|
|
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
שליטה נשית דינמיקה או פנטזיה?
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
Daave(נשלט) • 21 בדצמ׳ 2025
היי,
יצא לי לחשוב על הנושא של שליטה נשית. הרבה פעמים זה נתפס כפנטזיה מינית, אבל נדמה שיש שם גם אלמנטים עמוקים יותר אמון, אחריות וכבוד בתוך קשר. השאלה בעיניי היא האם אפשר לשלב את זה בצורה בריאה במציאות, או שזה נשאר בעיקר בגדר משחק. מעניין לשמוע נקודות מבט שונות, במיוחד מניסיון אישי. |
|
|
|
|
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
Re: שליטה נשית דינמיקה או פנטזיה?
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
masoul • 21 בדצמ׳ 2025
Daave כתב/ה: היי,
יצא לי לחשוב על הנושא של שליטה נשית. הרבה פעמים זה נתפס כפנטזיה מינית, אבל נדמה שיש שם גם אלמנטים עמוקים יותר אמון, אחריות וכבוד בתוך קשר. השאלה בעיניי היא האם אפשר לשלב את זה בצורה בריאה במציאות, או שזה נשאר בעיקר בגדר משחק. מעניין לשמוע נקודות מבט שונות, במיוחד מניסיון אישי. אתה כאן מ2017. יש כאן כמה וכמה אנשים שחיים שליטה נשית, ביום יום חיים את זה. או חיו את זה בעבר. יש כאן כמה שולטות שכותבות על זה. או כתבו על זה בעבר. יש כאן כמה נשלטים שכותבים על זה. או כתבו על זה בעבר. אתה באמת צריך ריכוז בלוגים ושרשורים עם תוכן בנושא? גם הבלוג שלי והכתיבה שלי במשך השנים עסקה בזה והביאה חלק מהחיים שלי במערכת יחסים FLR כמו שהיתה אז. אתה מוזמן לקרוא. ויש עוד אחרים. ואחרות. אלא אם כן אנחנו רוצים את שרשור מספר 30500353 עם השאלה האם מערכת יחסים מבוססת שליטה נשית אפשרית. תשובה. כן. אפשרית. Daave כתב/ה: יצא לי לחשוב על הנושא של שליטה נשית.
אני שמח אבל שסוף סוף יצא לך לחשוב על הנושא של שליטה הנשית. (והחלטת להפעיל אותנו בשאלות מעריב לנוער שלום) |
|
|
|
|
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
ve-ra • 21 בדצמ׳ 2025
אבל שוב, למה ככה? שאל שאלה לגיטימית. בא לך לענות עניינית ובלי לרדת על הבנאדם, תענה. לא בא לך, דפדף. למה צריך את הסרקזם המאוס הזה? אתה מרגיש גיבור?
|
|
|
|
|
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
masoul • 21 בדצמ׳ 2025
ve-ra כתב/ה: אבל שוב, למה ככה? שאל שאלה לגיטימית. בא לך לענות עניינית ובלי לרדת על הבנאדם, תענה. לא בא לך, דפדף. למה צריך את הסרקזם המאוס הזה? אתה מרגיש גיבור?
הפורום הוא של כולם ורה יקרה. לו היה שואל בבלוג שלו הייתי מתעלם וממשיך הלאה. לשאול שאלה ששאלו מאה פעם, ענו מאה פעם, התייחסו מאה פעם, מרדד את הפורום, מייבש אותו, ומעורר את השאלה למה הכלוב כל כך משעמם. וכתבתי, אתה כאן שמונה שנים. אתה יודע את התשובות לשאלות האלו. למה את מפעיל אותנו ברמת מעריב לנוער שלום? ולא ורה. אני לא מרגיש גיבור. אני מרגיש מתוסכל, ולא מסוג התסכול שעושה לי נעים בכל מיני מקומות. הייתי בטוח שאת יודעת להבחין בין גיבור למתוסכל. |
|
|
|
|
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
masoul כתב/ה: Daave כתב/ה: היי,
יצא לי לחשוב על הנושא של שליטה נשית. הרבה פעמים זה נתפס כפנטזיה מינית, אבל נדמה שיש שם גם אלמנטים עמוקים יותר אמון, אחריות וכבוד בתוך קשר. השאלה בעיניי היא האם אפשר לשלב את זה בצורה בריאה במציאות, או שזה נשאר בעיקר בגדר משחק. מעניין לשמוע נקודות מבט שונות, במיוחד מניסיון אישי. אתה כאן מ2017. יש כאן כמה וכמה אנשים שחיים שליטה נשית, ביום יום חיים את זה. או חיו את זה בעבר. יש כאן כמה שולטות שכותבות על זה. או כתבו על זה בעבר. יש כאן כמה נשלטים שכותבים על זה. או כתבו על זה בעבר. אתה באמת צריך ריכוז בלוגים ושרשורים עם תוכן בנושא? גם הבלוג שלי והכתיבה שלי במשך השנים עסקה בזה והביאה חלק מהחיים שלי במערכת יחסים FLR כמו שהיתה אז. אתה מוזמן לקרוא. ויש עוד אחרים. ואחרות. אלא אם כן אנחנו רוצים את שרשור מספר 30500353 עם השאלה האם מערכת יחסים מבוססת שליטה נשית אפשרית. תשובה. כן. אפשרית. Daave כתב/ה: יצא לי לחשוב על הנושא של שליטה נשית.
אני שמח אבל שסוף סוף יצא לך לחשוב על הנושא של שליטה הנשית. (והחלטת להפעיל אותנו בשאלות מעריב לנוער שלום) נכון, יש כאן הרבה ידע, ניסיון וכתיבה מצוינת לאורך השנים, וגם בלוגים שעוסקים בזה לעומק. הכוונה שלי לא הייתה לפתוח מחדש שאלה שכבר נידונה, אלא לשאול איך אנשים כאן תופסים היום את הדינמיקה הזו, בפרספקטיבה של זמן וניסיון. ברור לי שמערכת יחסים עם שליטה נשית אפשרית העניין מבחינתי הוא יותר איך זה חי ומתפתח במציאות. |
|
|
|
|
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
ve-ra • 21 בדצמ׳ 2025
אז שאלו, אז מה? משחר היקום מתעסקים במשמעות החיים.אף אחד לא ירד על פילוסוף של המאה העשרים כי עסקו במשמעות החיים במאתיים שנה שלפניו.
תהיה מתוסכל ותביע את זה בבלוג שלך. התסכול שלך לא מרענן יותר מהשאלה שלו. למעשה, הוא מתיש הרבה יותר. יאללה, לא בא לך, חפש דיון אחר. יש שאלה-תשובה, מה מכינים לשבת ואיך מכינים שוקו. אלה חדשים מנצנצים מהניילונים |
|
|
|
|
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
ve-ra כתב/ה: אבל שוב, למה ככה? שאל שאלה לגיטימית. בא לך לענות עניינית ובלי לרדת על הבנאדם, תענה. לא בא לך, דפדף. למה צריך את הסרקזם המאוס הזה? אתה מרגיש גיבור?
תודה על ההתערבות. המטרה שלי הייתה לפתוח שיח ענייני, לא לעורר סרקזם או עימותים. אני מעריך דיון מכבד וריבוי דעות, ומעדיף לשמור את השיח ברמה הזו. |
|
|
|
|
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
masoul • 21 בדצמ׳ 2025
ve-ra כתב/ה: אז שאלו, אז מה?
שאלו, אז עניתי. עניתי בדיוק איפה הוא יכול לקבל תשובה שאלה שלו. תשובה עניינית הוא קיבל ממני, ונחשי מה? הוא יודע את התשובה הזו עוד לפני שעניתי. ve-ra כתב/ה: משחר היקום מתעסקים במשמעות החיים.אף אחד לא ירד על פילוסוף של המאה העשרים כי עסקו במשמעות החיים במאתיים שנה שלפניו
אני שמח מתרגש ומרומם נפש לדעת שעבורך השאלה האם אפשרית מערכת יחסים של שליטה נשית זהה בחשיבותה לשאלה לגבי משמעות החיים. לא חשבתי שזה עד כדי כך חשוב לך. הפתעת. ve-ra כתב/ה: תהיה מתוסכל ותביע את זה בבלוג שלך. התסכול שלך לא מרענן יותר מהשאלה שלו. למעשה, הוא מתיש הרבה יותר.
אני ברשותך, או שלא, אביע את התסכול שלי בדיוק במקום שמתסכל אותי. ואני לגמרי בסדר שהתסכול שלי מתיש אותך. לגמרי לגמרי בסדר עם זה. וגם אם זה שאת מביעה את ההתשה הזו שלך מתחת לתגובה שלי שהתישה אותך. לגמרי בסדר. באמת. ve-ra כתב/ה: יאללה, לא בא לך, חפש דיון אחר. יש שאלה-תשובה, מה מכינים לשבת ואיך מכינים שוקו. אלה חדשים מנצנצים מהניילונים
הפלא ופלא ורה, הפלא ופלא, בדיוק בדיונים האלו לא תפגשי אותי. לרגע אפילו שקלתי להסביר לך למה בדיוק שם אני לא נוכח. אבל אם לא הבנת, כנראה שלא יעזור הסבר שלי, אז חסכתי לך, על מנת לא להתיש אותך. לא טרחתי ללכת לבדוק אם את נוכחת בהם, את נוכחת בהם? |
|
|
|
|
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
טלי35(שולטת) • 21 בדצמ׳ 2025
גם אותי השאלה הזו מעייפת.
כמו הקודמות לה, כמו גם עוד שאלות שעולות פה חדשות לבקרים. ועדיין - בעיניי ומבחינתי שאנשים ישאלו כמה שהם רוצים, שישאלו כל מה שמעסיק אותם. אישית בחרתי לא להגיב לשאלה, כי בעיניי אם זה ישעמם או יעייף ואנשים *לא* יגיבו - השרשור ישקע למצולות הפורום. מעצמו. בלי לפגוע בכבוד האדם. קשה לי עם תגובות שמוציאות תסכול אישי על אדם שפתח שרשור, שנכנסות בו - אני אישית הרבה פעמים לא מסוגלת להכיל את זה. יותר מזה - בעיניי כחברה אסור לנו לקבל ולהכיל את זה. אז תודה לך vera שהגבת ככה. אני מסכימה איתך. הלוואי הלוואי שעוד פה יפתחו פה ולא ניתן יד לבריונות ו/או להשתלחות לסיכום: לא חייבים להגיב על נושא שלא מוצא חן. כן חובה שכולנו נעמוד על הרגליים האחוריות שלנו כדי שתהיה פה תרבות דיון ושיח. |
|
|
|
|
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
masoul • 21 בדצמ׳ 2025
Daave כתב/ה: masoul כתב/ה: Daave כתב/ה: היי,
אני שמח אבל שסוף סוף יצא לך לחשוב על הנושא של שליטה הנשית. (והחלטת להפעיל אותנו בשאלות מעריב לנוער שלום) נכון, יש כאן הרבה ידע, ניסיון וכתיבה מצוינת לאורך השנים, וגם בלוגים שעוסקים בזה לעומק. הכוונה שלי לא הייתה לפתוח מחדש שאלה שכבר נידונה, אלא לשאול איך אנשים כאן תופסים היום את הדינמיקה הזו, בפרספקטיבה של זמן וניסיון. ברור לי שמערכת יחסים עם שליטה נשית אפשרית העניין מבחינתי הוא יותר איך זה חי ומתפתח במציאות. בחייאת דאבי. איך תופסים את הדינמיקה הזו היום? לעומת מה? לעומת אתמול? לעומת לפני שנתיים? לעומת לפני מאתיים שנה? לעומת לפני המצאת האינטרנט? לעומת לפני הAI? אני לא בא לרדת עליך, באמת, לא בא להתנגח, מנסה להבין לאן אתה חותר, מה אתה מנסה ללבן? איך זה חי ומתפתח במציאות? מה הכוונה במשפט הזה שעבורי הוא סתום? גבר פגש אישה אישה פגשה גבר? מה אתה שואל? מה היה האקט הפמדום הראשון בינהם? האם היה להם חוזה? אני באמת לא מבין מה אתה שואל כאן. מתי איך כמה ולמה היא שמה עליו קולר? תייצר שאלה עניינית, ולא שאלה כל כך כללית שלא אומרת כלום ולא שואלת כלום. ושוב, אני לא בא להתנגח בך, אדרבא, תפתח עניין, תפתח נושא, אבל תפתח אות ולא שאלות כל כך כלליות שדוברו כבר כל כך הרבה, ואז תגובה של כן נכון הכל דובר ונכתב אבל עכשיו בפספקטיבה של זמן. תן עבודה דאבי. תן עניין מדוייק לדון בו, ותקבל דיון. |
|
|