|
|
לפני 3 חודשים •
28 בנוב׳ 2025
אהבה
לפני 3 חודשים •
28 בנוב׳ 2025
baddarkwolf • 28 בנוב׳ 2025
היי אני זאבה בודדה מחפשת אהבה לא יודעת מ זה אין לי בעיה להיות נשלטת אני בת 21 לא רוצה שינצלו אותי מחפשת בן אדם עם לב ומשמעות שומעת רוק ומטאל
|
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
28 בנוב׳ 2025
Re: אהבה
לפני 3 חודשים •
28 בנוב׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 28 בנוב׳ 2025
► baddarkwolf כתב/ה: היי אני זאבה בודדה מחפשת אהבה לא יודעת מ זה אין לי בעיה להיות נשלטת אני בת 21 לא רוצה שינצלו אותי מחפשת בן אדם עם לב ומשמעות שומעת רוק ומטאל לא יודעת אם פה זה המקום הנכון למצוא אהבה, אבל תמיד אפשר לנסות. בכל מקרה - לא מומלץ להכריז "אין לי בעיה להיות נשלטת" כי זה פתח לכל מיני טורפים לנצל אותך לרעה, לנצל את החולשה שלך ואת הצורך (הטבעי והלגיטימי) באהבה לרעה. מה כן כדאי? אם את כבר פה, לבחון אם מתאים לך בדסמ, או רק קינק או כל שילוב אחר, לזכור שזה תהליך, שאפשר ורצוי לשנות העדפות לאורך החיים אבל צריך לדעת מה ההעדפות האלו. בצורה קצת יותר מפורטת ולא כללית. וללמוד על דגלים אדומים לפני שקופצים למים בקשר בדסמי, הנזק האפשרי (מכוון או לא) הוא מאוד גבוה. נפשית ופיזית. והאחריות לשמור על עצמך - היא שלך בלבד. ואהבה?אהבה לא תמיד קל למצוא לרוב בגילאים הצעירים יותר קל למצוא אותה במסגרת סביבך (צבא, לימודים) שעוד יש אנשים בני גילך, עם תחומי עניין דומים וחוויות משותפות. פה באתר? זה מורכב יותר, זה לכתוב קצת יותר תוכן בפרופיל, לחשוף קצת יותר מי את ומה את בבלוג, פורומים, צ'ט (שוב, לא חובה אבל עוזר) ולהיות מוכנה לכך שתפגשי ותקבלי המון יחס מהמון גברים ונשים שלא רלוונטים עבורך בכלל ובכל זאת בחרו לפנות אליך. (אם רצית בכך ואם לא) ולפעול אקטיבית למצוא את מי שנראה לך רלוונטי (ולכן בעצם ההמלצה על לכתוב תוכן בפרופיל, כדי שלשני הצדדים יהיה קל מראש) יש פה זכוכית מגדלת - אפשר לעשות בה חיפוש בפורומים/בלוגים ולקרוא המון המלצות שכבר נתנו בנושא הזה בעבר. למשל - https://thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=47672&start=0&postdays=0&postorder=asc בהצלחה. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
29 בנוב׳ 2025
לפני 3 חודשים •
29 בנוב׳ 2025
טוטאלוס(שולט) • 29 בנוב׳ 2025
ו..."פוף" הפרופיל נעלם שעתיים לאחר הפוסט.
או שהוצפה בהודעות בסגנון "אני מבין שאת לא רוצה שינצלו אותך אבל אם כבר את מעלה את הנושא", או שכבר מצאה את אהבת חייה ומיצתה את הפרק הזה בחייה. אין על רוק ומטאל. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
29 בנוב׳ 2025
לפני 3 חודשים •
29 בנוב׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 29 בנוב׳ 2025
► טוטאלוס כתב/ה: ו..."פוף" הפרופיל נעלם שעתיים לאחר הפוסט.
או שהוצפה בהודעות בסגנון "אני מבין שאת לא רוצה שינצלו אותך אבל אם כבר את מעלה את הנושא", או שכבר מצאה את אהבת חייה ומיצתה את הפרק הזה בחייה. אין על רוק ומטאל. סעמק באמת התלבטתי הפעם אם להשקיע בתגובה או ללכת על הטרלה. מזל שהם תמיד חוזרים להאכיל את הטרולים שפה, אחרת מזמן היינו מתים. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
29 בנוב׳ 2025
לפני 3 חודשים •
29 בנוב׳ 2025
טלי35(שולטת) • 29 בנוב׳ 2025
► StreetCat כתב/ה: ► טוטאלוס כתב/ה: ו..."פוף" הפרופיל נעלם שעתיים לאחר הפוסט.
או שהוצפה בהודעות בסגנון "אני מבין שאת לא רוצה שינצלו אותך אבל אם כבר את מעלה את הנושא", או שכבר מצאה את אהבת חייה ומיצתה את הפרק הזה בחייה. אין על רוק ומטאל. סעמק באמת התלבטתי הפעם אם להשקיע בתגובה או ללכת על הטרלה. מזל שהם תמיד חוזרים להאכיל את הטרולים שפה, אחרת מזמן היינו מתים. זו באמת דילמה כל פעם. ומבאס שהיא נעלמה. אני מאמינה אחרים ואחרות יקראו ובטוח ירוויחו. אז זה לא לחינם בעיניי. אני קראתי ויצאתי עם תובנה מעניינת אז תודה ממני שבחרת להשקיע בתגובה 😉 |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
29 בנוב׳ 2025
לפני 3 חודשים •
29 בנוב׳ 2025
the rain song • 29 בנוב׳ 2025
אתם רואים שעדיף שה- AI ינסח הודעות מידי פעם?
זו הודעת היכרות. זו לא תהייה מה זו אהבה. זו גם לא אשה כתבה את זה. אתם כאלה חובבניים בטרולים(: |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
29 בנוב׳ 2025
לפני 3 חודשים •
29 בנוב׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 29 בנוב׳ 2025
► the rain song כתב/ה: אתם רואים שעדיף שה- AI ינסח הודעות מידי פעם?
זו הודעת היכרות. זו לא תהייה מה זו אהבה. זו גם לא אשה כתבה את זה. אתם כאלה חובבניים בטרולים(: מבטיחים להשתפר לפעם הבאה להטריל ללא הבדל טקסט ותוכן |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
29 בנוב׳ 2025
לפני 3 חודשים •
29 בנוב׳ 2025
הוא(שולט) • 29 בנוב׳ 2025
"אהבה" פנים רבות לה או יותר נכון הרבה קרובות משפחה.
יש את אני שמנה ואעשה הכל רק תסתכל לעברי תזיין אותי יש את אני לחוצת חתונה אעשה הכל רק תתחתן איתי אני דתלשית מיספיט .... אני בודדה בסופשים... אני נשואה ומשועממת חתחת חמולה עם פה גדול לבליעת צפרדעים |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
29 בנוב׳ 2025
לפני 3 חודשים •
29 בנוב׳ 2025
Master Bruce{©} • 29 בנוב׳ 2025
מה זאת אהבה?
תינוק אל תפגע בי אל תפגע בי לא עוד |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
29 בנוב׳ 2025
לפני 3 חודשים •
29 בנוב׳ 2025
המלכה קארינה(שולטת) • 29 בנוב׳ 2025
ואולי נעלמה כי מי יודע אלו הודעות נוראיות, נמוכות ולא מכבדות שלחו לה בשלוש שעות....
|
|
|