|
|
לפני 3 חודשים •
23 באוק׳ 2025
הקשר בין
לפני 3 חודשים •
23 באוק׳ 2025
הוא(שולט) • 23 באוק׳ 2025
שליטה וחרדתיות. האם יש קשר
האם אנשים חרדתיים מתמודדים עם חרדה עי שליטה האם נשלטים טות פחות חרדתיות? מסקרן |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
23 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
23 באוק׳ 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 23 באוק׳ 2025
אתה מתכוון, אם יש קשר בין חרדתיות לבין היותנו שולטים או נשלטים?
זה נראה לי קצת תלוש כי כבר ראינו שיש הכל מהכל, ובמיוחד שיש גם סגנונות שונים של שליטה אז אולי שולט חרדתי יהיה מסוג מסויים ושולט מאוזן יהיה מסוג אחר... לא יודעת, נראה לי מאולץ לחבר בין הדברים האלה. על עצמי אני יכולה לומר שסשן יכול להרגיע לי תסמיני חרדה ושזה יכול להחזיק לכמה ימים. אבל גם לא תמיד אצליח בכלל להתחיל. אם אני בחרדה אז לפעמים זה מעלה את החשק למה שינקה לי את הראש וירגיע אותי, ולפעמים גורם לי לא לרצות כלום. פעם ככה פעם ככה. אולי תלוי בסוג החרדה. לא בטוחה. נראה לי שלהישלט יותר קל, כי זה מסתדר עם חוסר האונים. אבל לשלוט זה יותר מפקס ויותר מחזק תחושת אייג'נסי. אז לא יודעת. זה לפעמים מרגיש לי ככה ולפעמים להיפך. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
23 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
23 באוק׳ 2025
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 23 באוק׳ 2025
לדעתי אנשים חרדתיים מתמודדים טוב עם שליטה כשמישהו אחר שולט בהם.
|
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
23 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
23 באוק׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 23 באוק׳ 2025
לא, אין שום קשר
לשם הדוגמה: אני אישה חרדתית בטירוף ואני נשלטת. ואני מכירה כל כך הרבה נשלטות עם התקפי חרדה כפי שאני מכירה הרבה נשלטות ללא התקפים כאלו כלל |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
24 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
24 באוק׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 24 באוק׳ 2025
אני סובל מידי פעם מהתקפי חרדה
ומצד שני נשלט טוטאלי. יצא לי להכיר גם שולטות עם התקפי חרדה. המסקנה. אין קשר. מה שכן, יצא לי פעם אחת אומנם, אבל יצא לי שקיבלתי התקף חרדה תוך כדי סשן. עוד דגש כמה חשובה מילת ביטחון. |
|
|
| mister z(שולט) |
לפני 3 חודשים •
24 באוק׳ 2025
Re: הקשר בין
לפני 3 חודשים •
24 באוק׳ 2025
mister z(שולט) • 24 באוק׳ 2025
הוא כתב/ה: שליטה וחרדתיות. האם יש קשר
האם אנשים חרדתיים מתמודדים עם חרדה עי שליטה האם נשלטים טות פחות חרדתיות? מסקרן לא עשיתי מחקר אמנם.. אבל פגשתי מספיק נשלטות מאוד חרדתיות ואני בעצמי לא טיפוס חרד אז כנראה שאין קשר מובהק |
|
|