|
|
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
איך מוצאים קשר כשישלך שולט?
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
אני וזה(נשלטת) • 11 באוג׳ 2025
אז אני אמונוגמית וישלי שולט. ואני מאוד מתקשה למצוא מערכת יחסים במקביל לזה.
אני מחפשת מערכת יחסים ראשית, זוגית, והעניין הוא שכולם באפליקציות ובחיים האמיתיים מונוגמיים ואני לא ככ מוצאת אנשים אמונוגמיים להתחיל איתם או שיתחילו איתי, והעניין שישלי שולט הוא דיל ברייקר בשביל אנשים מונוגמיים. אני תוהה אם מישהו.י נתקל.ה בבעיה הזו, ברצון למצוא קשר במקביל לקשר שליטה, ואיך מצאתם אנשים שיקבלו את קשר השליטה שלכם. תודה 🤗 |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
חתולה חמודה(נשלטת){משוייכת} • 11 באוג׳ 2025
בלתי אפשרי בלי להיות דיסקרטים.
או פשוט למצא מערכת יחסים שתהיה גם בדסמית |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
סנטוריון • 11 באוג׳ 2025
אין פלטפורמות במיוחד לאנשים פוליאמוריים\א-מונוגמיים?
|
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
אני וזה(נשלטת) • 11 באוג׳ 2025
סנטוריון כתב/ה: אין פלטפורמות במיוחד לאנשים פוליאמוריים\א-מונוגמיים?
אני לא מכירה.. עכשיו בתגובות לפורום מישהו המליץ לי על איזו פלטפורמה, נראה אם ייצא משם משהו |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
teller • 11 באוג׳ 2025
בתור א מונוגמי שיש לו קשרי שליטה ומחפש זוגיות אני יכול להבין את הקושי
אני לא חושב שיש תשובת בית ספר זה הרי לא דיון של "אפשר למצוא" או "אי אפשר למצוא" זה איזון מורכב של איפה מחפשים, על מדברים ומתי, איך מתקשרים את זה וכ'ו. אצלי בדיוק יש ניצן של קשר זוגי שמתחיל לצד זה שיש לי מערכות שליטה, זה הצליח להתחיל רק כי חיפשתי בפלטפורמות שקיימות לזה (אצלי אישית FEELD) אבל זה לוקח זמן... ודבר אחרון, בהנחה שאת א מונוגמית היררכית ואת מחפשת קשר ראשי שזה מה שציינת, אני חושב שצריך להכיר בזה שמה שאנחנו עושים מצמצם משמעותית את הפוטנציאל, וכל הזמן צריך להעריך האם הקשר שיש לנו כרגע (שלא מוגדר בראש שלנו כראשי) שווה את הצמצום חיפוש. אני הייתי עם שולטת מדהימה במשך שנה ובשלב מסוים הבנתי שהחיפוש אחר הקשר הראשי שלי יותר חשוב, ונפרדנו בכאב ואהבה גדולה. מלא הצלחה |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
הוא(שולט) • 11 באוג׳ 2025
יש מספר קבוצות פייס סביב א מונו ממש כמו כלוף עם ארועים והכרויות כולל תככים ורכילויות
חלקם גם כלובנים |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
The Evil Smurfette • 11 באוג׳ 2025
דברי איתי בפרטי. אנסה לכוון אותך. יש עוד דרכים חוץ מפליד.
אבל קחי בחשבון שמה שיש לי להציע, זה לא דיסקרטי. זה חשוף בזה שאת א מונוגמית או פולי. ❤️ |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 11 באוג׳ 2025
אז ככה,
בתור נשלטת עם שולט ראשי (בעלי) שהיא גם פוליאמורית והיתה כבר בקשרים משניים מקבילים (כולל שולט משני): 1. יש את האתר הזה לא.נשים פולי: https://www.polydate.co.il/ לא סגורה אם כיום הוא בתשלום או לא, הרבה זמן לא הייתי שם אבל הוא עדיין קיים 2. יש מלא מלא מלא קבוצות פייסבוק טובות - כולל קבוצות פייסבוק לא-מונוגמיים בדס"מים 3. אפשר להכיר גם במאנצ'ים (יש את המאנץ' של המכשפות שלפעמים מתאים לפוליאומרים בדס"מים) 4. יצא לי לחוות דייטים נחמדים באוקייקיופיד (שאפשר להגדיר שם את נושא הא-מונוגמיה) נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני אוג' 11, 2025 5:59 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 11 באוג׳ 2025
חתולה חמודה כתב/ה: בלתי אפשרי בלי להיות דיסקרטים.
או פשוט למצא מערכת יחסים שתהיה גם בדסמית אז שתדעי שבתור אחת שכבר היתה במספר מערכות יחסים כאלו - את טועה |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
The Evil Smurfette • 11 באוג׳ 2025
Luna Oscura כתב/ה: אז ככה,
בתור נשלטת עם שולט ראשי (בעלי) שהיא גם פוליאמורית והיתה כבר בקשרים משניים מקבילים (כולל שולט משני): 1. יש את האתר הזה לא.נשים פולי: https://www.polydate.co.il/ לא סגורה אם כיום הוא בתשלום או לא, הרבה זמן לא הייתי שם אבל הוא עדיין קיים 2. יש מלא מלא מלא קבוצות פייסבוק טובות - כולל קבוצות פייסבוק לא-מונוגמיים 3. אפשר להכיר גם במאנצ'ים (יש את המאנץ' של המכשפות שלפעמים מתאים לפוליאומרים בדס"מים) 4. יצא לי לחוות דייטים נחמדים באוקייקיופיד (שאפשר להגדיר שם את נושא הא-מונוגמיה) עזבי, אין בי צורך יותר. לונה לקחה על עצמה את האחריות🤣🤣🤣🤣 |
|
|