|
|
לפני 3 חודשים •
4 באוק׳ 2025
התנסות
לפני 3 חודשים •
4 באוק׳ 2025
בעל תוקע(שולט) • 4 באוק׳ 2025
היי
אני גבר דתי ומעניין אותי להתנסות בתפקיד הדומיננט אני מחפש מישהי שתוכל להיות שותפה למסע הזה מישהי שמעוניינת לתת לי לשלוט ולהוביל במערכת יחסים מבוססת אמון כבוד ותקשורת פתוחה |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
5 באוק׳ 2025
Re: התנסות
לפני 3 חודשים •
5 באוק׳ 2025
זוג פלוס(שולטת) • 5 באוק׳ 2025
בעל תוקע כתב/ה: היי
אני גבר דתי ומעניין אותי להתנסות בתפקיד הדומיננט אני מחפש מישהי שתוכל להיות שותפה למסע הזה מישהי שמעוניינת לתת לי לשלוט ולהוביל במערכת יחסים מבוססת אמון כבוד ותקשורת פתוחה שולט? אתה? אתה לא שולט בדחף שלך להספים בפורומים. אפילו לא צריך להיות דתי בשביל זה. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
5 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
5 באוק׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 5 באוק׳ 2025
עד מתי גברים שחושבים שאתר כמו הכלוב זה וולט של סקס, רק תגיד איזו פנטזיה בא לך להגשים מבלי לחשוב יותר מדי, ונשים מיד ירוצו אליך להציע את עצמן.
ואם לא רצו אליך אז תפתח עוד שרשור בפורום, או את הפוסט האלף בבלוג, כאילו הבעיה שלא קראו אותך מספיק. ולא שדווקא קריאה של פוסטים מהסוג הזה היא בדיוק הסיבה שאף אחת לא עונה, והקפצה נוספת רק מחזקת את זה. די. אתה לא היית מדבר ככה לאישה במציאות, נכון? אתה לא מתאר את עצמך יושב בדייט ומסתכל למישהי בעיניים ואומר לה את מה שכתבת פה כי אתה יודע שנשים לא עובדות ככה. אתה יודע שצריך לייצר כימיה ולראות את הכיוון ורק אז לדבר על מה שבא לך לעשות במיטה. אתה יודע מה צריך לעשות ואל תחשוב שבגלל שנשים פה נמצאות באתר בדס"מ וחילוניות (ברובן) אז סימן שהן זן אחר שיחסי אנוש המוכרים לך מדלגים מעליו. בטח כשאתה מצפה למישהי שלא סתם תשכב איתך אלא תתמסר ותוותר על שליטה מולך, מה עשית בשביל שהיא תבטח דווקא בך? כתבת בפרופיל במילה בודדה שאתה חרדי ושמת תמונת סטוק של האקט שבא לך במיטה? תקרא פרופילים של נשים, תקרא את החוקים של הפורום. תקרא ותראה שאכפת לך מהסביבה שבה אתה נמצא ושאתה מנסה ללמוד אותה. זו תהיה התחלה טובה. |
|
|
| ניצחתי ואנצח(שולט) |
לפני 3 חודשים •
10 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
10 באוק׳ 2025
ניצחתי ואנצח(שולט) • 10 באוק׳ 2025
ArchAngel כתב/ה: עד מתי גברים שחושבים שאתר כמו הכלוב זה וולט של סקס, רק תגיד איזו פנטזיה בא לך להגשים מבלי לחשוב יותר מדי, ונשים מיד ירוצו אליך להציע את עצמן.
ואם לא רצו אליך אז תפתח עוד שרשור בפורום, או את הפוסט האלף בבלוג, כאילו הבעיה שלא קראו אותך מספיק. ולא שדווקא קריאה של פוסטים מהסוג הזה היא בדיוק הסיבה שאף אחת לא עונה, והקפצה נוספת רק מחזקת את זה. די. אתה לא היית מדבר ככה לאישה במציאות, נכון? אתה לא מתאר את עצמך יושב בדייט ומסתכל למישהי בעיניים ואומר לה את מה שכתבת פה כי אתה יודע שנשים לא עובדות ככה. אתה יודע שצריך לייצר כימיה ולראות את הכיוון ורק אז לדבר על מה שבא לך לעשות במיטה. אתה יודע מה צריך לעשות ואל תחשוב שבגלל שנשים פה נמצאות באתר בדס"מ וחילוניות (ברובן) אז סימן שהן זן אחר שיחסי אנוש המוכרים לך מדלגים מעליו. בטח כשאתה מצפה למישהי שלא סתם תשכב איתך אלא תתמסר ותוותר על שליטה מולך, מה עשית בשביל שהיא תבטח דווקא בך? כתבת בפרופיל במילה בודדה שאתה חרדי ושמת תמונת סטוק של האקט שבא לך במיטה? תקרא פרופילים של נשים, תקרא את החוקים של הפורום. תקרא ותראה שאכפת לך מהסביבה שבה אתה נמצא ושאתה מנסה ללמוד אותה. זו תהיה התחלה טובה. כתבת יפה וטוב אבל אצלנו מקובל 'ללמד זכות' - אפשר לומר לזכותו, שאם הוא אכן חרדי - הוא באמת לא יודע איך מתנהלים עם נשים. אני מכיר על עצמי, שהיו תקופות בהן חשבתי בדיוק כפי שכתבת: "שבגלל שנשים פה נמצאות באתר בדס"מ וחילוניות (ברובן) אז סימן שהן זן אחר שיחסי אנוש המוכרים לך מדלגים מעליו" - לוקח זמן והיכרות עם העולם כדי להבין שזה ממש לא כך. אבל לא נורא, ההודעה שלך זה השכר לימוד שלו, והוא יעבור עוד כמה גלגולים ושיעורים עד שיגיע למסקנה הנכונה. |
|
|