בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

בעד ונגד פירסינג בפיטמה

סנג'נה​(נשלטת)​{דמיאן }
לפני 3 חודשים • 18 באוק׳ 2025

בעד ונגד פירסינג בפיטמה

אשמח לשמוע תובנות , המלצות, דיס.
מצד אחד רוצה לעשות
מצד שני פוחדת
blackheart
blackheart • 18 באוק׳ 2025
היה לי כמה שנים, השאיר צלקת ולא באמת הגליד כמו שצריך עד היום. לא ממליצה מהחוויה האישית שלי אבל הכרתי גם כאלה עם חוויות אחרות. את יודעת הכי טוב מה טוב לך.
lovelyass
lovelyass • 18 באוק׳ 2025
מניסיוני האישיי אני חושבת שזה גרם לחזה שלי להיראות הרבה יותר יפה כן חשוב למצוא פירסר/ית שאת סומכת עליו ויש לו הרבה המלצות שייתן לך חוות דעת מקצועית כי לא לכל אחד מתאים מבחינת מבנה ולדאוג לחיטוי ולהקשיב להוראות הטיפול
המון בהצלחה
Bluecollar​(שולטת)
לפני 3 חודשים • 19 באוק׳ 2025
Bluecollar​(שולטת) • 19 באוק׳ 2025
קחי בחשבון תנועה של הציצי בתוך החזיה ואפילו טעפה החוצה שעלולה להתנגש בחזיה וככה ליצור פצע מהתזוזה
סנג'נה​(נשלטת)​{דמיאן }

תודה

lovelyass כתב/ה:
מניסיוני האישיי אני חושבת שזה גרם לחזה שלי להיראות הרבה יותר יפה כן חשוב למצוא פירסר/ית שאת סומכת עליו ויש לו הרבה המלצות שייתן לך חוות דעת מקצועית כי לא לכל אחד מתאים מבחינת מבנה ולדאוג לחיטוי ולהקשיב להוראות הטיפול
המון בהצלחה

אני מנסה להבין אם יש לזה יתרון מעבר לכך שזה תכשיט שאמור לייפות את החזה...
blackheart

Re: תודה

blackheart • 19 באוק׳ 2025
סנג'נה כתב/ה:
lovelyass כתב/ה:
המון בהצלחה

אני מנסה להבין אם יש לזה יתרון מעבר לכך שזה תכשיט שאמור לייפות את החזה...

אפס יתרונות
Sunna סאנה​(שולטת)
Sunna סאנה​(שולטת) • 19 באוק׳ 2025
יש א-נשים שאומרים שהפטמה שלהם נהייתה רגישה יותר וזה הוביל ליותר הנאה במשחקים בפטמות.
אני שקלתי הרבה שנים לעשות, אבל בסופו של דבר האהבה שלי ללכת בלי חזייה וגוזייה ניצחה, לא שאני חושבת שא-נשים עם עגילים בפטמות לא יכולים, יותר שבסביבה המקצועית בה אני נמצאת זה היה מקשה עלי.
עם זאת, כן אגיד שיש מחקרים (מתאמיים בלבד, כלומר, לא סיבה ותוצאה אבל כן משהו שצריך לחשוב עליו) על כך שלא מומלץ לא-נשים עם היסטוריה של סרטן השד במשפחה לעשות עגילים בפטמות היות ולאותם אנשים נראה שיש סיכוי גבוה יותר (שוב, מחקר מתאמי, לא סיבה ותוצאה) לפתח סרטן שד.
מעבר לכך, אני אגיד כמישהי עם היסטוריה של עגילים ודרמלים באזורים שונים בגוף (דרמלים אינם), שלפעמים זה בדיוק מה שהייתי צריכה בשביל לפתח את האהבה שלי לגוף שלי גם בלי שהם כבר עלי, וזה פשוט עזר לי להרגיש יפה יותר בלי קשר למבט חיצוני. מצד שני, לפעמים העגיל נדחה, ויש לי חורים שנסתמו (למזלי באוזן בלבד) שעד היום לפעמים בחורף עושים בעיות, וצלקת כמעט בלתי נראית מדרמל.
אם כן תעשי, ממליצה ללכת לא-נשים מומחים בתחום. אני יכולה להמליץ על מי שעשה לי את כל העגילים במקומות, שכולם עברו חלק, וגם הרגשתי בטוחה לחלוטין על אף שזה היה גבר (ומוזמנת לשלוח לי הודעה עבור זה).

המון בהצלחה.
    התגובה האהובה בשרשור
מלישס​(שולטת)
מלישס​(שולטת) • 19 באוק׳ 2025
יש לי פירסינג בשני הפטמות כבר מעל עשור.
זה מהמם.
מה שכן, פירסינג בפטמה יש לו החלמה ארוכה עד חצי שנה אז שווה לקחת את זה בחשבון.
Sunna סאנה​(שולטת)
Sunna סאנה​(שולטת) • 19 באוק׳ 2025
זהו אני כן רוצה להזכיר מה שמלישס כתבה. זה עגיל שהוא לא החלמה כזאת מהירה, אז הפנטזיות עליו צריכות בהחלט לחכות הרבה זמן בהגשמה שלהן.