|
|
לפני 5 חודשים •
3 בספט׳ 2025
יש מפגשים לסופש שאפשר להצטרף?
לפני 5 חודשים •
3 בספט׳ 2025
Rance • 3 בספט׳ 2025
אני מתחלף בן 22 שמכיר את עולם השליטה מעולה אך אף פעם לא ניסיתי מיפגשי bdsm אשמח להמלצות לסופש באיזור המרכז (:
|
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
4 בספט׳ 2025
לפני 5 חודשים •
4 בספט׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 4 בספט׳ 2025
מפגשים זה מאוד כללי.
אפשר לראות מה יש בלוח בילויים יש מאנצ'ים - אפשר לחפש בלוח בילויים, לבדוק בפוסט של המכשפה בג'ינס, או בקבוצות הפייסבוק השונות. מסיבות - יש את הדאגנן כל סופ"ש, יש הסופש את דקאדאנס - צריך המלצה מבנאדם שמכיר אותך והיה שם, מקבלים פרטים דרך עמוד הפייסבוק שלהם. ויש אנשים שפשוט נפגשים מצד עצמם - אם יש לך מכרים או חברים בדסמים אתם יכולים להחליט ולקיים מפגש באופן עצמאי ולהזמין, או שלא, אנשים מבחוץ. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
4 בספט׳ 2025
לפני 5 חודשים •
4 בספט׳ 2025
Rance • 4 בספט׳ 2025
הבנתי שיש קוד לבוש מסויים לא כזה הבנתי אבל מה אפשר ללבוש ואין לי משהו חושפני תוכלי לעזור לי בזה?
|
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
4 בספט׳ 2025
לפני 5 חודשים •
4 בספט׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 4 בספט׳ 2025
► Rance כתב/ה: הבנתי שיש קוד לבוש מסויים לא כזה הבנתי אבל מה אפשר ללבוש ואין לי משהו חושפני תוכלי לעזור לי בזה?
כל מקום והקוד לבוש שלו, אפשר לראות בפרטי האירועים עצמם מה קוד הלבוש או לשאול את המארגנים. ברוב המקומות יש פירוט ממש על מה כן ומה לא |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
4 בספט׳ 2025
לפני 5 חודשים •
4 בספט׳ 2025
Master Bruce{©} • 4 בספט׳ 2025
אני רק רוצה לתת ח"ח על השימוש בשם Rance. אחלה סדרת משחקים.
|
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
4 בספט׳ 2025
לפני 5 חודשים •
4 בספט׳ 2025
Rance • 4 בספט׳ 2025
► Master Bruce כתב/ה: אני רק רוצה לתת ח"ח על השימוש בשם Rance. אחלה סדרת משחקים.
וואי כל כך לא הרבה אנשים מכירים את זה חחח סנגוקו ראנס הכי אהוב עליי |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
4 בספט׳ 2025
לפני 5 חודשים •
4 בספט׳ 2025
Rance • 4 בספט׳ 2025
► StreetCat כתב/ה: ► Rance כתב/ה: הבנתי שיש קוד לבוש מסויים לא כזה הבנתי אבל מה אפשר ללבוש ואין לי משהו חושפני תוכלי לעזור לי בזה?
כל מקום והקוד לבוש שלו, אפשר לראות בפרטי האירועים עצמם מה קוד הלבוש או לשאול את המארגנים. ברוב המקומות יש פירוט ממש על מה כן ומה לא ויש משהו כללי כזה שאפשר ללבוש תמיד? |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
4 בספט׳ 2025
לפני 5 חודשים •
4 בספט׳ 2025
shirazbar(שולטת) • 4 בספט׳ 2025
► StreetCat כתב/ה: מפגשים זה מאוד כללי.
אפשר לראות מה יש בלוח בילויים יש מאנצ'ים - אפשר לחפש בלוח בילויים, לבדוק בפוסט של המכשפה בג'ינס, או בקבוצות הפייסבוק השונות. מסיבות - יש את הדאגנן כל סופ"ש, יש הסופש את דקאדאנס - צריך המלצה מבנאדם שמכיר אותך והיה שם, מקבלים פרטים דרך עמוד הפייסבוק שלהם. ויש אנשים שפשוט נפגשים מצד עצמם - אם יש לך מכרים או חברים בדסמים אתם יכולים להחליט ולקיים מפגש באופן עצמאי ולהזמין, או שלא, אנשים מבחוץ. תקשיבי סטריט, חייבת לפרגן על זה שאת תמיד מגיבה על השאלה הזאת שחוזרת על עצמה שוב ושוב ועוד בפירוט וסבלנות. מקווה שיש לך העתק הדבק שמור איפשהו. כלובי צריך לעשות נעוץ על כמה שאלות ממש נפוצות |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
4 בספט׳ 2025
לפני 5 חודשים •
4 בספט׳ 2025
machine learning(נשלט) • 4 בספט׳ 2025
► shirazbar כתב/ה: ► StreetCat כתב/ה: מפגשים זה מאוד כללי.
אפשר לראות מה יש בלוח בילויים יש מאנצ'ים - אפשר לחפש בלוח בילויים, לבדוק בפוסט של המכשפה בג'ינס, או בקבוצות הפייסבוק השונות. מסיבות - יש את הדאגנן כל סופ"ש, יש הסופש את דקאדאנס - צריך המלצה מבנאדם שמכיר אותך והיה שם, מקבלים פרטים דרך עמוד הפייסבוק שלהם. ויש אנשים שפשוט נפגשים מצד עצמם - אם יש לך מכרים או חברים בדסמים אתם יכולים להחליט ולקיים מפגש באופן עצמאי ולהזמין, או שלא, אנשים מבחוץ. תקשיבי סטריט, חייבת לפרגן על זה שאת תמיד מגיבה על השאלה הזאת שחוזרת על עצמה שוב ושוב ועוד בפירוט וסבלנות. מקווה שיש לך העתק הדבק שמור איפשהו. כלובי צריך לעשות נעוץ על כמה שאלות ממש נפוצות בדיוק באתי לרשום לה את זה, מרשים איזה סבלנות יש לה, באמת זה מרגש לקרוא ולראות את זה. ירבו כמוהה |
|
|