ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

איפה הכי טוב להכיר ומה אתן חושבות על פאמדומים ?

קולר לצווארי
לפני 5 חודשים • 9 באוג׳ 2025

איפה הכי טוב להכיר ומה אתן חושבות על פאמדומים ?

קולר לצווארי • 9 באוג׳ 2025
אז יש לי שאלה , אני אישית מאוד חדש באתר הזה ובכללי בעולם הזה מצד אחד , מהצד השני , אני יודע מאוד מה אני רוצה ומחפש , מאוד בשל לזה מבחינה נפשית , זמן והשקעה שאני יכול לתת .עכשיו אני מודע … אני נראה סבבה לגמרי אני מתאמן , בעולם הרגיל אין לי בעיה של להכיר נשים , אני אינטיליגנט הגיל שלי 24 (שזה צעיר מאוד בקהילה הזאת מה שעוד יותר מקשה ) אבל אין דבר שאני יותר שונא (שאגב אני בטוח שגם שולטות )
מכל הדבר הזה של להכיר כאן בכלוב , כאילו בואו , אין כאן תמונות קשה להבין מי הבן אדם שעומד מאחורי הפרופיל , ויצא לי לשוחח עם כמה שולטות בעבר שעל פניו זה היה נשמע שהן בדיוק הכיוון שלי אבל הייתה בעיה של מרחק מאוד גדול , או של גיל, או מראה .
וכול זה אחרי שהשקעתי ממש בהודעות שרשמתי קראתי את הבלוג שלהן כדי באמת להבין שיש מכנה משותף פחות או יותר , וכו וכו ..
ואז הן לא עונות ומהסיבה המאוד פשוטה שהן מקבלות איזה 20 הודעות ביום (לפחות כן .. יש כאלו ששמעתי שיותר )
ובאמת שזה לא היה אפשרי לשוחח נורמלי עד שממש עברנו לטלגרם וזה היה בכלל בפוקס שהן ראו את ההודעה שלי כי אין להן כוח לעקוב אחרי זה .. ובצדק מה הן תיבת דואר 🙈?
לכן אני חשבתי שבשביל להכיר שולטת , הכי טוב זה לדבר פנים אל פנים לראות להכיר את הבן אדם … השאלה איך ואיפה אני יכול לעשות את זה … נגיד במאנצ׳ים (ותקנו אותי עם אני טועה ) אני פשוט רואה שהרוב גברים ברשימה , ומה אם מישהי מצאת חן בעיניי איך אדע אם היא שולטת או נשלטת , זה לא נעים 🙈
לכן חשבתי על פאמדומים כמו נגיד אורדורה… עכשיו השאלה היא מה …. אפשר בכלל להכיר בפאמדומים לא כולם באים זוגות ?
קיצר אני מאמין שאני בסוף אמצא את המקום הנכון בשביל הסגנון שאני מחפש .
אבל רציתי לשמוע את דעתכם/ן בנושא הזה , כיאלו באמת מה כדאי לי לעשות .
אני פשוט נורא חדש ונורא מבולבל .
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 9 באוג׳ 2025
בלוגים, לפעמים קצת בצ'אט אם אתה בסגנון של דברים כאלה, מאנצ'ים. אפילו קבוצות פייסבוק מסויימות.

מסיבות פליי, סטייל פמדום, אכן הרבה פחות מתאימות להכרויות.
קולר לצווארי
קולר לצווארי • 9 באוג׳ 2025
Master Bruce כתב/ה:
בלוגים, לפעמים קצת בצ'אט אם אתה בסגנון של דברים כאלה, מאנצ'ים. אפילו קבוצות פייסבוק מסויימות.

מסיבות פליי, סטייל פמדום, אכן הרבה פחות מתאימות להכרויות.

ואיזה מאנצ׳ הייתה ממליץ ?
קבוצות בפייסבוק וואלה באמת ? איזה ?
אני פשוט מעדיף יותר ממש להכיר את הבן אדם פנים מול פנים .
ככה אני בחיים האמיתיים כול פעם שרציתי להכיר מישהי בחיים לא היה לי טינדר או משהו כזה פשוט הייתי מתחיל איתה .
Vampiress V​(אג׳נדר שולטת)חשבון מאומת
Vampiress V​(אג׳נדר שולטת)חשבון מאומת • 9 באוג׳ 2025
(sorry for the English)
But the place is most definitely munches!
It's social, it's vanilla, it's fun, people are open to talking to newbies and mostly everyone, and it's perfectly ok to ask someone what their role is, as long as you're polite about it.
Also some munches have a coding for roles as bracelets or name tag colors.
In candy's picnic, there's an intro round where people tell what their role is if they want to.

I might be new to the local scene but I've been in kink for a nice while, and I met most of my partners in munches. Nowadays, I only meet new people from this site and FetLife at munches too, as a safety measure.
I know safety might not be your main priority, but as someone new in the community, I can't not mention it. It's a great filter and a good way to learn who to ask for vetoing.

If you're in tlv, next Monday is the table munch (ha shuljan).

Best of luck!
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 9 באוג׳ 2025
א. מאנצ'ים - אפשר לשאול בעדינות למה הבחורה נמשכת בבדסמ, כדאי אחרי שיחה קלילה ולא כשאלה ראשונה ולשאול אם היא רוצה לשתף במידע או לא - כך שהבחירה נשארת שלה.
ב. יש שני פמדומים - בשניהם צריך להתגבר על הבושה ולפנות לאנשים כדי להכיר, בגלל המבנה של הדאגנן יותר קל *לי* להכיר חדשים בקימברלי, אבל זה האופי שלי, ויש כאלה שיותר קל להם להכיר באורדורה.
בכל מקרה, מדובר במסיבות וההכרות שם מוגבלת יותר מהמון בחינות וסיבות.
זוגות או לא - זה כל אחת בפני עצמה, זה שהיא עם נשלט לא אומר שהוא הבן זוג שלה.
ומנגד - ייתכן ויש לה כבר בן זוג שלא הגיע למסיבה משלל סיבות, או שהגיעו יחד ולא משחקים יחד.

ג. נכון, זה לא אתר הכרויות, בטח לא עם תמונות, אלא עם תוכן, יש פה יתרון מובהק לאנשי התוכן.

ד. קבוצות פייסבוק - יש שם שולטות, לא הרבה.

ה. אין הרבה שולטות, בטח שלא צעירות - זה פשוט הנתונים. (או במילים אחרות - אכלת אותה, אבל אם אתה לא רואה את עצמך מאושר בקשר ונילי - אין כ"כ ברירה אחרת לצערך)

ו. הצ'ט - כאוס, אבל שם אפשר לנהל שיחה יותר קולחת מאשר ההודעות האדומות, מנגד - המידע לא נשמר.
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)חשבון מאומת
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)חשבון מאומת • 9 באוג׳ 2025
מצטרפת להמלצה על מאנצ'ים.
ברובם יש סבב היכרות קצר וכל אחד מציג את עצמו, אם מקשיבים מגלים דברים שחוסכים שאלות.
בהצלחה.

* נא לא לפנות אלי בפרטי בנושא. כל מה שאני יודעת כבר כתבתי כאן:
https://thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=84&postid=1629728
    התגובה האהובה בשרשור
קולר לצווארי
לפני 5 חודשים • 12 באוג׳ 2025
קולר לצווארי • 12 באוג׳ 2025
StreetCat כתב/ה:
א. מאנצ'ים - אפשר לשאול בעדינות למה הבחורה נמשכת בבדסמ, כדאי אחרי שיחה קלילה ולא כשאלה ראשונה ולשאול אם היא רוצה לשתף במידע או לא - כך שהבחירה נשארת שלה.
ב. יש שני פמדומים - בשניהם צריך להתגבר על הבושה ולפנות לאנשים כדי להכיר, בגלל המבנה של הדאגנן יותר קל *לי* להכיר חדשים בקימברלי, אבל זה האופי שלי, ויש כאלה שיותר קל להם להכיר באורדורה.
בכל מקרה, מדובר במסיבות וההכרות שם מוגבלת יותר מהמון בחינות וסיבות.
זוגות או לא - זה כל אחת בפני עצמה, זה שהיא עם נשלט לא אומר שהוא הבן זוג שלה.
ומנגד - ייתכן ויש לה כבר בן זוג שלא הגיע למסיבה משלל סיבות, או שהגיעו יחד ולא משחקים יחד.

ג. נכון, זה לא אתר הכרויות, בטח לא עם תמונות, אלא עם תוכן, יש פה יתרון מובהק לאנשי התוכן.

ד. קבוצות פייסבוק - יש שם שולטות, לא הרבה.

ה. אין הרבה שולטות, בטח שלא צעירות - זה פשוט הנתונים. (או במילים אחרות - אכלת אותה, אבל אם אתה לא רואה את עצמך מאושר בקשר ונילי - אין כ"כ ברירה אחרת לצערך)

ו. הצ'ט - כאוס, אבל שם אפשר לנהל שיחה יותר קולחת מאשר ההודעות האדומות, מנגד - המידע לא נשמר.

היי ממש תודה רבה אני קראתי , הבנתי כמה דברים לא הבנתי לפני , אני חושב שבהחלט מאנצ׳ים זה הכיוון הכי טוב .. לפני מה שהבנתי עד עכשיו , ומעניין אותי מה שאמרת לגבי הפאמדום למה את חושבת שזה לא הכי אידיאלי ?
לפני 5 חודשים • 12 באוג׳ 2025
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 12 באוג׳ 2025
קולר לצווארי כתב/ה:

היי ממש תודה רבה אני קראתי , הבנתי כמה דברים לא הבנתי לפני , אני חושב שבהחלט מאנצ׳ים זה הכיוון הכי טוב .. לפני מה שהבנתי עד עכשיו , ומעניין אותי מה שאמרת לגבי הפאמדום למה את חושבת שזה לא הכי אידיאלי ?

א. ווליום של מוזיקה - מקשה בד"כ על הכרויות כי פשוט לא שומעים כלום.
ב. סשנים - בפמדומים יש המון סשנים בכל פינה, ומי שמגיעה לסשנים לא תמיד פנויה להכיר או לדבר עם אנשים חדשים.
ג. אין טלפונים - אז אי אפשר פשוט להחליף מספר, זה גם הרבה פחות מקובל לעומת מסיבות וניליות.
ד. לא כל מי ששם פתוח להכרות והמון מגיעות כבר עם פליי פרטנר אחד או יותר - לעומת מאנצ'ים ששם יש יותר פתיחות לקשרים חברתיים,זוגיים וכו'