בטי בום(שולטת) |
לפני 20 שנים •
15 ביוני 2004
עובדות
לפני 20 שנים •
15 ביוני 2004
בטי בום(שולטת) • 15 ביוני 2004
בלבנון, לגברים מותר באופן חוקי לקיים יחסי מין עם חיות, אבל החיות חייבות להיות ממין נקבה. קיום יחסי מין עם חיה ממין זכר משמעותו גזר דין מוות. (כי זה הגיוני?) ....
בבחרין, לרופא ממין זכר מותר באופן חוקי לבדוק איברי מין של אישה, אבל אסור לו להסתכל ישירות עליהם בזמן הבדיקה. מותר לו רק לראות את ההשתקפות שלהם במראה .(האם הם נראים אחרת ברוורס?) למוסלמים אסור להסתכל על איברי מין של גוויות. זה נכון גם לגבי הקברנים; איברי המין של הנפטרים חייבים להיות מכוסים ע"י לבנה או פיסת עץ כל ?הזמן. (לבנה??) העונש על אוננות באינדונזיה הוא עריפת ראש. (כבר עדיף להתעוור!) ישנם אנשים בגואם (אי באוקיינוס השקט) שהעבודה שלהם, במשרה מלאה, הוא להסתובב בכפרים ולבתק את בתוליהן של בתולות צעירות, אשר משלמות להם על הזכות לקיים איתם יחסים בפעם הראשונה... הסיבה: בחוק בגואם, אסור בפירוש לבתולות להתחתן. (בואו נחשוב על זה לרגע: האם יש עבודה במקום אחר בעולם שאפילו מתקרבת לזאת?) בהונג-קונג, אישה נבגדת יכולה, על פי חוק, להרוג את בעלה הנואף, אבל מותר לה לעשות את זה רק עם ידיה בלבד. את המאהבת של הבעל, מותר לה להרוג בכל דרך שתחפוץ. (סדר זה סדר) מוכרות חשופות חזה חוקיות בליברפול, אנגליה - אבל רק בחנויות לדגים טרופיים. (כמובן!) בקאלי, קולומביה, לאישה מותר לקיים יחסי מין רק עם בעלה, ובפעם הראשונה שזה קורה, אמא שלה חייבת להיות נוכחת בחדר כדי לצפות באקט. (O,Mama) בסנטה קרוז, בוליביה, זה לא חוקי שגבר יקיים יחסי מין עם אישה וביתה באותו זמן. (יש להניח שזאת הייתה בעיה גדולה מספיק בשביל שהם יחוקקו את החוק הזה?) במרילנד, זה לא חוקי למכור קונדומים ממכונות אוטומטיות, למעט יוצא דופן: אמצעי מניעה יכולים להימכר במכונות אוטומטיות רק "במקומות בהם משקאות אלכוהוליים נמכרים לצריכה במקום." (מדינה נפלאה, אבל לא נפלאה כמו גואם!) לדפוק את הראש בקיר שורף 150 קלוריות לשעה. (יש מתנדבים ?) בני אדם ודולפינים הם הזנים היחידים שמקיימים יחסי מין לשם הנאה. (בגלל זה פליפר תמיד חייך?) השריר החזק ביותר בגוף הוא הלשון. נמלה יכולה להרים משקל של פי 50 ממשקל הגוף שלה, יכולה למשוך פי 30 ממשקל הגוף שלה ותמיד נופלת על צד ימין כשהיא מסוממת. (מלשתות בקבוקים קטנים של....? הממשלה שילמה על המחקר הזה?!) עין של יען גדולה יותר מהמוח שלה (אני מכיר כמה "יענים" כאלה) ?לכוכבי ים אין מוח (אני מכיר גם כמה "כוכבי ים" כאלה) הטוב ביותר בסוף... צבים יכולים לנשום דרך התחת שלהם. (זה מה שנקרא - סרחון פה) |
|
אמורפי(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
16 ביוני 2004
לפני 20 שנים •
16 ביוני 2004
אמורפי(מתחלף) • 16 ביוני 2004
משעשע ביותר אני מלא גאווה בזה שגם את כותבת בכתום בצ'אט |
|
Tem(שולט) |
לפני 20 שנים •
16 ביוני 2004
לפני 20 שנים •
16 ביוני 2004
Tem(שולט) • 16 ביוני 2004
לחזירים יש אורגזמה במשך שלושים דקות.
|
|
ThePassionMaster |
לפני 20 שנים •
16 ביוני 2004
לפני 20 שנים •
16 ביוני 2004
ThePassionMaster • 16 ביוני 2004
לאבא שלי יש סולם (מגיע הוא עד השמיים)
|
|
זיקית |
לפני 20 שנים •
16 ביוני 2004
אה-ה !
לפני 20 שנים •
16 ביוני 2004
זיקית • 16 ביוני 2004
מי יתנני והייתי חזיר עם מולטיפל.
|
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 20 שנים •
17 ביוני 2004
לפני 20 שנים •
17 ביוני 2004
בטי בום(שולטת) • 17 ביוני 2004
תודה
אמורפי , גם אני כותבת בכתום ??? |
|
Rocco(שולט) |
לפני 20 שנים •
17 ביוני 2004
לפני 20 שנים •
17 ביוני 2004
Rocco(שולט) • 17 ביוני 2004
|
|
RONY^(אחרת) |
לפני 20 שנים •
18 ביוני 2004
לפני 20 שנים •
18 ביוני 2004
RONY^(אחרת) • 18 ביוני 2004
ThePassionMaster כתב/ה: לאבא שלי יש סולם (מגיע הוא עד השמיים)
|
|