|
|
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
פרופילים כפולים...
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
KINKI OZZY(קינקי) • 4 בנוב׳ 2025
אני רק שאלה,אני כבר 3 שנים פחות או יותר בכלובי
ואני יודע שאנשים עושים את זה ובתכלס אני ממש מנסה להבין למה, אני עם אותו פרופיל ואותה תמונה מהיום שאני פה. אף פעם לא הרגשתי שום צורך לעוד פרופיל ומעטות הבחורות שחסמו אותי כי פשוט לא הטרדתי אף אחת, אבל שמישהו יסביר לי למה אתם צריכים 2 פרופילים או יותר? זה לא נראה לכם על הצד הסטוקרי המקריפ? וגם לא פרקטי בעליל כי מישהי שתגלה שיש לך 2 ברמת ההגיון תחשוד מה שלא יוציא אותך טוב במיוחד, אז שמישהו יסביר לי למה? |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
הוא(שולט) • 4 בנוב׳ 2025
היו על זה בעבר פוסטים רבים . יש אנשים שאין להם בעיה להתחזות או לנסות לבוא מהחלון
או שיטת מצליח של הישראילי המצוי. היו כאן מפוצלים שהציגו עצמם בפרסונות שונות ברמה הכי חולנית כמו שכלב מלקק את אשכיו אם אפשר אז עושים. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
הוא כתב/ה: היו על זה בעבר פוסטים רבים . יש אנשים שאין להם בעיה להתחזות או לנסות לבוא מהחלון
או שיטת מצליח של הישראילי המצוי. היו כאן מפוצלים שהציגו עצמם בפרסונות שונות ברמה הכי חולנית כמו שכלב מלקק את אשכיו אם אפשר אז עושים. מרגיש לי עולב בלי פרקטיקה |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
הוא(שולט) • 4 בנוב׳ 2025
אין לי מושג ולא מענין מה אחרים עושים
|
|
|
|
|
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 4 בנוב׳ 2025
אני רק אציין - זה לא רק גברים
יש גם מלא נשים עם פרופילים כפולים בקיצור, זה חוצה מגדר לגבי הלמה, אלו הסיבות הנפוצות שיצא לי להתקל בהן: 1. לעקוף חסימה 2. פרופיל שני לצרכי כתיבה בלבד 3. "לפתוח דף חדש" - א.נשים שלא מעוניינים.ות לשום קשר עם הפרופיל הישן שלהם.ן באופן אישי? לי אין פרופיל כפול ואני גם לא מתכוונת ליצור אחד לא מרגישה שום צורך לעשות את זה כמו שאני לא מרגישה צורך לפתוח עוד יוזר וירטואלי במקומות אחרים |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
Luna Oscura כתב/ה: אני רק אציין - זה לא רק גברים
יש גם מלא נשים עם פרופילים כפולים בקיצור, זה חוצה מגדר לגבי הלמה, אלו הסיבות הנפוצות שיצא לי להתקל בהן: 1. לעקוף חסימה 2. פרופיל שני לצרכי כתיבה בלבד 3. "לפתוח דף חדש" - א.נשים שלא מעוניינים.ות לשום קשר עם הפרופיל הישן שלהם.ן באופן אישי? לי אין פרופיל כפול ואני גם לא מתכוונת ליצור אחד לא מרגישה שום צורך לעשות את זה כמו שאני לא מרגישה צורך לפתוח עוד יוזר וירטואלי במקומות אחרים לעקוף חסימה זה דבילי ממש, אם חסמו אותך כנראה לא מעוניינים לדבר איתך... |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
Master Bruce{©} • 4 בנוב׳ 2025
אני רק אגיד שאין לי מושג איך אנשים עושים את זה, היות ויש הצמדה של מספר הסלולרי ליוזר.
|
|
|
|
|
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
ivy sweet(נשלטת) • 4 בנוב׳ 2025
יכולה להבין, אני גם שקלתי אחד נוסף כדי לכתוב בחופשיות [לא כולם אנונימיים לגמרי כאן ומכירים גם במסיבות ומחוץ לכלוב ואז זה מתחיל להיות בעייתי, אבל יש עוד סיבות..] אבל ויתרתי כי גם מי יטרח להביא עוד מספר טלפון בשביל להירשם, וגם ivy [ודומיניקיה שהייתי לתקופה] הן חלק מהזהות שלי פה, אפילו מותג, ואני לא הולכת להמציא את עצמי מחדש רק בשביל האפשרות לכתוב בחופשיות….
|
|
|
|
|
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
זוג פלוס(שולטת) • 4 בנוב׳ 2025
הפרופיל השני, פרופיל ב' נקרא לו מסייע להם במגוון משימות:
1. להמשיך לעקוב, להגיב ולתקשר אחריך כשפרופיל א' חסום או זוכה להתעלמות. 2. לנסות לדלות ממך מידע שלא שותף אולי עם פרופיל א' 3. להמליץ לך על פרופיל א' שהוא הכי הכי בעולם. 4. להחמיא, ולהגיב לפרופיל א' בצ'ט/פורום/בלוג. 5. להגיד ההיפך מפרופיל א' שדחית. 6. לנסות לתפוס זיון. מה זה משנה איך? כולם היו בניי, בכולם נתקלתי פה. כולל מתחזים שעושים בזה את אותו השימוש. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
TushiB(קינקית) • 4 בנוב׳ 2025
הסיבה היחידה ששקלתי ליצור פרופיל חדש זה בשביל להבין למה חסמו אותי אנשים שלא דיברתי איתם אף פעם וסביר להניח שלא הייתי מדברת אף פעם כי הם לא הסגנון שלי ואני לא שלהם...
המחשבה עברה בראש רק אחרי סגנון החסימה החדש כשעכשיו אין לי יכולת להבין גם לפי הפרופיל למה חסמו אותי.. אולי זה יקרה בסוף מרוב סקרנות, אין לי רצון לפנות למי שחסם אותי בפרופיל הזה🤷🏻♀️ |
|
|