|
|
לפני 5 חודשים •
12 באוג׳ 2025
עצות על איך לא להיות די מטרידים בהודעה ראשונה
לפני 5 חודשים •
12 באוג׳ 2025
Sunna סאנה(שולטת) • 12 באוג׳ 2025
אז כתבתי את ההודעה הזאת לסאב חדש שפנה אלי, ואז השקעתי בה ממש כי אני חייבת ללמוד ונמנעת מזה, ואז חשבתי שזה תכלס יכול להיות שרשור די טוב אם לא יהיה ציני.
אז אממ, דומיות-ים נוספות שרוצות לייעץ על מה כן ומה לא לכלול בהודעה ראשונה למישהי שרוצה להכיר (לא מדברת עכשיו על בפרופיל עצמו של מי שפונה, אלא רק בהודעה) מוזמנות להצטרף: מה שאני כתבתי- קודם כל, ממליצה לך לא לתאר תיאורים מיניים בהודעה ראשונה. זה מרתיע וגורם לאי נוחות וחווית החפצה. כמו כן, יגידו לך אנשים שונים דברים שונים על זה, אבל עדיף לך לצאת מנקודת הנחה שדומיות כאן מעדיפות שלא תקרא להן "המלכה" או "השולטת", אלא פשוט בכינוי. מדוע? כי לא הסכמנו לזה. זה אתה שבוחר להיכנס לדינמיקה בדסמית איתי בכך שאתה קורא לי ככה, בלי שאני הסכמתי, וכמו שאפשר להבין, זה לא נעים ולא מרגיש לי באמת "מלא כבוד" או "אכפתי". אני נותנת לך את העצות האלו כרגע כי אתה חדש, ומאוד בקלות אתה יכול לא להבין מה לעשות כאן ופשוט קצת להרוס לעצמך. זו לא קהילה רק להיכרויות. זו פשוט קהילה. אנשים כאן כותבים על עצמם ועל החיים שלהם בתוך בדסם. כשמישהו אקראי כותב לי שהוא רוצה שאני אזיין אותו זה לא נחווה לי כמחמיא, זה נחווה לי כמצב בו הוא לא קרא את הפרופיל שלי ולא היה לו מספיק אכפת לכתוב לי הודעה אישית. אם היית עושה את זה אגב, היית רואה שכתוב לי בפרופיל לא לתאר דברים מיניים בהודעות אלי. לקרוא את הפרופיל זו השקעה של מקסימום שלוש דקות, אבל זה עושה הבדל גדול. במקרה של ההודעה שלך אלי למשל, אני הרגשתי תסכול מיד כי אפשר לראות שזו הודעה של העתק הדבק. אל תכתוב רק על מה שאתה רוצה, ואל תכתוב רק על עצמך. תתעניין בדומית הספציפית. אני יודעת שכרגע אתה פשוט רעב לקשר שליטה כלשהו, אבל תפסת מרובה לא תפסת. אם אתה תהיה נעים, סקרן, ותטרח לקרוא גם את הפרופיל (באופן מלא, לא להעיף מבט) וגם את הבלוג של מי שיש לה בלוג, זה ממש יעזור לך, כי כולנו רוצים ורוצות להרגיש שרואים אותנו. כמו כן, אמנם בטעות, אבל זה ממש מאוס כשסאבים שרק מדברים על עצמם אבל אומרים דברים כמו "אני רוצה שהיא תעצב אותי כמו שהיא רוצה" אז חושבים שבעצם כן אכפת להם מהדומית. רמז לעתיד: אם המשפט שלך מתחיל ב"אני רוצה", או שעולה ממנו פנטזיה ("אוי את כל כך עייפה הלוואי שהייתי יכול לעזור לך בזה שתשבי על הגב שלי"), או שאתה רוצה ישר לעבור לשליטה ושואל כדי לצאת ידי חובה, במקום לשאול באמת את הבחורה מה היא אוהבת ורוצה, זה נראה שלא באמת אכפת לך (אבל לאחר שאתה כבר יודע דברים מהבלוג, תעשה מאמץ לא לשאול דברים שאפשר לדעת עליה מדקה של שיטוט!). מעבר לזה- אל תקשיב לסאבים ואפילו לדומיות שאומרים לך שדומיות כאן מקבלות 200 הודעות ביום. זה לא נכון על 99% אחוז מהן, ונכון ספציפית על אלו שמעלות תמונות באופן קבוע, משתפות הרבה על חוויות אישיות בבדסם או עם נוכחות פעילה מספר שנים. כן, דומיות מקבלות הודעות יותר מסאבים, אבל זה פוחת עם הזמן לפעם ב-. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
12 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
12 באוג׳ 2025
Vampiress V(אג׳נדר שולטת) • 12 באוג׳ 2025
(sorry for the English)
I have conflicting thoughts about this. I agree with all you wrote, but I'm questioning the whole idea behind it. If I have to teach an adult how to treat women like human beings, is it really a person worth my time? I feel like 99% will never take the advice, and the ones who do, I feel I'm teaching them to pretend to have empathy to trick me better into using me . How to approach women is a step by step, but I'm guessing the ones who actually have empathy and see us as people don't need it. I dunno, I was never taught "how to write to men online" or "how to approach subs" and I never had a problem of people feeling used or not replying because I'm using a copy-paste. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
12 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
12 באוג׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 12 באוג׳ 2025
מסכימה עם התגובה של GddessV, אם בנאדם מגיע לגיל 18+ ואין בו את היכולת להבין למה לא לשלוח העתק הדבק, ולמה לא להתחיל שיחה מינית בלי שהצד השני הסכים לכך - אני לא רוצה שם תקשורת איתו הלאה.
כן, זה עצוב שכ"כ הרבה גברים מגיעים נטולי ידע בסיסי בהתנהגות אנושית אל העולם האינטרנטי, ויש על כך המון דיונים למה המקור ואיך אפשר לשנות את זה תרבותית. אבל זה אחריות אישית של האדם להיות אדם. לזהות שההתנהגות שלו לא סבירה ולתקן אותה. הוא לא צריך מדריך לאיך לכתוב הודעה אם אין בו את הדבר הבסיסי - אנושיות, התחשבות באחר, חיפוש מידע ולמידה, תשומת לב למי שמולי, ראייה של האדם שמולי כאדם ולא כמוצר. ומי שלא מסוגל לעשות את השינוי הזה - פשוט לא שווה את הזמן שלי. כתבו פה כ"כ הרבה על איך כן, ומה לא. אם אדם לא יודע לעשות חיפוש בסיסי, למידה, הבנת הנקרא, קריאה של פרופיל, בירור, להבין ולקלוט שחזרה על אותה פעולה ולצפות לתוצאה שונה מעיד עליו ולא על הצד השני. (ולא מעיד עליו לחיוב) אז למה שנטרח לעזור לכזה (תת) אדם? |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
12 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
12 באוג׳ 2025
Master Bruce{©} • 12 באוג׳ 2025
אני מוצא את עצמי מאד מסכים כאן עם גודס
נכתבו כאן באתר עשרות אם לא מאות פעמים הסברים והדרכות איך לפנות אם יש כאלו שעדיין לא יודעים, הם כנראה בינכה וכה לא קוראים ולא מתעניינים איך לפנות, ושום הסבר שכזה לא ישנה. וגם אם הסבר שכזה היה משנה, האם לא הזוי בכלל שצריך הסבר שכזה? מה הסבר שכזה אומר על מי שצריך אותו ושזה לא בא לו באופן טבעי? איך זה שכל כך הרבה אנשים יודעים איך פשוט להתנהג כמו בני אדם, ובכל זאת עדיין יש כאלו שלא? |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
12 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
12 באוג׳ 2025
Sunna סאנה(שולטת) • 12 באוג׳ 2025
תכלס כן, מאוד כן צודקות.
אני חושבת שחשבתי על זה מתוך ההודעה של האדם הזה שחדש כאן, אבל זה נכון, הוא לא חדש בעולם והוא אמור לדעת. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
12 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
12 באוג׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 12 באוג׳ 2025
Sunna סאנה כתב/ה: תכלס כן, מאוד כן צודקות.
אני חושבת שחשבתי על זה מתוך ההודעה של האדם הזה שחדש כאן, אבל זה נכון, הוא לא חדש בעולם והוא אמור לדעת. אגב, אני לגמרי מבינה אותך. אני גם בעבר הסברתי, בפרטי, בבלוג, בפורומים. חשבתי שאולי חסר ידע, הכוונה, הסברים מסוגים שונים. אבל ראיתי שזו הייתה נטו חמת הספק שלי, והנטייה שלי לדון לכף זכות, שהצד השני לא ראוי לה. והבנתי שאם הם יקשיבו לי, יהיה לי יותר קשה לסנן אותם. כי מי שפועל כך, סביר להניח שלא יכבד גבולות בהמשך הרי הוא לא כיבד אותם בהתחלה. (וכן. אם כתבת שאת לא רוצה הצעה מינית זה גבול, גם אם זה מופיע לא בחלק של הגבולות) ומי שפועל כך - כנראה שאין בו את הרמה הבסיסית של כבוד אנושי. ואז קל *לי* לסנן אותם. עדיף לי שהם ימשיכו, שאוכל להתעלם, שאוכל לסמן לעצמי אותם בקלילות ובלי מאמץ. ואז להתמקד באילו האיכותיים הרבה יותר קל ופשוט. זה השלב בו מגלים שאין גם הרבה נשלטים, יש המון תת אדם שלא יודעים התנהגות אנושית בסיסית ושמים לעצמם את הטייטל "נשלט" אבל נשלט שאת רוצה לנהל שיחה איתו? שמכבד אותך כאדם? שהיית מכניסה אליך הבייתה? פתאום כעושים את הסינון הזה הפערים נהיים קטנים בהרבה. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
12 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
12 באוג׳ 2025
I saw a post on other social media yesterday, it said something along the lines of
"There are not many submissive men. What there are many of is men with a submission fetish who just want to use dominant women, with no regards for their desires or boundaries, and who call themselves submissive just to gain access" Reminded me of the conversation I had last night at the munch, about men approaching me to ask me to be their gender balance partner to get into parties 🤮 It's impressive how they completely miss the point. If they don't know that women are people and not objects to be used, I don't plan on teaching them. I'd rather have them tell on themselves as fast as possible, as StreetCat said. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
12 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
12 באוג׳ 2025
Master Bruce{©} • 12 באוג׳ 2025
GddessV כתב/ה: I saw a post on other social media yesterday, it said something along the lines of
"There are not many submissive men. What there are many of is men with a submission fetish who just want to use dominant women, with no regards for their desires or boundaries, and who call themselves submissive just to gain access" Reminded me of the conversation I had last night at the munch, about men approaching me to ask me to be their gender balance partner to get into parties 🤮 It's impressive how they completely miss the point. If they don't know that women are people and not objects to be used, I don't plan on teaching them. I'd rather have them tell on themselves as fast as possible, as StreetCat said. אני רק רוצה לציין שמעבר לזה שפניה שכזו אדיוטית ומפספסת את הפואנטה באופן כללי, כשפונים ככה למי שמגדירים את עצמם בתור א-ג'נדר זה הופך את העסק לפי כמה יותר קומי |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
12 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
12 באוג׳ 2025
Master Bruce כתב/ה: GddessV כתב/ה: I saw a post on other social media yesterday, it said something along the lines of
"There are not many submissive men. What there are many of is men with a submission fetish who just want to use dominant women, with no regards for their desires or boundaries, and who call themselves submissive just to gain access" Reminded me of the conversation I had last night at the munch, about men approaching me to ask me to be their gender balance partner to get into parties 🤮 It's impressive how they completely miss the point. If they don't know that women are people and not objects to be used, I don't plan on teaching them. I'd rather have them tell on themselves as fast as possible, as StreetCat said. אני רק רוצה לציין שמעבר לזה שפניה שכזו אדיוטית ומפספסת את הפואנטה באופן כללי, כשפונים ככה למי שמגדירים את עצמם בתור א-ג'נדר זה הופך את העסק לפי כמה יותר קומי Right?? But it's a combination of not reading my profile (nothing new there) and people who do it at the munches, so I get that they don't ask how I identify and assume woman applies. I'm ok being perceived as a woman, but I still find it hilarious. Or maybe I'm like the O negative of genders, and I can balance all 🤣 |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
12 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
12 באוג׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 12 באוג׳ 2025
למרות שהטקסט שלך מושקע, והאנשים הסבבה של האתר, האלו שמסוגלים לדיונים ונכנסים לדיונים כי אכפת להם להכיר ושיכירו אותם, יעשו לך לייקים ויגידו לך שאת צודקת, כי את לגמרי צודקת, בכל מילה (בלי טיפת ציניות).
בסופו של דבר, האנשים שטקסטים כאלו מיועדים להם לא יקראו אותם, בדיוק כמו שהם לא קוראים את פרופילים שלנו. עזבי פרופילים, הם אפילו לא טורחים לקרוא את הסוגריים בכינוי לא מעניין אותם והם יקראו לך "המלכה" גם אם את נשלטת או "כלבה" גם אם את שולטת, כי את, וכל אישה אחרת, וכל מה שאנחנו כותבות ומרגישות, לא מעניין אותם בשיט והם מרוכזים רק בעצמם. אנחנו מנסות להיכנס לראש שלהם, לא מבינות למה מישהו יורה לעצמו בגלגלים ככה. חושבות שזאת חייבת להיות חוסר מודעות. שאם רק נסביר אז הם יבינו וישתנו, כי הרי זה גם יועיל להם, קודם כל. רק כמה ליישם כמה טיפים ונשים יתחילו לענות להם. בסה"כ 2 דקות לקרוא פרופיל, בסה"כ לקחת משפט אחד משם ולהתחיל ממנו את השיחה במקום לתאר על מה הם מאוננים כרגע ומה את צריכה להגיד, לעשות וללבוש כדי שיגמרו... רק להתאפק עוד כמה דקות והם יזכו להגשים את זה גם במציאות! אבל לא אכפת להם להגשים במציאות. לא אכפת להם להכיר, זו טרחה להכיר. זו טרחה להתייחס אליך כאנושית, וחלילה עוד לשבת איתך על איזה כוס קפה כדי לראות אם יש התאמה. אפילו חלילה באמת לעשות איתך סשן, כלומר להיות איתך באינטימיות כלשהי. הם לא רוצים התאמה, הם רוצים לפרוק עליך את הצורך שיש להם באותו רגע. הם מתייחסים אליך כמו המשך הפורנו שהם צורכים, רק עם אופציה לכתוב לאוביקט המיני, מבחינתם, שנמצא בצד השני של המסך. ברגע שהם יגמרו עם זה הם יסגרו את הדפדף ולא יביטו לאחורה איך הם גרמו למישהי מאיתנו להרגיש, אם הם חצו גבולות. אין גבר אחד עד כדי כך טיפש שלא יודע שלספר לנשים זרות את הפנטזיות המיניות שלך לא גורם להן לנזק עליך. כשזה נוגע לאחותם, לאמא שלהם או לבת שלהם הם יודעים טוב מאוד מה לא בסדר. יש סיבה שהם לא יפנו ככה לאף אחת ברחוב, הם לא ישבו בדייט עם בחורה שפגשו באיזה בר, יסתכלו לה בעיניים ויגידו לה אפילו חמישית ממה שהם כותבים לנו כאן. כשהם הולכים לראיון עבודה הם יודעים לשווק את עצמם, לגרום לצד השני להתעניין בהם, ולא רק לצעוק "כסף בא לי כסף, תנו לי כסף. נו פליז אל תהיו רעים, זה צורך בסיסי" כמו שהם עושים עם סשן. הם יודעים הכל, הם פשוט בוחרים לא לשים זין. אז כל מה שניתן להגיד זה לא לשים זין בחזרה. להתייחס לזה כמו פלוץ במרחב הציבורי- וואלה לא נעים, מרגיז. בא לך לחנך את הגס רוח שעשה את זה. אבל בסוף זה אוויר. חולף, מתפוגג, לא ראוי להתייחסות. שהם ישארו בצד, בענן המבוכה שלהם. שלא יזכו לשום תשומת לב כולל לא לשלילית שהם מנסים לייצר. וגברים נורמלים יזכו לכל היחס. בסוף אם יהיה להם חשוב מספיק הם יתחילו להתנהג אחרת, ואם לא- בעיה שלהם. |
|
|