| beni beni |
לפני חודשיים •
14 בנוב׳ 2025
מימוש פנטזיה
לפני חודשיים •
14 בנוב׳ 2025
beni beni • 14 בנוב׳ 2025
היי ראיתי הרבה סרטונים נחמדים על אוננויות במצלמה וכמה אתרים נחמדים כמו stripchat
בא לי גם לעשות משהו כזה אם לא במציאות לפחות במצלמה יש לי פנטזיה שישבו מולי כמה בנות וישלטו בי במצלמה ולראות אותן איך הן נהנות מזה, להרגיש את הצחקוקים והכיף שהן חוות בזמן שהן שולטות בי בלי מעצורים עד כמה שהדמיון מאפשר. אף פעם לא עשיתי את זה במציאות איך זה להיקשר או להיות נשלט על ידי קבוצה כמו בגג בנג אבל של נשים, לא יודע אם יש לי את האומץ אבל זו חוויה ששווה לדעת ולחוות כדי להבין את זה. קיצר שורה תחתונה הלאבד קונטרול יעזור לי להשתחרר מהלחץ של החיים ועל הדרך אספק לכן פנטזיה והנאה. לא אכפת לי במציאות או במצלמה אני אזרום אבל חשוב לי לראות איך אתן נהנות מזה. אגב לכל השואלות אני בן 34 וגבוה |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
14 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
14 בנוב׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 14 בנוב׳ 2025
הודעה כזאת יותר מתאימה ללוח מודעות. לא לכאן.
ובכלל הסיכוי שתמצא דבר כזה הוא אפס או אפילו מתחת לאפס. אולי בחו״ל. |
|
|
| beni beni |
לפני חודשיים •
14 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
14 בנוב׳ 2025
beni beni • 14 בנוב׳ 2025
לוח מודעות איפה? וחשבתי שפה זה המקום לדבר על הכל אבל בסדר
|
|
|
|
|
לפני חודשיים •
14 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
14 בנוב׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 14 בנוב׳ 2025
beni beni כתב/ה: לוח מודעות איפה? וחשבתי שפה זה המקום לדבר על הכל אבל בסדר
א. באתר https://thecage.co.il/personals.php?Board=front_page ב. התירוץ "אפשר לדבר על הכל" זה תירוץ שלא תופס פה עבור מחפשי פנטזיות באופן הזה. לא ביקשת לדבר או לדון על המשמעות או על החוויה בפנטזיה שתיארת, אלא זרקת אותה לאוויר מתוך מחשבה (כנראה) שתקבל פניות בעקבותיה. (אף אחת לא שאלה בן כמה אתה ומה הגובה שלך, והסיכוי שיפנו אליך הוא אפסי כמו שכתב לך בונדי) ג. אפשר לחפש פה הגשמת פנטזיות - באופן בו בחרת זה לא עובד לרוב הגברים באתר. ד. יש כפתור חיפוש - זכוכית מגדלת, אפשר לחפש בה תשובות לשאלות שכבר ענו עליהן בעבר בהצלחה. |
|
|