|
|
לפני חודש •
6 בדצמ׳ 2025
כסעמק אני נשלט
לפני חודש •
6 בדצמ׳ 2025
Beautiful toy(נשלט) • 6 בדצמ׳ 2025
אני בגדול סוויצ׳ .. אבל יש לי צד שהוא נשלט .. צד שרוצה שנים לבוא ליידי ביטוי וזה תמיד חירפן אותי .
עכשיו אני טוב עם בנות , אפילו טוב ממש … כאילו בחיים האמיתיים בחיים לא הורדתי טינדר אפילו , מעבר לזה שאני בכלל מחפש זוגיות וטינדר וכאלה זה פחות לזה חחח.. הקטע זה שאני תמיד יכול למשוך אליי בנות אבל זה רק בגלל הצד הדומיננטי שקיים בי ככה אני מרגיש , אבל אין בנות שהרגשתי שאני יכול לחשוף גם את הצד הרך , העדין שלי , הכנוע יותר … היה רק כמה פעמים בודדות שניסיתי להתחבר לצד הזה ותמיד אמרו לי שאני מרגיש החבר הגיי ואז האגו הגברי שלי מתחיל לקפוץ ואני עושה סוייצ׳ לצד של הערס ואסביר … אתמול בלילה נגיד אני יוצא עם חבר טוב שחזר מהמזרח שנינו נראים אחלה , וכמובן יודעים לדבר חחח. תוך חצי שעה התחברנו בערך ל 7 בנות שונות שאם כמה מהם אמרנו שנקבע גם לשבת שוב.. ואם שני בנות היה לנו ממש קטע , אבל נחשו מה ? הם אהבו , את זה שאנחנו רועשים, יודעים לדבר … את האופנוע חחח .. ושאתה מדבר איתם בקטנה על זוגיות וכו , אתה רואה מה הן מחפשות .. ואתה חש את זה בכול הגוף שכן הן רוצות גבר חזק, דומיננטי .. גבר בלי רגשות כזה (נו הבנתם ) … ואותי זה מבאס רצח כי כן עם בנות כאלה תמיד היה לי קל , אבל דווקא הבנות שהייתי רוצה שיראו בי צד אחר , בתור ירושלמי כן זה עיר של נשלטות … אין לי ממש דרך להכיר כך אני מרגיש , באמת לא פגשתי כאלה בנות בחיי וואלה וזה באסה .. לכן לאחרונה ממש פתחתי את האתר הזה , והוא מפוקפק אחושרמוטא לא אשקר 😂 כאילו מה הולך כאן כמה פסיכופטים יש כאן …רק מלהסתכל על הפרופילים אני מבין מה הולך כבר .. לא פלא שבנות לא עונות כאן לבנים . בכול מקרה רציתי לפרוק וואלה וממש אשמח להכיר אנשים בני גילי מהעולם הזה , אז תרגישו חופשי לשלוח לי דברים , וכו |
|
|
|
|
לפני חודש •
6 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
6 בדצמ׳ 2025
טלי35(שולטת) • 6 בדצמ׳ 2025
צעצוע קטן וחמוד אתה בחיי.
להעמיס 7 "בנות" בלילה לא עושה אותך תותח או מוצלח בעיניי. דווקא היכולת להיישיר מבט ולהשיל את כל הדאווין. להיות אתה עם הצדדים הדומיננטיים והצדדים הרכים, העדינים, הכנועים שלך מול אישה (נשים, אנחנו לא בנות. אנחנו נשים!) שלא נמסה מהמעיל והאופנוע - אלא מזה שאתה בוחר לתת לה את עצמך. להתמסר. אז בהצלחה פה בכלוב. בחוויה שלי זה דווקא אחלה בית לBDSM והרוב המוחלט של האנשים פה לא פסיכופתים אלא טובים והגונים. תתמקם, תכיר ואינשאללה גם תמצא אישה חזקה שראויה לכניעה שלך ותתמסר אליה. |
|
|
|
|
לפני חודש •
6 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
6 בדצמ׳ 2025
Beautiful toy(נשלט) • 6 בדצמ׳ 2025
טלי35 כתב/ה: צעצוע קטן וחמוד אתה בחיי.
להעמיס 7 "בנות" בלילה לא עושה אותך תותח או מוצלח בעיניי. דווקא היכולת להיישיר מבט ולהשיל את כל הדאווין. להיות אתה עם הצדדים הדומיננטיים והצדדים הרכים, העדינים, הכנועים שלך מול אישה (נשים, אנחנו לא בנות. אנחנו נשים!) שלא נמסה מהמעיל והאופנוע - אלא מזה שאתה בוחר לתת לה את עצמך. להתמסר. אז בהצלחה פה בכלוב. בחוויה שלי זה דווקא אחלה בית לBDSM והרוב המוחלט של האנשים פה לא פסיכופתים אלא טובים והגונים. תתמקם, תכיר ואינשאללה גם תמצא אישה חזקה שראויה לכניעה שלך ותתמסר אליה. כתבתי את זה קצת בוטה ובכוונה , לא התכוונתי לרדת ממש על האנשים כאן באתר אני בטוח שיש כאן אנשים טובים … העניין הוא שישר שנכנסתי ראיתי כאן דברים מפוקפקים קצת וקיבלתי כמה הצעות מוזרות ממש.. אז הייתי חייב לרשום על זה משהו . ומה שרשמת זה בדיוק העניין בדיוק ! זה היה נשמע אולי בטון של צחוק אבל זה באמת הבעיה .. שזה לא באמת אני לגמרי . אני יכול להרשים בחורות , לשחק אותה איזה גבר גבר כזה וכו … בזמן שבפנים אני בכלל ברבי קטנה וחמודה חחח לא מאמין שרשמתי את זה עכשיו 🙈הנה למרות שזה אתר בידיאסמ ואת לא מכירה אותי … ומה שקשה לי זה שאני לא מסוגל להראות למישהי את הצד הזה ואני ממש רוצה . אבל אני לא יכול אני לא מרגיש פתוח לזה מול הבנות שאני איתן . כשאני מנסה להשיל את הדאווין מה שקורה .. זה שאני פשוט לא מרגיש מספיק טוב , ולא מרגיש שהן אוהבות את זה . אני מרגיש כמו החבר הגיי או משהו 😂 , אני עוד לא מצאתי מישהי שבאמת מסוגלת להסתכל לי בעיניים ולאהוב את הצדדים האלה שבי . זה מה שניסיתי להגיד |
|
|
|
|
לפני חודש •
6 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
6 בדצמ׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 6 בדצמ׳ 2025
מה זה דברים מפוקפקים.
תפרט. אני מקבל הצעות ברמה שבועית, מסביר בעדינות שזה לא הקטע וזהו. |
|
|
|
|
לפני חודש •
6 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
6 בדצמ׳ 2025
William Arthur{SilentDevo} • 6 בדצמ׳ 2025
Beautiful toy כתב/ה: אני יכול להרשים בחורות , לשחק אותה איזה גבר גבר כזה וכו … בזמן שבפנים אני בכלל ברבי קטנה וחמודה חחח לא מאמין שרשמתי את זה עכשיו 🙈הנה למרות שזה אתר בידיאסמ ואת לא מכירה אותי … ומה שקשה לי זה שאני לא מסוגל להראות למישהי את הצד הזה ואני ממש רוצה . אבל אני לא יכול אני לא מרגיש פתוח לזה מול הבנות שאני איתן . כשאני מנסה להשיל את הדאווין מה שקורה .. זה שאני פשוט לא מרגיש מספיק טוב , ולא מרגיש שהן אוהבות את זה . אני מרגיש כמו החבר הגיי או משהו 😂 , אני עוד לא מצאתי מישהי שבאמת מסוגלת להסתכל לי בעיניים ולאהוב את הצדדים האלה שבי . זה מה שניסיתי להגיד לפני שתמצא מישהי שבאמת תסתכל לך בעיניים ותאהב את הצדדים האלה בך - אתה כנראה תצטרך לעבוד על עצמך לקבל את הצדדים האלה בך וללמוד לאהוב אותם בעצמך. |
|
|
|
|
לפני חודש •
6 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
6 בדצמ׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 6 בדצמ׳ 2025
מה שאתה מתאר לא נשמעת קשור לנשלטות אלא לביטחון עצמי.
כשאתה מדבר על ‘בנות’, זה כבר מסמן את סוג הדינמיקות שאתה פוגש - צעירות שמגיבות לרעש ולדאווין. נשים מגיבות אחרת, וגם הרוך שלך לא בעיה מבחינתן, זה אף יכול להחשב כיתרון. הקושי שלך הוא לא בצד הכנוע אלא בזה שאתה לא בטוח בו, ולכן הוא לא יוצא טבעי. כשיהיה לך נוח עם עצמך, בלי מופע ובלי הסתרה, תגלה שזה הרבה יותר פשוט. ואז יתחיל האתגר האמיתי - למצוא פרטנרית שתתאים לך. |
|
|
|
|
לפני חודש •
6 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
6 בדצמ׳ 2025
Drwantlove(נשלט) • 6 בדצמ׳ 2025
אנימבין אותך ממש, אני די באותו מקום. גם אצלי יש צד דומיננטי שתמיד היה הכי נוח להראות החוצה (בעיקר שאני בעל עסק) ובדיוק בגלל זה רוב מי שנמשכה אליי ראתה רק את ה"בטוח", ה"רועש", ה"על אופנוע".
אבל בפנים יש גם צד אחר, רך יותר, מתמסר, עמוק… והוא כמעט לא קיבל מקום במציאות. ובמעט הפעמים שכן ניסיתי להוציא אותו, ישר שמו אותי בקטגוריות שלא קשורות אליי בכלל. אני בעד חיבור רגשי לפני הכל, אבל לדעתי היא שלא יעזור כמה רגש וחיבור יש, יש בנו את הצד הנשלט שצריך לקבל במה, גם אם נמצא בחורה שאוהבות אותנו בצורה מנטלית ורגשית, לא יעזור אם היא לא מתחברת לשליטה, כי גם בה יש צד שצריך לקבל במה. אבל לפני הכל לקבל את עצמף באהבה. |
|
|
| אליפסה(שולטת) |
לפני חודש •
6 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
6 בדצמ׳ 2025
אליפסה(שולטת) • 6 בדצמ׳ 2025
בקצרה (כבר אמרו לפני):
תהיה שלם עם עצמך. קצת יותר ארוך ובוטה (כמו שכתבת בעצמך): כל עוד אתה משחק אותה גבר גבר, ועושה פוזות, אתה תמשוך נשים שמחפשות גבר גבר ואוהבות את הפוזות המאצ׳ואיסטיות. האם זו הצלחה? אני לא בטוחה. אם אינך מושך אליך את הנשים שאתה רוצה זה אפילו כישלון. יצא לי לשוחח כאן עם הרבה מאוד נשלטים ששיחקו את המשחק הזה ממש מצוין. הן הכירו אישה. והתחתנו איתה. הם גם אוהבים אותה. אבל לא רק שאינם חווים את מה שהם כמהים לו, הם גם לא מסוגלים לדבר על זה עם האישה שלהם. כי כל מערכת היחסים שלהם מבוססת על משחק שהם משחקים. לרוב הם לא מאושרים. כנראה שיש פחות שולטות מאשר נשלטות. אבל הטריק הוא לא למצוא מישהי שמתאימה לך ואז להפסיק לשחק. אלא להפסיק לשחק, להיות שלם עם עצמך, ואז, עם קצת סבלנות, אולי גם להכיר מישהי שממש תמשך אליך כפי שאתה. |
|
|
|
|
לפני חודש •
6 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
6 בדצמ׳ 2025
מתוקית אחת(שולטת) • 6 בדצמ׳ 2025
אני גם מסכימה עם מי שכתב/ה שקודם כל אתה צריך להיות שלם עם הצד הזה שלך.
אני מעולם לא ראיתי קונפליקט בין מי שאני בחיים (אדם נחמד ואיכפתי) ובין מה שאני אוהבת לעשות במיטה. להיות "שולטת" זו לא האישיות שלי. ואני לא יודעת מה בדיוק אתה אוהב (ולא, אין צורך לפרט) אבל תניח שאתה לא היחיד בעולם שאוהב את זה. |
|
|
|
|
לפני חודש •
6 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
6 בדצמ׳ 2025
shirazbar(שולטת) • 6 בדצמ׳ 2025
למה סעמק? להיות נשלט זה מהמם בעיניי
כיף לגלות עוד צדדים רכים ומרגשים, זה פותח עולם חדש של אפשרויות לחקור וללמוד על עצמך. |
|
|