|
|
לפני 4 חודשים •
2 באוק׳ 2025
גורה בתחילת הדרך..וכמעט נפלתי חזק
לפני 4 חודשים •
2 באוק׳ 2025
גורה מטומטמת • 2 באוק׳ 2025
היי לכולם,
אני חדשה כאן, בערך חודש בעולם הזה. עד עכשיו בעיקר התכתבויות, קצת היכרות ראשונית עם דינמיקות – והלב פועם מסקרנות. שוחחתי עם מישהו שנשמע נחמד בצ'אט – זה הרגיש קליל, זורם, אפילו מבטיח. קבענו מפגש הכרות, ובלי יותר מדי מחשבה (ולא מעט בירה), שלחתי לו כתובת. למחרת בבוקר, התפכחתי – גם מהאלכוהול וגם מהטמטום. כתבתי לו שאני מעדיפה להמשיך בהיכרות טלפונית לפני שניפגש, והוא… התהפך לגמרי. פתאום נהיה מאיים, שלח לי את הכתובת שלי, טען שהוא כבר בדרך ושהוא "ילמד אותי לקח". זה הרגיש כמו סרט אימה. המשכתי לנשום, איימתי במשטרה, חסמתי – ואז הוא צץ ממספר אחר והמשיך באיומים. החוויה הזו זעזעה אותי. אני כותבת כאן כי אולי יש פה עוד גורות בתחילת הדרך שיכולות ללמוד מהנפילה שלי. אל תתנו אמון מהר מדי. אל תתנו כתובת. תרגישו בנוח לסגת מכל הסכמה – גם אם "נתתן מילה". מילה לא שווה פחד. נשארתי עם טעם רע בפה ועם קצת חשש להמשיך לחקור את העולם הזה… אבל אני גם לומדת – שיש פה קהילה תומכת, ושאפשר לעצור לפני שמתרסקים. אשמח לשמוע אם קרה לכן משהו דומה, או כל טיפ שיש לכן לגורות חדשות 💜 |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
2 באוק׳ 2025
לפני 4 חודשים •
2 באוק׳ 2025
בולשיט • 2 באוק׳ 2025
הטיפ הכי גדול שקיבלת זה מה שחווית ממנו תלמדי איך את ניגשת להכרות בפעם הבאה ❤️
נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך חמישי אוק' 02, 2025 8:05 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
2 באוק׳ 2025
לפני 4 חודשים •
2 באוק׳ 2025
diamond • 2 באוק׳ 2025
מלחיץ ללא שום ספק, העיקר שלמדת לעולם לא לתת את הכתובת שלך. תנסי ללמוד קצת על מי עומד מולך.
תכנסי לפרופיל, תקראי את הבלוג, תקראי הודעות שהוא כתב, ואם הפרופיל שלו ריק, תתרחקי. מאחלת לך שהמשך הדרך תהיה יותר קלה ונעימה. ברוכה הבאה |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
2 באוק׳ 2025
לפני 4 חודשים •
2 באוק׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 2 באוק׳ 2025
1. בגיל 42 כבר אמורים להכיר את הסכנות באינטרנט ואיך להתנהל בהם.
2. בשרשור הקודם הסבירו בשלל דרכים והמלצות איך לפעול - מה שמעלה את הסיכוי שאת טרול ולא מוצלח במיוחד אם כל פעם תנסי סיפור קורע לב אחר. אם את לא טרול - נא להכיר; כפתור החיפוש - צורתו כזכוכית מגדלת קטנה ולידו שורה בה ניתן לכתוב מילים לחיפוש. בעבר, לפני gpt היה ניתן לעשות חיפוש בגוגל על מידע. ולפני פייסבוק היה אפשר לעשות חיפוש בפורומים שונים כדי לקבל מידע מאנשים. האפשרות הזו קיימת גם פה באתר. האזהרות על התנהלות באינטרנט ובמרחבים בדסמים לא מאוד השתנו לאורך השנים. בנוסף, יש מלא מידע במגזין (פה בכלוב) למתחילים, שמסביר מגוון דברים שונים חשובים. ובקצרה: 1. לא נותנים מידע אישי באינטרנט לזרים. 2. נפגשים במקום ציבורי ונילי - פומבי. 3. לא מעבירים כספים לאנשים זרים, לא משנה תמורת מה או כמה קשה להם בחיים. 4. לא שולחים עירום - פתח לניצול. בהצלחה. |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
2 באוק׳ 2025
לפני 4 חודשים •
2 באוק׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 2 באוק׳ 2025
► StreetCat כתב/ה: 1. בגיל 42 כבר אמורים להכיר את הסכנות באינטרנט ואיך להתנהל בהם.
2. בשרשור הקודם הסבירו בשלל דרכים והמלצות איך לפעול - מה שמעלה את הסיכוי שאת טרול ולא מוצלח במיוחד אם כל פעם תנסי סיפור קורע לב אחר. אם את לא טרול - נא להכיר; כפתור החיפוש - צורתו כזכוכית מגדלת קטנה ולידו שורה בה ניתן לכתוב מילים לחיפוש. בעבר, לפני gpt היה ניתן לעשות חיפוש בגוגל על מידע. ולפני פייסבוק היה אפשר לעשות חיפוש בפורומים שונים כדי לקבל מידע מאנשים. האפשרות הזו קיימת גם פה באתר. האזהרות על התנהלות באינטרנט ובמרחבים בדסמים לא מאוד השתנו לאורך השנים. בנוסף, יש מלא מידע במגזין (פה בכלוב) למתחילים, שמסביר מגוון דברים שונים חשובים. ובקצרה: 1. לא נותנים מידע אישי באינטרנט לזרים. 2. נפגשים במקום ציבורי ונילי - פומבי. 3. לא מעבירים כספים לאנשים זרים, לא משנה תמורת מה או כמה קשה להם בחיים. 4. לא שולחים עירום - פתח לניצול. בהצלחה. סעיף 2 (לא החלק של "ובקצרה") עלה לי גם בראש. |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
2 באוק׳ 2025
לפני 4 חודשים •
2 באוק׳ 2025
גורה מטומטמת • 2 באוק׳ 2025
זה שאתם חושבים שאני טרול.. רק גורם לי להבין עד כמה אני גורה מטומטמת.
באמת לא טרול. סתם מטומטמת. |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
2 באוק׳ 2025
לפני 4 חודשים •
2 באוק׳ 2025
hell queen{S} • 2 באוק׳ 2025
► StreetCat כתב/ה: 1. בגיל 42 כבר אמורים להכיר את הסכנות באינטרנט ואיך להתנהל בהם.
2. בשרשור הקודם הסבירו בשלל דרכים והמלצות איך לפעול - מה שמעלה את הסיכוי שאת טרול ולא מוצלח במיוחד אם כל פעם תנסי סיפור קורע לב אחר. אם את לא טרול - נא להכיר; כפתור החיפוש - צורתו כזכוכית מגדלת קטנה ולידו שורה בה ניתן לכתוב מילים לחיפוש. בעבר, לפני gpt היה ניתן לעשות חיפוש בגוגל על מידע. ולפני פייסבוק היה אפשר לעשות חיפוש בפורומים שונים כדי לקבל מידע מאנשים. האפשרות הזו קיימת גם פה באתר. האזהרות על התנהלות באינטרנט ובמרחבים בדסמים לא מאוד השתנו לאורך השנים. בנוסף, יש מלא מידע במגזין (פה בכלוב) למתחילים, שמסביר מגוון דברים שונים חשובים. ובקצרה: 1. לא נותנים מידע אישי באינטרנט לזרים. 2. נפגשים במקום ציבורי ונילי - פומבי. 3. לא מעבירים כספים לאנשים זרים, לא משנה תמורת מה או כמה קשה להם בחיים. 4. לא שולחים עירום - פתח לניצול. בהצלחה. אני חושבת כמוה את גם טוענת שאת חדשה וחסרת ניסיון אבל משתמשת במושגים של מישהי ששוחה היטב בעולם הזה. בקיצור לא אמינה |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
2 באוק׳ 2025
לפני 4 חודשים •
2 באוק׳ 2025
Kitty frank • 2 באוק׳ 2025
המקפים חברים! זה מג'ופט. אולי יש פרסונה מאחור, אבל לא כל מילה נבחרה פה בכפידה.
|
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
2 באוק׳ 2025
לפני 4 חודשים •
2 באוק׳ 2025
ve-ra • 2 באוק׳ 2025
מטומטמת פעם אחת זה חמודי כזה. מטומטמת פעם שניה זה, להתרחק.
|
|
|
| מדען גרעין |
לפני 4 חודשים •
3 באוק׳ 2025
לפני 4 חודשים •
3 באוק׳ 2025
מדען גרעין • 3 באוק׳ 2025
► Kitty frank כתב/ה: המקפים חברים! זה מג'ופט. אולי יש פרסונה מאחור, אבל לא כל מילה נבחרה פה בכפידה.
בקפידה* אני לא מבין, למה היא נתנה לו כתובת, היא ציפתה שיכתוב לה מכתבים? |
|
|