|
|
לפני חודש •
29 בנוב׳ 2025
איך אתם מתמודדים עם החיפוש אחרי קשר רציני בתוך עולם BDSM?
לפני חודש •
29 בנוב׳ 2025
Drwantlove(נשלט) • 29 בנוב׳ 2025
היי לכולם ❤️🔥
אני כותב את זה ממקום פתוח ואמיתי, כי נראה לי שרק פה באמת יבינו למה אני מתכוון. ככל שאני גדל ולומד את עצמי, אני מוצא שמשהו אחד נהיה לי קשה יותר ויותר: למצוא אהבה אמיתית בתוך העולם הזה. לא כי אין נשים מדהימות. יש, ועוד איך. אלא כי אני מרגיש שאני לא ונילי, ואני גם לא "מחפש שליטה לשעה". אני מחפש מישהי שהעומק, הקרבה, הצחוק, השיחות בלילה , כל זה חשוב לה לא פחות מהדינמיקה של שליטה־כניעה. וזה מביא אותי לשאלה האמיתית שאני רוצה לשאול אתכם: איך אתם מתמודדים עם החיפוש אחרי קשר רציני בתוך עולם BDSM? האם הצלחתם למצוא אהבה כאן? האם זה קרה במקרה, דרך הדינמיקה? או אולי רק אחרי שוויתרתם על משהו בדרך? אני מרגיש לפעמים שזה מסע כפול, גם למצוא חיבור רגשי אמיתי, וגם למצוא שולטת שהדינמיקה הזו טבעית לה. אשמח לשמוע מניסיון אישי: מה עבד לכם? מה לא? איפה טעיתם? ומה הייתם מאחלים למישהו שנמצא בדיוק בשלב הזה עכשיו? תודה למי שייקח רגע לשתף. זה מרגיש כמו המקום היחיד שאפשר לדבר בו על הדברים האלו בלי מסכות. ❤️🖤 |
|
|
|
|
לפני חודש •
29 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
29 בנוב׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 29 בנוב׳ 2025
שרשור יפה
מהמקום שלי בתור נשלטת: הכרתי כאן את בעלי לשעבר והוא בהחלט היה אחד הקשרים הכי בריאים שהיו לי זאת היתה מערכת יחסים שכללה שליטה וכללה המון אהבה משנינו והיינו חמש שנים ביחד. את בעלי הנוכחי לא הכרתי כאן אבל שנינו היינו כאן עוד לפני שהכרנו וגם כאן מדובר במערכת יחסים עם אהבה עצומה שיש בתוכה גם מערכת יחסי שליטה (וכבר אוטוטו עומדים לסגור 9 שנים ביחד) אז זה כן אפשרי אז מתי זה קרה? כשהתחלתי ללמוד להבין מה אני רוצה וגם מה הדרישות הבסיסיות שלי כשאני הגעתי למקום שהוא טיפה יותר שלם עם מה שאני רוצה וצריכה איפה טעיתי? וואו, המון קודם כל לא חקרתי על תחום הבדס"מ כמו שצריך לפני שנכנסתי וזה הוביל למלא טעויות מהצד שלי היו שלבים שהתפשרתי יותר מידי והיו שלבים שלא התפשרתי בכלל והבנתי שמה שנכון לי זה שאני צריכה להבין יותר איפה האמצע על מה אני מוכנה להתפשר ועל מה לא? מה אני רוצה? מה אני חייבת? מה הגבולות שנכונים לי? איזו זוגיות אני בכלל רוצה? בתור מישהי שהיא פולי, אני עדיין עושה טעויות אבל לא כמו פעם מאחלת לך (ולכמעט כל מי שמחפש.ת) למצוא את המישהי הנכונה עבורך מערכת יחסים שכוללת בדיוק את מידת הרומנטיקה והזוגיות שאתה מחפש ובו זמנית מערכת יחסים שכוללת בדיוק את מידת יחסי השליטה שאתה מחפש ובתוך כל זה, להבין מה אתה מחפש, מה אתה צריך, מה אתה רוצה, על מה נכון לך להתפשר, איך לזהות דגלים אדומים, מתי לעזוב כשזה לא נכון עבורך ומתי להישאר ולהילחם על קשר שאתה יודע בתוך הוורידים שלך שהוא פשוט נכון עבורך. |
|
|
|
|
לפני חודש •
29 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
29 בנוב׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 29 בנוב׳ 2025
מצאתי פה אהבה למרות שלא חיפשתי אחת
היא לא נמשכה לנצח, אלו החיים. כתבתי לא מעט על למצוא פה קשרים ואהבה וחיבורים (אפשר לחפש בתגיות השונות אצלי בבלוג) איפה טעיתי? לא חושבת שטעיתי במשהו קיצוני במיוחד, אני חושבת שלמדתי לא מעט על מה נכון עבורי ובמה להתמקד. טעויות הן אנושיות, הן חלק מהחיים, אני לא רוצה להימנע מהן, אני רוצה לעבור אותן יחד עם הפרטנר או לבד, אבל לעבור אותן. לא להימנע מהן. אבל, אני לא בהליך של חיפוש אהבה אז זה אחרת אצלי. מה עבד? הקלישאות, להיות אני, תקשורת טובה וכו וכו מה לא עבד? לנסות לשנות את הצד השני. כרגיל, קלישאה. מה הייתי מאחלת? להנות מהדרך ככל הניתן, לתת מקום לשברון הלב, לאכזבות ולקושי אבל לא להפסיק להמשיך קדימה ולנסות. ולא לנסות למצוא את המושלם, אלא את האחד/אחת שאפשר להיות שלם יותר איתם. |
|
|
|
|
לפני חודש •
29 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
29 בנוב׳ 2025
whisperoz • 29 בנוב׳ 2025
אני ממש מבין... וזה לגמרי קשה
אני יוצא מנקודת הנחה שלמצוא זוגיות "פשוטה" "ונילית" זה משהו שקשה. אז בטח ובטח כשמוסיפים לזה דברים... שליטה, מונוגמיה/א-מונוגמיה, עולמות שונים... בדיוק המסע הכפול שאתה מדבר עליו... אני חושב שמצד אחד חשוב לא לוותר על עצמך בתהליך ומצד שני גם לדעת לעשות חושבים ויחד עם זוגיות למצוא את הדברים הטובים ואמצע של שניכם בדברים מסוימים. לי יש את הדילמה של הנשים שכאן לעומת הנשים שבחוץ. מצד אחד אין הרבה שונות כאן ומצד שני השונות ב"עולם האמיתי" מסובכת... שלא נדבר על אכזבתי לגלות נשים כאן, שאין להן קשר לאינטליגנציה רגשית. אני אופטימי. בסוף דברים מתחברים, מוצאים את הדברים. חשוב להנות גם מהדרך. מצאתי לאו דווקא כאן, אלא באתרי פטיש ובדסמ נוספים, ידידים וחברות נחמדים ונעימים. שאנחנו משתדלים לשמור על הקשר, גם כאשר אין בינינו אינטראקציה מינית או/ו זוגית. מה עובד לי? להישאר אני. להיות אותנטי. עקבי. להמשיך לחקור ולגלות את העולם הרחב הזה, ובכך להכיר יותר א.נשים. איפה טעיתי? תמיד יש טעויות. הגבולות שאנחנו מציבים בתהליך הזה של הבדסמ וגם בזוגיות זו הלמידה שלנו והחידוד של החיפוש בהמשך. טעיתי במקומות שנשארתי או הייתי צריך לוותר, כי לא היו לי פרטנרית שם. אני אדם מכיל, ודרך השיעורים האלו, הבנתי שיש א.נשים שמגיע להם את ההכלה הזו ויש אנשים שיקחו את ההכלה הזו, וזה כבר כמעט לא קורה. אנחנו בוחרים לאן הזמן והמשאבים שלנו ילכו. וזה חשוב. אני מאחל שתצליח לדייק, לאהוב, להיות במקום טוב. להנות מהדרך. ובסופו של דבר לעשות את הדרך הזו עם מישהי שמתאימה לך והדבר יישמר לשנים כה ארוכות. |
|
|
|
|
לפני חודש •
29 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
29 בנוב׳ 2025
meliodas • 29 בנוב׳ 2025
נראה לי שלא נכון לחפש אותה..
כן נכון לחפש הרפתקאות ולהיות פתוחים למעבר לזה.. יצאו לי מכאן שני קשרים רציניים.. (עם האחרונה התחתנתי והבאנו ילדה מדהימה לעולם יחד - בסוף גם התגרשנו, אבל בלי קשר לבסיס ממנו הכרנו). יכולה להיות פה מישהי שאנחנו עונים על הצרכים המיניים אחד של השניה באופן מושלם, אבל לא מתאימים כבני זוג - ניהול היומיום וכ"ו - בסוף זוגיות לא מתחילה ונגמרת במיטה.. (או במטבח.. או בסלון.. או בחדר מדרגות של בניין ברחוב הארבעה ליד הדאנג'ן.. או ברכב.. או.. בקיצור הבנתם.. 🤣) ולהיפך.. יכול להיות שיש אחלה וויב בפאן האישי ופחות בפן המיני (פער שיותר קל לגשר עליו, אגב). פשוט לזרום.. להיות פתוח לאפשרות ש.. ואולי זה התפתח לשם.. |
|
|
|
|
לפני חודש •
29 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
29 בנוב׳ 2025
Vampiress V(אג׳נדר שולטת) • 29 בנוב׳ 2025
I feel finding long term, commited relationships is always hard, but it's actually easier here, since we already have kink in common.
My impression is, since in this space we're usually more frontal about what we're looking for, our boundaries and desires, it's faster and easier to rule out people we don't have compatibility with, so it gives the impression of more rejections. In the vanilla world we would have even less luck, but it would take us longer to find out someone is not actually a match. In my personal case, I've found most of my romantic relationships of the last 12 years in kink spaces. I believe I've gotten very good at screening for what I want, and I don't waste time where there's no alignment. Obviously not every relationship will last or stay aligned forever, and sometimes people lie about their true desires, but that's life. My personal take is being true to myself here, and being quite visible, so the right people will find me. That also includes in-person events like munches. Best of luck in y'alls searches! |
|
|
|
|
לפני חודש •
29 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
29 בנוב׳ 2025
Master Bruce{©} • 29 בנוב׳ 2025
מצאתי כאן יותר מאהבה אחת או שתיים
מעולם לא קרה כי חיפשתי כאן אהבה, אלא בדרך כלל סתם שיחות, בדרך כלל אפילו לא על נושאים שקשורים מדי למיניות \ בדסמ, אלא יותר דברים שקשורים לתחביבים משותפים, הומור משותף, וכן הלאה, שבסופו של דבר הובילו לקליק. אבל בכלל, בעיקרון, יותר חשוב לי מישהי שאני יכול לחפור איתה על משחק המחשב האחרון ששיחקנו, או הקומיקסים שאנחנו קוראים, מאשר רשימת הקינקים \ פטישים שכתובים לה בפרופיל. |
|
|
|
|
לפני חודש •
29 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
29 בנוב׳ 2025
Arsene • 29 בנוב׳ 2025
תשמע, אין טריקים. הלוואי והיו, כן? הלוואי והייתי יכול להגיד לך "תעשה U, U, D, D, L, R, L, R, AB, start ואז תהיה לך מערכת יחסים". אבל זה לא עובד ככה - אין טריקים.
כאן זה כמו בכל מקום אחר - אתה רוצה אהבה ואז אתה עובד ממש קשה כדי להכיר אנשים, וכשאתם נפגשים זה לא עובד לך או שזה לא עובד לה או שזה לא עובד לשניכם. ואתה עושה את זה שוב ושוב ושוב ומתישהו אתה כן מוצא ואז אחרי חצי שנה אתם נפרדים כי קנית לה מתנת יומולדת שגרמה לה להרגיש רע בקשר לעצמה ושוב אתה כאן. זה נורא מפתה לחשוב שאולי כאן זה יהיה אחרת - שכאן, בגלל שאנשים יותר פתוחים לגבי מה שהם רוצים, לגבי המיניות שלהם, לגבי זה שהם שונים וסוטים וכו', אז הם יתנהגו אחרת. שהכל יהיה קל יותר, שיהיה קצת פחות שטחי, שיהיה קצת יותר סלחני. אבל לצערי זה לא ככה, ואנחנו בדיוק כמו כל מקום אחר, רק עם שוטים במקום פרחים ועירום במקום דאקפייס. אבל חוץ מזה זה פשוט הכרויות, והכרויות זה קשה וסיזיפי ולעיתים מייאש. כל מה שנשאר לעשות זה להחלים מהר, להתמודד, ולנסות שוב. כאן, כמו שם, הלב שלך ישבר אינסוף פעמים ואתה צריך לקבל את זה שזה יקרה, ושזה בסדר, כי לבבות נועדו להשבר. הם בנויים לזה והם מחלימים, וזה יותר טוב מכלום. אבל זה לא שונה בשום דבר מהכרויות אחרות. בסוף תכיר, בסוף יהיה בסדר. מאחל לך שתמצא את האשה שלך ותהיה שמח. מאחל את זה לכולנו. |
|
|
|
|
לפני חודש •
30 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
30 בנוב׳ 2025
נויה הל(לא בעסק){צ} • 30 בנוב׳ 2025
היו לי מערכות יחסים שהתחילו מכאן. אבל הן היו קצרות.
בסוף מצאתי את בעלי בחוץ. הוא כמעט לגמרי ונילי, לפעמים טיפה משחקי שליטה בשבילי. מה שהיה הכי קריטי לי בזוגיות היה היכולת לדבר עם בן הזוג על כל נושא, האתגר האינטלקטואלי בשיחות עם בן הזוג, והערכים של בן הזוג. החלק הגופני נחמד אבל הסתבר לי עם הזמן שהוא משני בהעדפות שלי. אני נמצאת עם בעלי כבר 18 שנה. נשואה באושר. |
|
|
|
|
לפני חודש •
30 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
30 בנוב׳ 2025
טרנטינו(נשלט) • 30 בנוב׳ 2025
בגדול סיוט, בקטן קשוח.
לא רואה אופציה לזה לצערי הרב. |
|