתח המיני.
נגיד שבוע של לגמור רק בX, או לשלוח סוג מסויים של תמונה X פעמים ביום. כשזה משהו של כמה פעמים ביום, כנשלטת אני מתחילה לארגן ולחשוב סביב זה את הלו''ז שלי וזה נותן איזה תוקף של נוכחות לקשר בחיים שלי. לא יודעת אם זה מתאים לכולם.

עניין השבוע נוח גם כי הוא יכול להתכוונן בהתאם לחיים. שבוע שאת יודעת שהוא עמוס בו, או את ולכן פחות קשובה, יכול להיות קליל בהוראות או בכלל בלי. ואז, כשזה מרגיש ששניכם יחסית ביציב ובטוח בשאר החיים שלכם, אפשר לתת ''רוטינה'' יותר תובענית.

בתור אחת שמקבלת הוראות, יש לי נטייה להיצמד למפרט טכני של דברים ולכן לא להצליח להינות מהם. אם למשל אני אקבל הוראה נורא מדוייקת, אני אתאבסס על איך לממש את הכל לפרטי פרטים. התשוקה תיעלם לנוכח המשימה כשאין שם גוף חי להזכיר לי שזה גם סקסי, אני הרי לבד עם עצמי בסופו של דבר, מול איזה מסך. כשאני מקבלת הוראות עם פחות פירוט אני נהיית יצירתית יותר וחופשיה ונהנית. למשל תגמרי בצורה מסויימת וספרי לי על זה איך שבא לך. ואז אם בא לי לצלם אני אצלם, אם בא לי לכתוב או להקליט או מה שזורם זה מאוד מקל עלי. כנראה שלא כולנו ככה, אבל יש לי הרגשה שלא מעט.

הדברים שכן נשארו ברוטינה הקבועה הגיעו ממני ולא כהוראה. אני חושבת שאלו הכי מתוקים.
variation​(נשלט)
variation​(נשלט) • 6 באוג׳ 2025
תלוי מה את והוא אוהבים

שאלת על רעיונות, אני יודע שעבורי היה מושך להינעל בכלובון, הצלפות, שליטת על האורגזמות, לכתוב בטוש על חלק בגוף מוסתר דברים שתרצי, משחקים אנאלים, השפלות בצאט

אבל בעיקר אם כבר אתם במערכת יחסים כזו וזה לא משהו חד פעמי הרעיון הכי מוצלח זה באמת להעביר בצורה אמיתית את הקשר, שיכבד אותך מהלב ולא מהחרמנות, תנסו אולי לעבוד על "חינוך"? אני אפילו לא יודע אם זה ההגדרה לזה, פשוט לעבוד על הקשר עצמו, אפשר להגיד על ההיררכיה