|
|
לפני 5 חודשים •
27 באוג׳ 2025
מפגש
לפני 5 חודשים •
27 באוג׳ 2025
switchM • 27 באוג׳ 2025
מעולם לא יצא לי להיפגש עם מישהי מהאתר הזה. אם אני אתקל בסיטואציה כזו אשמח לטיפים איך לדעת שאני יכול לסמוך על הצד השני שלא יקרה לי משהו רע
אני בן אדם מאוד חשדן וספקן. ולפעמים מדמיין מה הגרוע ביותר שיכול לקרות.. ויכול לקרות הרבה |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
27 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
27 באוג׳ 2025
MyLexicon • 27 באוג׳ 2025
בהנחה שזאת לא שאלת צומי -
שני עקרונות חשובים: פגישה במקום ציבורי בפעם הראשונה לעדכן עוד מישהו שאתה הולך להכיר ואיפה |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
27 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
27 באוג׳ 2025
switchM • 27 באוג׳ 2025
ממש לא צומי באמת מחפש טיפים מאנשים שעשו את זה
תודה!! |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
27 באוג׳ 2025
Re: מפגש
לפני 5 חודשים •
27 באוג׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 27 באוג׳ 2025
switchM כתב/ה: מעולם לא יצא לי להיפגש עם מישהי מהאתר הזה. אם אני אתקל בסיטואציה כזו אשמח לטיפים איך לדעת שאני יכול לסמוך על הצד השני שלא יקרה לי משהו רע
אני בן אדם מאוד חשדן וספקן. ולפעמים מדמיין מה הגרוע ביותר שיכול לקרות.. ויכול לקרות הרבה להיפגש במקום "ונילי" ניטרלי - בית קפה, בר שאפשר לדבר בו. כיוון שאתה צעיר - הייתי שמה לב לפער גילאים, לא כי זה רע, אלא כי פער גילאים בגילאי 19-20 (של מעל 5-7 שנים) הוא משמעותי מבחינת התפתחות המוח והמקום שנמצאים בו בחיים. זה לא אמת מוחלטת, אבל משהו לבחון ולהיות מודע אליו. אפשר ללכת למאנצים - אירועים חברתיים של אנשים בדסמים, באווירה ונילית, להכיר חברים וחברים מכל הקשת הבדסמית לפעמים מספיק חבר אחד, נשלט או שולט או ווטאבר, שאפשר לחלוק ולשתף איתו ובכך להימנע מפגיעות או להכיר סיכונים. לא לתת כספים, חשבונות בנק או כל משהו שקשור לכסף שלך, פינדום הוא קינק מאוד ספצפי ונדיר ובד"כ עושים אותו במסגרת של קשר ולא כתנאי או פגישה ראשונה. אפשר לשלם עליה בדייט ראשון, אם מדובר בכוס קפה/יין זה נשמע לי סביר, אבל לא חובה - החלטה שלך. לא להכניס בדסמ במפגש הראשון - כן, זה מרגש, מפתה, וכו' וכו' וכו' אבל כדאי קודם להכיר את האדם ולבדוק שיש התאמה וחיבור בסיסי לפני שקופצים למים. לא לשלוח תמונות עירום או תמונות שלא היית רוצה שיופצו הלאה בטעות או בכוונה - יש ניצול ופגיעה בנושא בכל המגדרים ובכל המינים, בכל הגילאים. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
27 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
27 באוג׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 27 באוג׳ 2025
MyLexicon כתב/ה: בהנחה שזאת לא שאלת צומי -
שני עקרונות חשובים: פגישה במקום ציבורי בפעם הראשונה לעדכן עוד מישהו שאתה הולך להכיר ואיפה תומכת ומוסיפה לשלוח מיקום אונליין שמחזיק שמונה שעות בוואטסאפ למישהו.י שאתה סומך עליו.ה ומסכם איתו.ה את זה לא להיכנס לאוטו שלה לפני פגישה שיחת "הצלה" - לקבוע עם חבר.ה שיתקשר/תתקשר אליך בשעה X בשביל לוודא שאתה בסדר ואם אתה לא בסדר אז תוכל להשתמש בשיחה בתור "אני צריך ללכת" לשים לב לתחושות הבטן שלך - אם משהו מרגיש לא תקין אז זה לא תקין או ליתר דיוק - אם יש ספק אז אין ספק |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
27 באוג׳ 2025
Re: מפגש
לפני 5 חודשים •
27 באוג׳ 2025
masoul • 27 באוג׳ 2025
switchM כתב/ה: אשמח לטיפים איך לדעת שאני יכול לסמוך על הצד השני שלא יקרה לי משהו רע
אני בן אדם מאוד חשדן וספקן. ולפעמים מדמיין מה הגרוע ביותר שיכול לקרות.. ויכול לקרות הרבה תראה, אתה מעלה פה שתי נקודות. והתשובות לנקודות הללו הם לא בטיפים כאלו או אחרים, יהיו טובים ככל שיהיו. הנקודה הראשונה והחשובה ועמוקה יותר היא: למה אתה אדם חשדן וספקן, ואפילו מאד חשדן וספקן, כמו שאתה כותב? איפה עוד זה פוגש אותך בחיים ואיפה זה עוד מעכב אותך מלנסות ולהתנסות, ולגדול. האם זו נקודה שאולי כדאי לפתור בלי קשר לאתר הזה או לפגישות עם נשים מהאתר הזה? והנקודה השניה והיותר ספציפית, מה כל כך גרוע שיכול לקרות? אני באמת שואל, על מנת להבין איך הראש שלך עובד ואיפה אתה נמצא? אני קורא שאתה צעיר בן 19, אני מניח שאתה לא נשוי, כך שמפגש כזה לא יכול לפרק לך את המשפחה שעדיין אין לך. מה נורא כל כך עלול לקרות? שוב, אני באמת שואל על מנת להבין. אלו בעיני הנקודות שחשוב לברר. אם תרצה. רק אם תרצה. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה, קודם כל עם עצמך, ולאחר מכן עם המין היותר יפה מוצלח וטוב (: |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
27 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
27 באוג׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 27 באוג׳ 2025
מעבר לכל עצה פרקטית של להיפגש במקום ציבורי, ולא לשלוח תמונות חשופות עם פנים וכו'...
אני חושבת שמאוד חשוב להקשיב לתחושות בטן. כשלאנשים יש תחושה לא טובה לגבי מישהו הם נוטים לבטל אותה "שהם בטח מגזימים ודרמטיים"- אבל לא, זה אומר ששמת לב למשהו שגורם לך להרגיש לא בטוח עם הצד השני אבל עוד אין לך את המילים לתאר בצורה קוהרנטית מה בדיוק. אם אתה מרגיש לא בנוח זה מספיק כדי לא למהר לפגוש את הצד השני, ואם אתה מרגיש שאתה לא יכול להגיד לצד השני שאתה לא מרגיש בנוח כי היא תתעצבן או תעלב ותאשים במקום להראות אמפתיה לחששות שלך, זה רק מחזק את זה. אחד הטיפים הטובים זה לא לנסות דווקא לרצות ולהשמיע לצד השני רק מה שיגרום לו לחבב אותך. תראה איך היא מגיבה לסירובים, לחוסר הסכמות, להיסוסים- זה חושף את האופי האמיתי. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך רביעי אוג' 27, 2025 11:58 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
27 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
27 באוג׳ 2025
switchM • 27 באוג׳ 2025
תודה רבה לכולם אני אעשה את זה!
אקשיב לתחושות בטן, מקום ציבורי ומיקום בווצאפ זה מרגיע תודה |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
27 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
27 באוג׳ 2025
פישוטו • 27 באוג׳ 2025
עוד טיפ שאולי יעזור לך.
תשתף את הצד השני בפחדים והחששות שלך. שים לב לתגובה של הצד השני. אדם נורמלי ובטוח יקשיב לך וינסה לעזור לך להתמודד עם זה. יזרום עם הקצב שלך. או שיבחר שלא, וזה גם בסדר. נורה אדומה שצריך לשים אליה לב, זה אם הצד השני מבטל ומזלזל בפחדים שלך. אם הוא מנסה לחתור למפגש בלי להתייחס אליהם כראוי ולראות שאתה רגוע ובנחת. זה בד"כ סימן לאדם שמרוכז במה הוא יכול להוציא ממך, יותר מאשר ליצור קשר בריא וטוב. באופן כללי ממליץ להיות כמה שיותר פתוח עם הרגשות שלך. ברמה שלא חושפת מידע ופרטים אישיים. זה עוזר מאוד בסינון ולראות שאתה פוגש אנשים שבאמת מתאימים לך. ונותן תמונה אמיתית יותר על איך האדם שמולך יתנהל מולך כשתיפגשו. |
|
|