לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

איך אתם מעלים בדסמ לפרטנרים עתידיים פוטנציאליים?

A Ciel Ouvert
לפני 3 שבועות • 28 בדצמ׳ 2025

איך אתם מעלים בדסמ לפרטנרים עתידיים פוטנציאליים?

A Ciel Ouvert • 28 בדצמ׳ 2025
במהלך חיפושי העצמיים והזוגיים הבנתי שאני רוצה לתת מקום לדינמיקה בדסמית מוגדרת בזוגיות ומן הסתם זה כולל גם לא ליפול על הפרטנרית העתידית בהפתעה עם חבלים ביד ו"יאללה כפרה" כי זה יהיה סתם מוזר. איך מעלים את הנושא עם פרטנרים שמכירים במסגרת ונילית? מתי מעלים? איך ניגשים לזה? כל תשובה מבורכת!
the rain song
the rain song • 28 בדצמ׳ 2025
אני שואלת - אתה יודע מה זה בדסמ?
    התגובה האהובה בשרשור
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 28 בדצמ׳ 2025
במידה ואחפש - זה יהיה פה או במקומות שמוגדרים לאנשים בדסמים.
Grey / Green
Grey / Green • 28 בדצמ׳ 2025
מגששים בזהירות, ואז עושים leap of faith ואומרים ״אני כזה.״
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 28 בדצמ׳ 2025
היות ואני *תמיד* קודם כל מכיר בצורה ונילית ורק אחרי זה מדבר על קינקים ופטישים, אפילו אם אני מכיר דרך כאן (למרות שיש טקסט בנושא בפרופיל שלי) אני אגיד איך זה אצלי:

כאשר נראה שהקשר הולך לכיוון באמת סקסי, לרוב אחרי שכבר מתנשקים, למשל, אז מתחילות שיחות של "אז... מה את אוהבת במיטה?" ו"מה מדליק אותך". בשלב הזה, אני מכניס את הנושא. זה יכול להתחיל אפילו כבר במהלך הדייט הראשון, שאחרי שהתנשקנו אני אשאל אותה איך היא עם נשיכות בצוואר, או משיכות בשיער, או שזה יכול מאוחר יותר שאני אשאל אותה איך היא עם קשירות או כלמיני דברים כאלו.

מנסיוני, ברגע שטיב הקשר הופך למיני ויש משיכה ועניין הדדיים וברורים, רוב הנשים ישמחו מאד שישאלו אותן מה הן אוהבות, וישמחו לשמוע מה הפרטנר אוהב.
יולי Yuli​(לא בעסק)​{טדי}
(היה היה. כיום בזוגיות)

במגע ראשון - מגששת. נוגעת קצת יותר חזק, בודקת תגובה. מאד בהדרגה. לרוב זה מספיק.
אבל צריך ממש להיזהר ולא להקריפ. להתקדם רק אם רואים אור ירוק בוהק.
יש מצב שזה עבד לי כי אני אשה. אני לא חושבת שחייבים להיות אשה בשביל להצליח בזה אבל אולי עם גברים קצת יותר קל כי גברים פחות מרגישים מאויימים ממגע אגרסיבי. נדרשת רגישות.
אבל זה מה שעבד לי רוב הזמן.
מנסה משהו משחקי ולא כואב - רואה תגובה חיובית - ואז שואלת - זה נעים לך? היית רוצה עוד מזה?

דברים יותר מורכבים חיכיתי לשלב שכבר יש בסיס של אינטימיות ופתיחות ואז יזמתי שיחה שבה אני שואלת על פנטזיות וקינקים, מראה שאני לא שופטת ולא לועגת, ומביעה נכונות לזרום. ואז באמת זורמת. ואז נהיה קל להביע את שלי.
mika gal​(נשלטת)
mika gal​(נשלטת) • 28 בדצמ׳ 2025
האמת שלא מזמן קראתי פוסט של מישהו שסיפר שלוקח את השיחה לנושא של סרטים ואז שואל את דעתה של הפרטנרית על סרט בדס''מ כמו המזכירה או 50 גוונים.
וממשיך את השיחה בהתאם.
זה נראה לי מהלך לא רע.
לא מושלם כמובן....
Bentחשבון מאומת
Bentחשבון מאומת
Bentחשבון מאומת • 28 בדצמ׳ 2025
the rain song כתב/ה:
אני שואלת - אתה יודע מה זה בדסמ?

אני חייב סליחה, את יודעת? icon_smile.gif

אני יודע שאני עדיין לומד לפחות.
אביב נעורים